Typhon Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2008 İngiliz bilimadamlarının yaptığı bir araştırmaya göre; bizden hoşlandığını söyleyenleri daha çekici buluyoruz. Bir başka deyişle sözleriyle ya da bakışlarıyla bizi beğendiğini belli eden karşı cins bizim beğeni sıralamamızda da en üste tırmanıveriyor... http://www.ntvmsnbc.com/news/291353.jpg İster göz temasıyla olsun, ister sıcak bir gülümsemeyle, karşımızdakine “seni beğeniyorum” ya da “senden hoşlanıyorum” mesajını verdiğimizde biz de o kişi için daha çekici hale geliyoruz. İngiliz uzmanlar, karşı cinsle ilişkilerin yazılı olmayan kurallarına işte böyle bir bilimsel bir bakış açısı getirdi. 200’den fazla kadın ve erkeğe karşı cinse ait fotoğraflar gösteren uzmanlar, sonuçta deneklerin fotoğraflardaki “gülümseyen” ya da “gözlerinin” içine bakan yabancıları daha çekici bulduklarını tespit etti. Araştırma, insanların kendilerinin ne kadar çekici olduğuna da bu yolla karar verdiklerini gösteriyor. Yani, bir kişi karşı cins ona ne kadar ilgi gösteriyorsa, kendisini o kadar çekici buluyor. Uzmanlar bu bulgular ışığında özellikle bekarları “kalabalık bir toplantıda kaşıyla, gözüyle ya da hareketleriyle size ilgi gösterdiğini belli etmeyen biriyle hiç vakit harcamayın” diye uyarıyor. Zira bu durum karşı tarafın size ilgisiz olduğu, dolayısıyla sizin de onu çekici bulmayacağınız anlamına geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 ilginc bı tespıt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 doğruluk payı çok yüksek.. Ancak tüm genellemeler yanlıştır. Bunu da göz önüne alalım. Kalabalık toplantıda kaşıyla gözüyle ilgi gösterecek birisi yanlış anlaşılmaktan da korkabilir, yapılması tehlikeli bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Her daim işe yarar merak etmeyin,doğru hedefi seçin ve gözlerine kilitlenin,biraz umursamaz bi tavır takının,koşa koşa size gelecektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 doğru olabilir ama bence öyle değil.. mesela benim yakın arkadaşım birinden hoşlanıyodu. ona söyledi hoşlandığını ve çocukta buna hakaretler yağdırdı demekki her zaman işe yaramıyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 doğru olabilir ama bence öyle değil.. mesela benim yakın arkadaşım birinden hoşlanıyodu. ona söyledi hoşlandığını ve çocukta buna hakaretler yağdırdı demekki her zaman işe yaramıyo. o çocuğun salaklığı..biz erkekler her ne kadarda karşımızdaki bayanı sevmesekte sevilmek hoşumuza gider..lan biz neymişiz der .havalanırız.. ama hakaret gerçekten aptallık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Doğrudur.. Başka bi açıklama bulamıyorum çünkü durumuma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 No comment...Bence değişir çünkü insan bazen en nefret ettiği olaylardan veya kişilerden bir anda elektrik alabiliyor yoksa sizin başınıza hiç gelmedimi???Aşk ve nefret arasında çok ince bi çizgi olduğunu düşünüyorummm:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trauma Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 o çocuğun salaklığı..biz erkekler her ne kadarda karşımızdaki bayanı sevmesekte sevilmek hoşumuza gider..lan biz neymişiz der .havalanırız.. ama hakaret gerçekten aptallık:) o çocuğun gercekten burnu havadaymış ki hakaret etmiş bütün erkekler beğenilmekten hoşlanır kadınlarda yani ister istemez bir sempati oluşur die düşünüyorum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 doğru olabilir ama bence öyle değil.. mesela benim yakın arkadaşım birinden hoşlanıyodu. ona söyledi hoşlandığını ve çocukta buna hakaretler yağdırdı demekki her zaman işe yaramıyo. belki de çocuk homoseksüeldir? benzer bir durum benim de bir tanıdğın başına gelmişti ve sonradan çocuğun homoseksüel olduğu anlaşılmıştı. bu arada ilgiyi belli etmek doğru olabilir ama dozajında ve doğru bir şekilde yapılmalı. yani karizmayı ve havayı bozmadan. hedefiniz olan kişiyle daha tanışmadan ondan hoşlandığınızı herkese yayarsanız, aşkınızdan ölüyormuş gibi davranırsanız devamlı peşinden koşarsanız, karşısında devamlı telaşlı ve heyecanlı durursanız bu kişi sizden kaçabilir de. hele o sırada onun da hoşlandığı başka biri varsa. önce hakkında bilgi almalı, çıktığı ya da hoşlandığı biri var mı onu öğrenmelisiniz. yeterince bilgi aldıktan sonra bir yol haritası belirleyip sakince ve soğukkanlılıkla hareket etmelisiniz ve o kişiyi gözünüzde fazla da büyütmemeli hayatınızın merkezine koymamalısınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.