fortuneteller Oluşturma zamanı: Mart 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2007 CEKME DUSUNCELERINI BENDEN ruhta acan gulumseme cicegi suyunu ve isigini anlasilmanin avuclarindan alir ancak cekme oyleyse dusuncelerini benden anla yalnizligimi anla gozlerindeki cocuk bakisa vurgunlugumu bakislarindaki sefkatle besle yuregimin bahcesini ey sevdasi yurek besleyen sevgili gozlerinin isigini cevirsen ufuklara sevismelerin anlami hala gozlerindeyken gunes daha dokunmamisken daglarin sirtlarina gun dogdu diye aldanacak koca bir sehir yarim kalmis uykularla baslayacak yasam Anla ki sevincinden damlayan her ses her nefes safaga dokunacak ilktir gokkusagi daglarin ardindan kosup gelen gundogumun avuclarinda selamlayacak sabahlarimi cekme bakislarini benden oyleyse gel sen uykularima dokun tutkulu duslere yol alsin hasretlerim adimla uzakligimizi yaklas sevdama varliginin bana yonelislerinde simdi butun gizem cozulesi sir kusaginin tum arzulari anlamlari cozen algimin butun buyusu sen susma ne olur nefesini uzak tutma benden sesinin tinisi doldursun umutlarimi yasama direncimi beslesin sevislerin ve sonra gulumsemeni sur tenime papatya kokulu dudaklarinin nemini cekme varligini sen benden gozlerinde sevismelerimiz var oldukca yasama kustugum her an bakislarindan baglanirim yasama.....GASSAN SATAR 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2007 buda güzelmis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 En çok sana benzemeyenler hatırlatıyor seni En çok senin gibi sevemeyenler özletiyor seni Senin gibi bakamayınca hiç kimse Sana düşüyor yüreğim Bakışların aklıma geliyor Şimdi başka gözlere dolan bakışlarını anımsıyorum İçimi derin bir yokluk sarıyor Senin gibi bakamayan gözlerde düşüyorum hasrete En çok senin gibi sevemediklerimde Anlıyorum seni ne kadar sevdiğimi Titremeyince yüreğim Akmayınca kanım deli Yanmayınca tenim sende yandığı gibi Anlıyorum seni ne kadar sevdiğimi Anlıyorum kimseyi senin kadar sevemeyeceğimi En çok senin kadar özlemediklerimde anlıyorum hasretini Saymayınca saatleri Beklemeyince güneşin doğumunu Umut bağlamayınca gelecek yeni güne Anlıyorum seni ne kadar özlediğimi GASSAN SATAR.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 mükemmel:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 katılıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hard_disc Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 tek kelimeyle mükemmel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 herzamanki gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 yine okudum yine duygulandım harika gassan satar ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 kesinlıkle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 imzan saglam olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2007 çok güzel sağol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 eline sağlık çok güzeldi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Neseli sevismelerdi yasadigimiz Tenini unutur Teninde dans ederken arzularim Ben senin gulucuklerini seyrederdim Kimse sana benzemezdi ya Yasadiklarimiz da bize benzemezdi Sehvetten soyunur Varligimizin sicakligindan sehvetimizi unuturduk Bir garip kucuk zaman oyunu gibi Birbirimizin sevinclerinde oynasirdik Rakiyi bir seninle severdim Agzim bir senin dudaklarinda raki kokmazdi Bir senin gulumsemende yuzumu burusturmazdim O rakinin hic sevmedigim tadinda Belki