soresger Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2008 http://img153.imageshack.us/img153/2184/kizlarinkalbixi7.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 ı ııhhh bunu begenmedim...bunda manikür pedikür sac boyama ...vs.. olması lazımdı...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Ksın değil kızın olcaktı o...Aslında baktım da şimdi resme kızın da değil başka bişeyin kalbi bu da... Malum forum kurallarınca yazamayacağım neyin olduğunu :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soresger Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 kızlar karar versın ona Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 saçma... hatta saçmalıktanda öte.... komik bile değil.. aşağıyalıcı... phobos'un dediği doğru bir kızın kalbi değil hatta bir insanın kalbi olamaz.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Aynısı erkeklere yapıldığında.. daha da ileriye gidilip , ek yorum olarak ''erkelerin kalbi var mıydı ? '' bile deniyor..Ama hatunlara yapılınca ters tepki..O da güzel...Hoşgörü büyüsü yapın kendinize arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 pitch in dediği gibi daha çok şeyin olması lazımdı ama bi kızın da o kadar şeyi kalbine nasıl sığdırdığıda meçhul ve bu kadar tepki vermenizide anlamıyorum çünki gülmek için yapılan bir şey çünki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Öncelikle gülme eylemininde verilen bir tepki olduğunu belirtmek istiyorum. Komik bulmayanların nasıl tepki vermesini bekliyorsunuz? Tepki vermesinler mi? Kimsenin babasının sitesi değil burası. Forum kurallarına uyulduğu sürece herkes düşüncelerini belirtmekte özgürdür. Mescalin i muaf tutuyoruz tabii. Malumunuz site babasının da değil kendisinin Konu ile ilgili yorumuma gelince.. Bunu yapanın beynini de ben çizeyim. Göremediniz mi? Normal. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Öncelikle gülme eylemininde verilen bir tepki olduğunu belirtmek istiyorum. Komik bulmayanların nasıl tepki vermesini bekliyorsunuz? Tepki vermesinler mi? Kimsenin babasının sitesi değil burası. Forum kurallarına uyulduğu sürece herkes düşüncelerini belirtmekte özgürdür. Mescalin i muaf tutuyoruz tabii. Malumunuz site babasının da değil kendisinin Konu ile ilgili yorumuma gelince.. Bunu yapanın beynini de ben çizeyim. Göremediniz mi? Normal. Günün mesajı seçiyorum bunu :thumbsup::thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 bu cinsiyetçi yaklaşımlardan nefret ettim hep.. bir de bunu mizah sanıp gülüyorlar ya.. ben bir şey diyemiyorum.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Erkekler için aynı şekilde çizilen bir kalp vardı, hatta daha aşağılayıcıydı. Erkeklerin kalbinde bir sürü kadın var, hatta başka hiçbir şey yok, tam bir seksomanyak gibi gösteriliyor. Bir erkek te üşenmeyip tam terisini yapmış ne var bunda. Ayrıca kalbi bu şekilde olan bir kız tanıyordum:) zaten o arkadaş motorize ekipti:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Aynısı erkeklere yapıldığında.. daha da ileriye gidilip , ek yorum olarak ''erkelerin kalbi var mıydı ? '' bile deniyor..Ama hatunlara yapılınca ters tepki..O da güzel...Hoşgörü büyüsü yapın kendinize arkadaşlar hoşgörü büyüsü derken, kendinizde nasibini alın bu büyüden.. ben begenmedim, hatta nefret ettim ki erkek iin yapılandan da nefret etmiştim. Ama aslında ne anlatıyorum ki ben, daha kadın ya da bayan demeyi bilmeyen bir nesil yetişiyor, üstteki üye motorize gibi iğrenç bir laf kullanıyor, alıntı yaptığım üye, hatun diyor... ne demeliyim ki... ben sevmiyorum böyle şeyleri.. hatta nefret ediyorum ve bunu söyleme hakkımı kullanıyorum... karşısındakine saygı göstermeyen birine saygı gösterilmez!...Şimdi benim yaptığım gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 lorelei'ye katılıyorum. zeten başımıza ne geldiyse bu cinsiyetçi yaklaşımdan geldi. ki benim kalbimde orda yazanların hiçbiri yok. David Beckham'mış Brad Pitt'miş pöh! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 saçma... gereksiz... yukarıdaki bir çok kişiye katılıyorum... gülmek için bu kadar ucuz yollara başvurmak kadın ve erkeği aşağılamak çok kötü... insanların hisleriyle kalpleriyle ilgili geyik muhabbet yapmak hoş değil bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 =)) çok doru çizmişin sadıcım ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Valla bayan arkadaşları kızdıracak bir resim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 güzel resim 'bir kızın kalbi' demişsiniz zaten. her kızın boyle değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitekristal Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Kadını erkeği bi yana bırakın arkadaşlar...................!!! Napolyon ne demiş : Para......para.....para Her devirde lazım insana :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.