Depressive Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2008 Üç denizci bir denizkızını kurtarır. Deniz kızı bunlara der ki; "Ben efsane değilim , işte görüyorsunuz.. ama sihirli bir yaratığım. Siz hayatımı kurtardınız. Bende sizin birer dileğinizi gerçekleştireceğim. Dileyin benden ne dilerseniz? Birinci denizci dilemiş "Zekamı 2 katına çıkar! "Hay hay demiş deniz kızı. Denizci bir anda japon malı sonar aletinin gerçekte nasıl çalıştığını anlamış, sadece resimlerine bakarak monte etmeye başlamış. İkinci denizci atılmış "Benim zekamı 3 katına çıkar! "Olur" demiş deniz kızı. O da bir anda gökyüzüne bakarak dünyanın eğiminde aslında bir sapma olduguna dair formülü tersten ve latince kaleme almaya başlamış. Üçüncü denizci bağırmış "Benim zekamı 10 katına çıkar! "Yapamam " demiş deniz kızı. "Yaparsın " demiş denizci. "Hayır ne istedigini bilmiyorsun. Ne söylediğini de bilmiyorsun. Her sey değişecek ama her şey. Dünyayı bambaşka bir gözle göreceksin. Eski yaşamınla hiçbir şekilde uzlaşmayacak bir boyuta geçeceksin. Bundan pişman olabilirsin. Dilersen sana 1 milyon dolar vereyim, bundan vazgeç" demiş deniz kızı. "Baska hiçbir isteğim yok, zekamı 10 misli arttır! demiş denizci. "Peki "demiş deniz kızı.. ve üçüncü denizci BİR KADINA dönüşmüş..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Güzelmiş Dep'ten beklenmeyecek bir konu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 kadınlar çalışkan, erkekler zeki olurlar. bu yüzlerce test sonucunda kanıtlanmış bir şey. çalışmadıktan sonra zeka bir işe yaramıyor orası ayrı mesele Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 esra ve ceyda kardeşler diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 eee doğru söze ne denir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 esra ve ceyda kardeşler diyorum deme abicim deme ajdar'ın adı geçer meçer rezil olmayalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anaksunamon Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 çok iyiymiş.. bende denizci taş olmuş kurbağa olmuş gibi şeyler bekliyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.