roka tadinda Ya da ne bileyim bir beyaz peynir gibi Bir isirik alirdim aci tadin ustune senden Herseye iyi gelirdi senin sevdan Serseri gibi Hovarda bir kabadayi gibi icten ice haykirirdim yaninda Bastiramadigim duygularimdan olsa gerek Bir de utanirdim sonra sana kosan arzularimdan Seni ne arzularimdan ayri Ne de arzularimin icinde yasamaya doyamazdim Dostunken kadinligini Kadinliginda dostlugunu ozler dururdum Ikisini avuclarimda tutmaya hazirlandirdim ya Sen elime vururdun bir masum bakisinla Kadinliginda ozledigim dostlugunu kiskanirdin Dostlugunda arzuladigim kadinligini Dedim ya kimselere benzemezdin sen Seninle yasadiklarimiz da bize benzemezdi Seninle hic karmasik olmadim Hep basitce anlardim yasami Basitce anlatirdim sevdami Gozlerine bakardim ama bazen ansizin Karmakarisik olurdum sevdanin siddetinden Basitligi rafa kaldirir Seni her bilinmeyen durumda Anlamadigim her anda sevmenin tadini yasardim Kimse sana benzemezdi ya Yasadiklarimiz da bize benzemezdi Bizi bizden alip bir baska bize goturen Bir saskin sevdaydi Bir tatli ruyaydi yasadigimiz Gassan Satar -------------------- Ben Eskidende Severdim Seni Ben eskiden de severdim seni Ama dokunuslari esirgerdim duslerimden Sevismeleri silerdim uykularimdan Oylesine bir umarsizlikla Severdim seni sevdigimi dusunmeden Ben seni eskiden de severdim Ama almazdim sozlerindeki sevgi isigini Dokunurdum parmaklarimin ucuyla Sonra sakli siirlerin satirlarina gomerdim Bir baska sevdaya yazar gibi Yazardim sana ask siirleri Ben seni eskiden de severdim Ama kadinim demek zor gelir Ellerimin sicakligindan baska ne var verecegim Kapatirdim avuclarimi simsiki Yanardim avuclarimdaki senli sevdanin yanginiyla Ben seni eskiden de severdim Ama zamanin prangasinda mahkum hayallerimiz Baska yollarin yolcusuyuz Hep baska yerlere varacak olan Saklardim sevdani adim izlerime Yollara duserdi sevdanin kokusu Her adimda seni yazardim Yazdigimdan habersizim gibi Ben seni eskiden de severdim Ama bitecek bir ruya urkuturdu beni Ya alisirsam sicakligina Ya alisirsam sevdana Ya alisirsam guzel gulusune Ya alisirsam sevismelerine Saklardim usulca sorgularimi Kendimden habersiz korkularla Gomerdim sevdani yuregimin en derinine Simdi sevdam dilimin ucunda Simdi arzum ellerimin sicakliginda Simdi ozlemim siirimin satirlarinda Simdi yanginim sana dokunusumda Simdi kavusmam zamanin tuzaginda Ve simdi yuregim sevdanin kanatlarinda Simdi arzum senin ellerinde Savuracagin yone durmus bakislarim Seni bekliyorum... Gassan Satar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 süpersin ash bende dolduracağım bu baslıgı bir ara:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Dilimde bir sevinc cigligi Adini haykiracak nerdeyse Sus sus yuregim zamani degil daha Once kiyamet bir gelsin Nuhun sopasindan fiskirsin sular Yutarcasina butun karanliklari Yikansin dunya butun kirlerden Ah kadin sevdan ak cimenlere yarasir Tut dilini asik ruhum Daha zamani degil Birak tanri el versin unuttugu cocuklarina Once mesihler dolsun isiga Askin kitabini yeniden yazsinlar Ben seni aski ilk taniyan bir cocuk gibi Ilk kez asik olurcasina seveyim Bakir bir tene degen oksayislar misali Aska ac ruhumuzla sarilalim Ah kadinim sana tazelikler yarasir Once zerreden bir evren dogacagini ogretelim Hatta hic usanmadan hikayeler anlatalim Tohumun seruvenini aska yoran dillerimizle Sonra daglar egilmesini ogrensin Bir kir ciceginin masumiyetinin