Typhon Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2008 http://cdnimages.yonja.com/pics/news/moonny.jpg Avustralyalı ‘gelecek bilimciler' Richard Watson ve Ross Dawson, 2050 yılına kadar yok olması muhtemel ‘şey'leri gösteren bir çizelge hazırladı. Buna göre, gelecek yıl kül tablası, 2016'da ise bilgisayar fareleri ve emeklilik tarihe karışacak. Bu tahminlerin gerçekleşmesi zor gibi görünebilir ama onlar “Lütfen bu çizelgede kusur aramayın” diyor. İşte 2050'de olmayacaklar listesi Ross Dawson ve Richard Watson'a göre 'kavramlar', 'şey'ler ve onların son kullanma tarihleri... 2012: Dial-up internet erişimi 2013: Faks makinesi 2014: Kaybolmak 2016: Emeklilik, 'gay' barlar, bilgisayar faresi 2020: Telif hakları 2022: Bloglar, imla kuralları, Maldivler 2023: Çalışılmayan hafta sonları, Paris Hilton 2024: Masaüstü bilgisayar, AM radyo 2025: Parasız otobanlar 2026: Öğle yemeği, FM radyo, samimiyet, kırışıklıklar 2030: Anahtar, çocukluk dönemi, realite televizyonu 2033: Bozuk para 2034: Ucuz seyahat, Bangladeş 2035: Orta sınıf, petrol, spam, Aborijinler, Microsoft 2036: Petrolle çalışan araçlar, bağımlılık 2037: Buzullar, doğal yollarla çocuk sahibi olma 2038: Sükûnet 2039: "Özür dilerim", Avrupa Birliği 2040: Cüzdan, halka açık bedava yerler, karbon emisyonu, kağıt para, sağırlık 2042: Kravat 2044: Gelecek bilimciler 2049: Google, körlük 2050'den sonra: Estetik ameliyat, fiziksel acı, çirkinlik, ölüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 kusur aramamak imkansız,resmen akıllarına ne geldiyse yazmışlar,hiç inandırıcı gelmedi:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Abi insanlıktan çıkıyoruz daha ne olsun Adamlar haklı kusur aramayın diyerek... yazık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 ne belli belki ben de olmayacağım? o yüzden takmıyorum o kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Malkav Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 2023: Paris Hilton :D sonraki sene masaüstü bilgisayarlar yok olacakmış o halde bende 2024 te gidiyorum eğlence amaçlı olsa gerek bu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Aborijinsiz bir dünya istemiyorum! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yagami Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Ben bunlardan daha iyi tahminlerde bulunurdum geleceğe dair anca sallamışlar:read: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 2050'den sonra: Estetik ameliyat, fiziksel acı, çirkinlik, ölüm süper! yaşlılığıma rast gelecek dönemde yaşlılığın ve yaşlı görünümünün yok olması müthiş bir şey olur. botoxlara para dökmek istemiyorum nitekim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 samimiyet derken???? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 bunların yarısından çoğu saçmalık bencee...yapmayın allaşkına yaa offf... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 amann ne olacaksa olsunn yaaa offf eğer imkanım olursa dünyayı güzel bir hale getiricem ama şimdilik takmamak en iyisi ne oluaksa olsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 bunların yarısından çoğu saçmalık bencee...yapmayın allaşkına yaa offf... Konuda belli oranda alaycı tavır yer alıyor ama genede bahsedilen bazı şeylerin "saçmalık" olarak adlandırılmasını doğru bulmuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Peki zeki müren bizi görmeye devam edebilecek mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 typhonn sakın yalnış anlamaa ben kimseyi kırmak istemem yanii sanırm benim dedim laf brzz üzerine alındınn..eğer alındısan özür dilermm...sadece bin tane farklı teori olması insanı sinirlendiriorr:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 2013 -Sosyal Sigortalar Kurumu(SSK)....çünkü çoktan çökmüş olacak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 typhonn sakın yalnış anlamaa ben kimseyi kırmak istemem yanii sanırm benim dedim laf brzz üzerine alındınn..eğer alındısan özür dilermm...sadece bin tane farklı teori olması insanı sinirlendiriorr:D:D Pardon da ne alınması ? ben sadece normal şekilde görüşümü sundum ve alınma durumu falan olmadı.Nasıl böyle bir kanıya vardın onu anlamadığım gibi,özür dilenecek bir olayda söz konusu değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.