uACansu Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2006 (düzenlendi) kim bilir buralarda neler yaşanmıştır Nisan 11, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 harika mükemmel büyüleyici resimler böle bi kalem olsun ısterdım aah ah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 çok ihtişamlı bişey bu yaf adamlar yapmış valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 bende isterdim bunlar gibi bi kalem olmasını onlarım birinde yaşamak süper olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 wouw walla buyulendim sonsuza kadar hic disari cikmadan yasayabilirim onlardan birin icinde hem de tek basima Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 hadi arkadaşlar gnosis ahalisi olaraktan şunlardan birine taşınalım düşünsenize ne psişik deneyimlerimiz olur içinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Evet kimibilir oralarda neler yaşanmıştır..... Kim bilir??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doqukan_gs Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 çok güzeller biz en iyisi dördüncüye taşınalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 (düzenlendi) bu kalelere karşı bende ne var anlamıorum bayılıom valla sizle paylaşmak istedim belki burdada kaleler hoşuna giden birileri vardır Nisan 11, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 önceki hayatında ortaçağda mı yaşıyodun acaba ? görkemli yapılar ama gerçekten, sağol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Hepsi de çok güzel... çook çok çook güzel hemde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 7. resme bittim. Görmek isterdim son karede çok güzel.. Teşekkürler paylaşım için. Emeğine sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 olabilir belkide bu kalelerin birinde yaşıodum bu kadar hoşuma gittine göre içlerinde ii vakit geçiriodum demekki:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Rasputin olmayasın sonra..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 kötü bi karakter diilmiydi o hatırlıyamıorum neydi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2006 Kötü bi espriydi kabul ediyorum...Ve hatta sözümü geri alıyorum...Jan Darc olabilir ama... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doqukan_gs Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 çok büyüleyici yerler ya bunların devamı yokmu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 8.fotoda orman içinde olan camiye benziyor,minare falan:eek: bende ileride böyle bir şey yaptıracağım kendime.bu kadar büyük değil ama çatısı tamamen cam olacakfanus gibi.yağmuruda yıldızlarıda görebileceğim istediğim her an.şimşekler üstüme vuracak,kar tepeme yağacak.ALLAH kısmet ederse. thanks cansu, böyle bir kalem olursa,söz seni cariye olarak yanıma alacağım.ehe ehe:p neyse ben kaçtım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 kim bilir buralarda neler yaşanmıştır hepsi çok güzel ama bunda yaşamak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jenk Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 bende bayılırım kalelere gerçekten süper hepsi bunların devamı yokmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jenk Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 bunlarda mükemmel bravo bayıldım hepsine böyle bi yerde yaşamak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 gercekten cok güzel ama be orda yaşamak istemezdim :)burası iyi .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 hepsi bir birinden güzel saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 (düzenlendi) Nisan 11, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 çok güzel resimler saol...4. resimde ki kale bana 9. kapı filmindeki kaleyi hatırlattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.