onunde Dur dur daha zaman var ilani asklara Yaratilisin ilk an safligi yarasir gulumseyislerine kadin Dur dur sehvete kanatlanmis tenim Daha zamani degil Once aydinlansin butun gecmis Piramidlerin sirri vursun gun isigina Eski zaman bilgeleri versin ellerini tarihe Butun gizler serilsin ayak izlerimize Gizlerin tutkusunda seviseyim seninle Ortusuz gercekler yarasir ismine kadin Sonra sonsuz olmayi ogrenelim Tanrisalligimizdaki sonrasizligi da Sonsuz bir askin coskusuna Bir tek sen Bir tek senin varligin yarasir kadin -------------------- süpersin ash bende dolduracağım bu baslıgı bir ara:) tesekkür ederim:) doldur tabi bos durmak yok:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Al Yüreğimi Mektubunu aldim gulum Her satirinda buldum seni Ne guzel sevmissin Ne guzel yazmissin yureginden akanlari Bir seyler yazmak istedim sana Bir cevap olsun istedim senden gelenlere Varmadi elim Sonuk kalacakti ne yazsam Oyle vermissin ki sevdani guzel Oyle islemissin ki kendini sozcuklere Varmadi elim bir sey yazmaya Elim utandi Dilim utandi Yurek utandi Yazamadim gulum Satirlarini yuregime yazdim Sevmelerini yuregime anlattim Nasil sevindi bir bilsen Nasil sarildik birbirimize ben ve yuregim Oyle kalakaldik yuregimle ben Bir seyler yazamamanin caresizligi ile Al dedi beni yuregim Kopar beni bedeninden Koy bir zarfa gonder sevgiliye Boyle bir sevdaya bir yurek feda olmus cok mu Sarildik birbirimize ben ve yuregim Koy dedi sevgilinin mektubunu yerime Sevgilinin satirlari ile aksin hayat nefesi damarlarinda Kopar beni bedeninden Gonder sevgiliye Bir yurekten asagisi yarasmaz bu sevdaya Bir yurek feda olmus bu sevdaya cok mu Sozlerim yetmez sevgili anlatmaya Ne yazsam sonuk kalacakti Al yuregimi gonderiyorum sana Bir yurek feda olmus cok mu bu sevmelerine Simdi mektubun var yuregimin yerinde Alisayim Seni Sevmeye Sen mi soyluyorsun aski Uzanan eller senin mi Bu bir dus degilse Cennetin nehirleri akiyor demektir Sen mi actin yuregini bana Ellerime bulasan mavi senin mi Dur dur gulumseme oyle Gulumseme aska davet gibi Dur alisayim once sevdaya Alisayim once ellerinde sundugun cicege Uyanmak yok degil mi bu ruyadan Sevisecegiz degil mi ilk kez opusur gibi Sevisecegiz degil mi sonu gelmez gibi Bu sozleri soyleten sen misin Ben mi sarhosum Gamzende acan cicek mi basimi donduren Dur dur duslerini serpme onume Daha yuregim alismadi sevdana Duslerine girsem unutacagim herseyi Ne zaman sevdim seni Sormadim hic bunu kendime Simdi ellerinin sicakligini dusluyorum sadece Dudaklarinin tadini aliyorum sadece Hic dusundun mu uzakligi Uzakligin kanatlarindaki hasreti dusundun mu Dur dur hemen soyleme sevdayi Hasret nedir bilir misin sen Hazir mi yuregin hasret cekmeye Hasret icinde sevda buyutmeye hazir misin Dur dur nazli yaklas bana Alisayim gamzelerinde aska dokunmaya Bu ask sarhos eder insani Dur dur once ask siirleri yazayim sana Siirlerimle alisayim seni sevmeye.... Gelisinle Geceler Degisir Geceler isikli midir bu kadar Ya bu uzaktan gelen kaval sesi nedir Ask mi degmis geceye Sevgili mi dolmus karanliga Ey karanlik korkum yok senden Hukmun yok askin aydinliginda Gece usutmez sevdanin ellerinde Sevismelerin sicakligi var Dokunuslar el verir yildizlara Her dokunus gokyuzunde isik seli Samanyolu ucusuyor bedenlerde Bir yildiz kayiyor otelerde Bir sevisme sonrasi Bin isik dolmus geceye Gecenin icine karisacak nefes alislar Her nefes alis bir ilani ask