Qrixkuor Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2008 Fourth Key The Fourth Key in English I have set my feet in the south And have looked about me saying: Are not the thunders of increase Numbered 666, Which reign in the second angle? I have placed whom none hath Yet numbered but two: in whom The second beginning of things are And wax strong, which also successively, Adding the numbers of time And their powers stand As in the beginning nine! Arise! ye sons of pleasure! And visit the earth! For I am Satan who is and liveth forever! In Satan’s name, move! Show yourselves As pleasant deliverers, That you may praise him Amongst the sons of men! The Fourth Key in Enochian Othil lusdi babage od dorpha gohol: G-chis ge avavago cormp mian, Cormp mian, oali sobam ag Cormpo crp vi-iv: casarmg viv croodzi Chis od vgeg, ds t capimali Coazior gapimaon od lonshin biah Ta croodzi em! Torzu! Nore de qvasahi od ef caosga! Lap zir Satan ds i od Apila gohed! I Satan's dooaip, Zacare! Zamran obelisong Nonci rest tox aaf nore molap! The Fourth Key Enochian Pronunciation oh-tuh-HEEL • LUH-zuh-dee bah-BAH-jzhay • OHD DOH-ruh-puh-hah • goh-HOH-luh: guh-kuh-HEESS • GAY ah-vah-VAH-goh KOH-ruh-muhp • MEE-ahn, DAHSS • ZOH-nuhf VEE-vuh-deev? • oh-AH-lee ZOH-bahm • AHGH KOH-ruh-muh-poh • kuh-RUHP VEE-EEV: • kuh-SAH-ruh-muhjzh VEEV • kuh-ROH-ohd-zee kuh-HEES OHD • vuh-GAYJZH, DAHSS • TAH • kah-pee-MAH-lee, koh-AH-zee-ohr • gah-pee-MAH-ohn OHD • oh-nuh-suh-HEEN BEE-ah TAH • kuh-ROH-ohd-zee AIM! • TOH-ruht-soo! • NOH-ray DAY • kuh-VAH-sah-hee! OHD • AYF • kah-OHS-suh-gah! LAHP • ZEE-ruh • SAY-TAN DAHSS • EE • OHD ah-PEE-lah • GOH-hud! EE • SAY-TAN'S • doh-OH-ay-eep, zah-KAH-ray! • ZAH-muh-rahn oh-bay-lee-ZOH-nuh-jzhuh, NOH-nuh-see • RAY-suht TOHKS • ah-AHF • NOH-ray MOH-lahp! Fourth key a) Ayaklarımı güneye doğru koydum b) Ve devam ederek söylüyorum c) Artışın gürültüleri değil mi? d) 666 olarak nitelendirilmiş. e) İkinci açıdan oluşan o sayı f) Yerleştirdim g) Henüz numaralandırılmamış kişileri h) Fakat "ikisi" j) Bir şeylerin başlangıcı olan ikinci kişi k) ve güçlü balmumu l) Ayrıca artmakta olan m) Zamanın sayıları eklenerek n) ve onların gücü direniyor o) tıpkı dokuzun başlangıcı gibi ö) Kalkın eğlencenin oğulları p) ve dünyayı ziyaret edin r) çünkü ben Şeytan'ım s) sonsuza dek yaşayan ve yaşamış olan! t) Şeytan'ın adına u) hareketlenin v) güzel dağıtıcılar olarak gösterin y) belki onu övebilirsiniz z) insanoğulları arasında © Copyright 2003, 2004, 2005, Joy of Satan Ministries; Library of Congress Number: 12-16457 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anaksunamon Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 ne işe yarıyor bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qrixkuor Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Satanic Ritüellerde okunur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Okunur öyle adettendir şeklinde bi açıklama getirmek sence ne kadar mantıklı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qrixkuor Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Okuyacak mısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Ben sadece insanları bilgilendirme şeklin konusunda bir yorumda bulundum bence işlevini de anlatmalısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qrixkuor Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Çok merak edenler sanırım özel mesaj atabilir zira ben bu key'leri herkesin okumasının da taraftarı değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 O zaman uluorta vermeseydin keşke,yada bir işi yapıyorsan tam yap,yani bi seçim söz konusu burda sen de ısrarla tam ortasında duruyorsun.Enoch keylerin ehemniyeti ve tehlikeleri hakkında yeterince bilgim var merak etme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.