EmilioDeCarro Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 http://www.hans-zimmer.com/fr/mv/mancina/augustrush.jpg Tür : Dram / Müzik Gösterim Tarihi : 29 Şubat 2008 Yönetmen : Kirsten Sheridan Senaryo : Nick Castle , James V. Hart Yapım : 2007, ABD Oyuncular Freddie Highmore (August Rush) , Keri Russell (Lyla Novacek) , Jonathan Rhys Meyers (Louis Connelly) , Robin Williams (Maxwell 'Sihirbaz' Wallace) Lyla Novacek çok yetenekli bir viyolonselisttir. New York'taki bir konser çıkışında Washington Square'deki bir partiye katılır. Orada İrlandalı gitarist Louis Connelly ile tanışır. Müzik aşkını paylaşırlarken birbirlerine de aşık olurlar ve o gece birlikte olurlar. Bir daha birbirlerini hiç görememiş olan bu ikilinin, o gecenin meyvesi olan çocukları August Rush ise yıllar sonra müziğin yardımıyla ailesini bulabileceğine inanır. Hem müziğe hem de güzel bir öyküye doyabileceğimiz, keyifli bir film. Müziğe doyacaksınız arkadaşlar izlemeyenlere acil tavsiye ediyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Güzel filme benziyo..Gitmek lazım.. Müziğin ruhu işte Napolyon abimiz ne demiş? ; Müzik Müzik Müzik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Scofield Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Siddetle tavsiye ediyorum, Cok hos bir film sonu ne kadar guzel olmasada.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 süper süper süperrrr.... kesinlikle müthiş bi filmdi ... hele de çocuğun bestesi bulsam da dinlesem tadındaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mary_Raven Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 o kadar sıcak,o kadar içinizi ısıtan bir film ki..bayıldım kimi yerlerinde ağladım bile..ufaklığın zaten kendisi tadından yenmeyecek durumdaydı..şiddetle tavsiye ediyorum^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lilith_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 türk filmi gibi başlayıp türk filmi gibi bitti sezercik filmlerinden hiçbir farkı yoktu senaryo bile aynıydı sadece müzikleri ve jonathan rhys meyers icin izlemeye değer bir film... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.