Gecenin sessizligine askin sesi dolmus Sessizligi yuklemisim karanliga Her yanimi sesler doldurmus Boyle turku olusmadi daha Hic bir dudaktan inmedi Bu denli sevdali notalar Ask mi yuklenmis sesleri yuregine Sarhosum dostlar sevdadan Bir kus otese aska cagri var Bir yaprak hisirdasa Aska davet var Konusmak yurege yuk Ben susmusum Sevda konusuyor gecenin bagrinda Beyaz balonlar ucusuyor odamda Ay isigi vermis sevincle bedenini Bir isik balonu ellerimizde Cocuksu sevdalar geceye armagan Gece derin yokluk bazen Gece derin sessizlik Gece yalnizligin evi cogu zaman Sen gelinceye dek sevgili Gelisinle geceler degisir Yokluktan varliga yolculuklar baslar Sessizlikten sevdali turkulere kosarim Sevdalara atarim kendimi seninle… Gelecegim Sehrine Ben sevdasiz barinmadim hic bir sehirde Oralardasin sen sevdigim Yuregimin doydugu yerde Aklima her dustugunde Sehrini dusunuyorum Senin kokunu icinde bututen o ozlem sehrini Basibos sokak kopeklerini dusunuyorum Ya da yolunun uzerindeki agaclari Belki kiskancligimdan Belki seni dusundurdukleri icin Bir garip imrenerek daliyorum sehrinin varliklarina Ozgurluk dedinde Senden uzakta ozgurluk zor be sevdigim Ben ozgurlugumden habersiz Ozgurlugum senden Gelecegim yine de Ruyalarima giren gelme diyen sesini duysam da Gelecegim yabanciligimi yuzume vuran sehrine Habersiz olsa da tutkumdan yurudugun sokaklar Bilmese de askimi evinin damina dusen yagmur Bilmese de sincaplar askina esaretimi Ben senin askindan haberdar Ben sana olan vurgunlugumun koynunda Gelecegim sevdigim sehrine Ben yuregimi ac birakan bir sehri birakiyorum Ben yuregimdeki gurbetin derdindeyim Icimde kanayan yaram Sevdanin gurbetligidir Gelecegim bu yuzden Gelecegim askimdan habersiz sehrine Ilk ruzgar duyacak beni Degip ozlemli sesime Dokunup aska kesmis tenime Soyleyecek agaca beni Anlatacak sincapa askimi Gosterecek yildizlara tutkunlugumu Anlatacak beni Anlatacak sevdami senin sehrine Sonra bir gece Suzulup pencerenden Sen uykunun kollarinda Fisildayacak askimi sana Urperirse tenin Duslerine dolarsa ask cigliklari Bil ki ciktim yola sevgili Bil ki sana geliyorum Bil ki sehrine dusuyor yolum Geliyorum askimi sende buyutmeye Sen Uykudayken Sen uykudayken Sana dokundum dun gece Her dokunusumda bin gunes dogdu Kuslar dondu goclerinden Yagmurlar yagdi durmaksizin Bulutlar akti aydinliga yol vermek icin Bir nehir akti sonsuz kivrimlarla Daha buyuk bir okyanus yaratmak icin Bir agac kok saldi gokyuzunde Maviye yesili ekmek icin Sen uyurken bir dunya dogdu yuregimde Sen uyurken dun gece Her nefes alisinda bir kusun kanadi degdi tenime Bir ruzgar esti durmaksizin Mavilik yagdi yatagima Gokyuzu el verdi okyanuslara Yeniden yaratildi dunya Sen uyurken dun gece Bin yildiz kaydi gecenin bagrina Bin yakamoz akti odamiza maviliklerden Bin ayisigi aydinlatti tenini Bin sevda turkusu soylendi Bin sevda dogdu senin adinla Sen uykudayken dun gece Seyrettim seni sevdayla Yeniden tanriya el verdim Yeniden dualari ogrendim Yeniden yakardim umutla Yeniden gun dogumlarina sevda buyuttum Dun gece sen uykudayken Beklerken gozlerini acmani sabahin tazeligine Bir gulumseyisini beklerken Beklerken sevdayi anlatan gunaydinini Seni ogrendim Sevdayi ogrendim yeniden Yasama dokundum yeniden Sen uyurken dun gece Seni seviyorumlari tekrarladim durmaksizin Bir dua gibi Tanriya yakarir gibi … -------------------- Damla Damla Ask Asigim ey guzel sana Attim kendimi atesin yuregine