boogee Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2008 - Garson hesabı getir - 5 yetmişlik abi - Çüşş, ulan 5 yetmişlik içsem ayakta duramam lan - E duruyon işte - Hadi len, al su yüz bini, kafamı bozma benim - Cevat, kahveden adam topla güzelim, hesapta puruz çıktı - Abi çok içtin yeter artık - Ben içmeyimde kimler içsin olum - Abi buraya kusma yaw - Ben kusmayımda kimler kussun - Abi git yatağa yat sızma burda - zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz - Ben yemek almaya çıkıyorum,ne istiyorsun? - Ahh iyilik,güzellik...var mıdırr? - Ya bi saçmalama hadi söyle ne istiyorsun? - Hımss güzellik,acısız bi dünyaa - Eahh çıkıyorum ama aç kalacaksın ona göre - Off..KUMPIR,iyilikk,mutluluk - Olm çişim geldi - Git işe kardeşim bana ne - Tuvalet nerdeydi - Aloo...sen çok içtin yine lan, ormandayız, ne tuvaleti... - Erkekler tuvaleti ! - Hocam ne istiyorum biliyo musun - Bi dakka sus biri gelio galiba - Gelemez olm kayıktayız biz - Nası gelemez biz nası geldik kayığa - Biz kayığa bindik salak ! - Neyse valla ben hala bi ses duyuyorm ama... - vorrrşşşşş, tankerin dalgaları kayığı yutar burgaz açıklarında bir yaz gecesi--- - Ali olm sen de kus istersen bak rahatlıyo insan - Yok ya gerek yok ben iyiyim - Bak sonra yatağına falan kusarsın uyurken - Oha amma abarttınız ya gidin kusun kardeşim ben kusmam - İii peki (ertesi sabah) - Ali kafandaki ne lan... - Çok içtim lan kuscam galiba - Odaya kusma halı batar - Ee nereye kusiim - Camdan kus - Pekiööööğğrşş - N'aptın hocam? - Cam kapalıymış... - Baba senin odanda lavabo var ya oraya kustum ben - Benim odamda lavabo yok lan. müsai..... bööööuuğğğeüeğü..... t bi yerde inseydim keşke.... - O kız şimdi beni redmi etti... - Olm boşver ya olan olmuş, çirkindi zaten - Ne demek lan..reddetti beni işte - Ya olm boşver ben sana bi şey diyim mi? - De - Karı milleti değil mi ,en iyisinin ben... - İçelim... -İçelim canım kardeşim - Olm ne istiyorum biliyo musun - Ne istiyosun - Şöle bi elimde ay olsun diğerinde yıldızlar olsun gözüme de güneş vursun... - G.tüne vursun güneş eşşek...iki bira içince sapıtıyosun hemen - Yok olm kafam ii benim - Var ya olm, şimdi atlasam, burdan Heybeliye kadar yüzerim... - Dur olm gece gece iş açma başımıza, sarhoşsun zaten... - Kim sarhoş lan,3 dubleyle sarhoş mu olcam ... doktor: Nasıl yardı kafasını? - Gece denize girelim dedik...yanlışlıkla iskeleye atlamış... doktor: Biraz da içkiliyiz galiba -2 bira... - Gsçdkvmsdkmskdmsdmdm.... - Ne dion lan? - Llcjksdkcmsdkcmldk... - Oa uçtu lan adam - Rakı nerde olm ? - buzlukta unuttum, kesin patlamıştır - G.tn patlasın emi eşşek sıpası - Abi sarhoşluk mükemmel bi duygu yaaa.. Böle sanki midem dışıma çıkıcak gibin oluo bilion mu, böle sanki roketle fırlatılmış gibiyim...oooh - Üstüme kustun lan, ondandır.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 - Çok içtim lan kuscam galiba - Odaya kusma halı batar - Ee nereye kusiim - Camdan kus - Pekiööööğğrşş - N'aptın hocam? - Cam kapalıymış. :rofl::rofl: Aklıma birşeyler geldi de Neyse bana kalsın :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 ne geldiki...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 ne geldiki...:D Sen bi atlama bakiimm:punish2:.. aaaa...:rofl::rofl::rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vysl Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 güzel bi paylaşım ............. Ben yemek almaya çıkıyorum,ne istiyorsun? - Ahh iyilik,güzellik...var mıdırr? - Ya bi saçmalama hadi söyle ne istiyorsun? - Hımss güzellik,acısız bi dünyaa - Eahh çıkıyorum ama aç kalacaksın ona göre - Off..KUMPIR,iyilikk,mutluluk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 - :rofl::rofl: Aklıma birşeyler geldi de Neyse bana kalsın :rofl: opuhahjahdjksahdjkahdjha bak benimde geldi simdi :rofl: unutmustum ben onu :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 opuhahjahdjksahdjkahdjha bak benimde geldi simdi :rofl: unutmustum ben onu :rofl: Yahuu..Pişman etme bak hatırlattığıma... ..Hıı biber sürerim bak ağzına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 müsai..... bööööuuğğğeüeğü..... t bi yerde inseydim keşke... bende bunu unutmuştm ama ya öff çok kötüydü =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Yahuu..Pişman etme bak hatırlattığıma... ..Hıı biber sürerim bak ağzına neden ki...:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 neden ki...:rofl: Buldunuz dalga geçecek konuyu...Sündürdükçe sündürürsünüz artık... Ama hata bende, niye hatırlatıyorum ki :wallbash: Hehe Bence Pithc'cim sende fazla uğraşma..Elimde koz var...:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Buldunuz dalga geçecek konuyu...Sündürdükçe sündürürsünüz artık... Ama hata bende, niye hatırlatıyorum ki :wallbash: Hehe Bence Pithc'cim sende fazla uğraşma..Elimde koz var...:devil: konu yu söylemiyoruz ki...:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 ouuw :rofl: güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 konu yu söylemiyoruz ki...:whistling: E bi de söleseydin barii... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 müsai..... bööööuuğğğeüeğü..... t bi yerde inseydim keşke.... ahahahah :rofl: hepsi süper ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Buldunuz dalga geçecek konuyu...Sündürdükçe sündürürsünüz artık... Ama hata bende, niye hatırlatıyorum ki :wallbash: Hehe Bence Pithc'cim sende fazla uğraşma..Elimde koz var...:devil: benim icin kozun yok ama :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 benim icin kozun yok ama :rofl: Hafızanı zorlamanı tavsiye ederim... :devil::devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Hafızanı zorlamanı tavsiye ederim... :devil::devil: eyvaaahh makarna Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 eyvaaahh makarna :rofl::rofl: Uyanabilmişsin, günaydın Boogee :D:D :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.