Locked Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2008 İskambil destesinden yaptığım bir kule vardı.Bu kule 10 yıldır kendini muhafaza ediyordu.Ama gün geldi hayatım değişti. Kuleyi yıkıp , baştan yaparak en yukarıya kupa kızını koymak istedim. Bunun için kendime ait bu kartların hepsini kırıp yarım kartlarla kuleyi inşa etmem gerekiyordu. Ve kuleyi büyük bir hevesle yıkıp, kartlarımı da kırdıktan sonra inşa etmeye başladım. Her kırdığım kart canımı yakıyordu. Vale dostlarım,kral büyüklerim, kupadan sevdiklerim, maça düşlerim ve sinek olan eğlendiklerim gömülüyordu derinliklere adeta. Kuleyi yaptım. Artık en üstteydi kupa kızı.... Ey insanlar! şimdi hazırım işte.... Azrail bana, "bir kart çek" derse desin, kule yıkıldığında en üste düşecek olan yine o olacaktır. http://www.hizliresim.com/2008/9/8/793.jpg KaaN 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 kupa kızı sinek valesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.