blueboy Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2008 Hayatta hepimizin karşısına çıkmıştır tuhaf isimler veya soy isimler. Ama bu kadarına da pes diyeceksiniz ! Çoğu kez mizah dergilerine de malzeme olan "Oya Bilir, Nesrin Maloz" gibi isimlerin yanı sıra öylesine tuhaf soy isimler var ki; insanı hayrete düşürüyor. Bu isimleri görünce insanın bu kişilere "Allah kolaylık versin" demekten başka yapacak bir şeyi kalmıyor. Tabi eğer o kişilerden biri de siz değilseniz. İşte o tuhaf isimler... Bayram Amca Necati Yenge Meliha Eniste Zehra Esekcanbazı Yusuf Ziya Salakoglu Abudulsamet Döver Ramazan Öldürür Ismail Öldürücü Gülsen Motor Haci Benzin Menemine Cart Burhanettin Curt Cafer Cırt Döndü Cort Fedakar Pat Saban Küt Vesile Aybasi Haziment Pet Abdurrahman Kıllı Aytekin Kıllıbacak Makbule Kıllıbaldir Atilla Otuzbirogulları Ahmet Yavsar Ayşe Başınakaynarsudökülmezoğlu Ökkes Ford Nadir Verir Duran Tekerlek Döndü Yuvarlak Özdemir Damızlık Izzet Angut Türkan Romantik Hafize Kazma :rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Kıyamam insanlara yaa Teşekkürler blue'cum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 ouuw kötü bir durum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 ayy koptum yaaa elınee saglık cok komık :rofl: ve gercekten zor bır durumm allah yardımcıları olsun . . .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Duran Tekerlek... Direk intihar sebebi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Ayşe Başınakaynarsudökülmezoğlu yazıkbee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 bi kac ay once sehirlerarası otobus firmalarından birisinden arkadasa bilet alıcaktık...ordaki calısan tanıdık oldugu icin bi geyik muhabbeti cevirioduk..derken iceri yaslı bi amca girdi..Ankaraya bilet almak istedigini soledi..gorevli arkadas gunu saati ogrendikten sonra bileti yazdırmak icin isim istedi... adaman cevap -Allah versin elemandan cevap. -neyi?..adınızı alabilirmiyim -Allah versin diyorum ya hanım kızım -Tamam amcacım allah vermistirde ismini solemen lazım yazmam icin.. Adam cuzdanından kimligini cıkartıp gorevliye uzatır ve gorevlideki tepki -.....................opuhahahahahdahsdjkashdjkad Adam: gul kızım gul alıskınım ben Eleman: yok amcacım ben kendi anlayıssızlıgıma guluyorum..kusura bakmayın cay soyleyeyim dinlenin siz o arada ben bileti ayarlayım.. biziim halimizmi ne? ..bosverin:D:D ama gercekten bazı zamanlarda cok kotu bi durum bu isimlere sahip olmak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 soyisimi bilemiycemde isimler de suç anne babada düzgün bi isim koysalar ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 :Dbunu öncden baska bierdede okumuştum komik cidden:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 ali uzunkurukavakaltındayataruyuroğlu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedusa Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 yazık ama olsunn çok komikkkk ismime şükür ediyorumm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Döndü Cort çok bir conconlu yalnız, söyleyişide güzel.. döndü cort! :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 hafize kazma çok iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anfauglith Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Nadir Verir (Türkiye) Vermese de Olur (Hollanda) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Döndü Yuvarlak favorim Benim kuzenimde bıyıklı soyadlı biri ile evlendi.Adın ne ? Eda Bıyıklı..Yakışıksız yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yuuki Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Izzet Angut Cafer Cırt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 valla soyadım cort olsun isterdim ... hatta mümkünse cort evl z-4 ... çok seviyorum o gitarı ya ... mat siyah pentagramlar falan ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 hehyettt koptum :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 gecen bi kızla tanıstım ebru KUKU ya bu na ne dersiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seLene Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 ahaha ökkes ford fordcu ökkes ahaha :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 CAFER CIRTTTTTTTTTTTTTTTTT :D:D:D:D ahahahah xD bi isim daha vardı ya...adını tam hatırlamıyorum..hatta beyaz showda beyaz sölemişti....ayşe öndenverir diye:D 1 yıl güldüm ya.. ama ayşemiydi bilmiom soyadını unutamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 bi kac ay once sehirlerarası otobus firmalarından birisinden arkadasa bilet alıcaktık...ordaki calısan tanıdık oldugu icin bi geyik muhabbeti cevirioduk..derken iceri yaslı bi amca girdi..Ankaraya bilet almak istedigini soledi..gorevli arkadas gunu saati ogrendikten sonra bileti yazdırmak icin isim istedi... adaman cevap -Allah versin elemandan cevap. -neyi?..adınızı alabilirmiyim -Allah versin diyorum ya hanım kızım -Tamam amcacım allah vermistirde ismini solemen lazım yazmam icin.. Adam cuzdanından kimligini cıkartıp gorevliye uzatır ve gorevlideki tepki -.....................opuhahahahahdahsdjkashdjkad Adam: gul kızım gul alıskınım ben Eleman: yok amcacım ben kendi anlayıssızlıgıma guluyorum..kusura bakmayın cay soyleyeyim dinlenin siz o arada ben bileti ayarlayım.. biziim halimizmi ne? ..bosverin:D:D ama gercekten bazı zamanlarda cok kotu bi durum bu isimlere sahip olmak:D Boogee koptum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Çoşkun VEren niyasizi kanal aslı bekar(süpermarkette kizin adı soy adıydı) melahat turşu şemsettin kıllı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Menemine Cart Burhanettin Curt Cafer Cırt Döndü Cort Fedakar Pat Saban Küt -------------------- Menemine Cart Burhanettin Curt Cafer Cırt Döndü Cort Fedakar Pat Saban Küt secme bunlar gel:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 allah korumuş bizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.