izuchiring Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2008 Bir gün napolyon düşman askerlerinden kaçarken bir bakkala girer. Bakkala hemen kendisini saklamasını emreder. bakkalda napolyonu saklar ve gelen düşmanları savuşturur. bir süre sora napolyon muhafızları gelir. bakkal napolyona sorar "efendim af buyrun ama merak ettim ölümle bu kadar burun buruna gelmek nasıl bir duygu" napolyon birden öfkelenir "sen kim oluorsn da benmle bu şekilde dalga geçer gibi konuşuyorsun" askerlerine adamı kurşuna dizmelerini emreder. askerler bakkalın gözünü bağlayıp karşısına dizilirler. mermiler namlulara sürülür. adamcağız içinden: "ah ne yaptın sen? şimdi ölüp gideceksin" diye düşünürken arkadan bir çift el uzanıp gözündeki bağı çözer. karşısında napolyon vardır tek cümleyle cevaplar "İşte Böyle Bir Duygu" Bu napolyon harbi çatlakmışş.. napolyon bana bu şakayı yapsa bi daha assssla konuşmazdımmm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 napolyonla mı konuşmazdın ::):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Ben direk bilyelerimi geri isterdim, oynamazdım onla bir daha :D:D Süper paylaşım sağol İzu :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 napolyonla mı konuşmazdın ::):) tamam konuşurdum ama içimden yüzüne karşı her türlü hakarettede geri kalmazdım:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 ilginç bi adam şu napolyon:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Süper süper süper teşekkürler abicim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Napolyon sakası olmus bu resmen:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 süpermiş bende olsam bi daha muhattap olmazdım bi dahakine ne olucağı belli olmaz =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.