Eridim gonullu Eridim sevgili Eridim de buharlastim Buharlastim da sigmadim atesimin yuregine Savruldum gokyuzune Bir esen yele karistim Geliyorum sana dogru Ac yuregini sevgili Ac kollarini Bir esen yele karisti yuregim Sana katilmaya sabirsiz Bir yagmur gunu bekle beni sevgili Bir yagmur gunu ruzgarin koynundan cikacagim Bir yagmur tanesine girecegim sevgili Bir yagmur gunu ac yuregini bana Bir yagmur damlasi karisacak saclarina Tutmaya calisma sevgili Birak beni istedigimce seveyim seni Bir yagmur damlasinda karisacagim zulfun teline Oksayacagim gul kokulu saclarini Bir yagmur tanesi icinde tenine degecegim Saklanma bir sacak altinda Bir yelin yureginden koptum da Saklandim bir yagmur damlasina Uzaklardan geldim sevgili Yagmurun kucuk ellerinde varacagim sana Bir yagmur gunu bekle beni sevgili Ruzgarin sesine ver kulagini Haber verecek yagmuru Bir yagmur damlasinin icinde yuregim Arindim herseyimden sevgili Bir yagmur damlasinin icinde cirilciplak Bir yuregim Bir de sevdam Yagacagim yuregin Gec Kalma Aska Gec kalma yasama Uzat ellerini Simsicak merhaba de Yasam uzatmis ellerini sana Bak yasamin en orta yerinde Gulumseyen gozlerimle bakiyorum sevdana Sendeki isiltiyi yasamaya geldim Nereye sakliyorsun yureginin isiltisini Sevdanin ozunden bal yapmaya geldim Guzelliklerine bulanip Senden yeniden dogmaya geldim Nereye sakliyorsun kendini Bak gunes doguyor Kos yakala sicagini Sicagindayim gunesin Bak bir yildiz kayiyor Kos yakala goz kirpisini Sonsuzluga kayisindayim yildizin Dileklerini gerceklestirmek icin Bak turkuler soyleniyor ask ustune Kos yakala sevincli notalarini Senin icin siirler yaziyorum Senin icin sarkilar soyluyorum Haydi gel kelimelerimin tahtina sesimin titresimlerinin tacini tak Sesimin tiresimlerinde sevdam var Haydi kulak ver icindeki kipirtilara Yeniden merhaba de hayata Yeniden el ver aska Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Sana Asık Oldugum Günler Tohumun cicek actigi gunlerdi Ask kusmemisti insana Yildizlar sohbet ederdi cocuklarla Gunes ay elele ayni anda dolanirdi gokyuzunde Sen gecerdin kapimin onunden Sevisirdim ayak izlerinin tozuyla O zamanlar sevgilinin varligi yeterdi aska Gunaydin derdin dukkanlarini acan esnafa Sesinin degdigi her insana askla bakardim Sohbet ederdim ekmek parasi derdine dusenlerle Sana dair bir izin sevdasiyla Sana asik oldugum gunlerdi/ ki askim buyudu durmadan Bombalar atilmazdi cocuklar ustune Iki dusman ordu Birlikte aglardi olulerinin ardindan Dostca mertce yas tutulurdu oldurulenler icin Sen gecerdin ruyalarimin derininden Arzuyla titrerdi duslerim O zamanlar hayaller yeterdi sevismelere Seni sevdigim zamanlarda dunya cennet bahcesiydi Cicek acardi tas sokaklar Sevdani konusur Sevdani dillendirirdim Cocuklara masallar anlatirdim Askinla saklambac oynar Askinla sobelendirdik Seni anlatirdim Bin cocuk basi ruhuma uzanir uyurdu Bin cocuk ruyasina sizardi senin guzelligin Gulerek dogardi cocuklar o zamanlar Gulerek giderdi insanlar sonsuzlugun kapisina Sen vardin cunku Seni severdim ben durmadan Sairler sadece aski yazardi Ayriligi, huznu bilmeden Caresiz aski, caresiz seni yazarlardi Daha kimseler bilmezdi kiyameti Askin inanci vardi sadece ibadet edilen Sana asik oldugum gunlerde Korku nedir bilmezdi yurekler Asktan inanc imbik edilirdi Inanctan ask dogardi sadece Sana asik oldugum gunlerde/ ki hic bitmedi askim Kimse askin omrunu bicmezdi yillarla Kimse gitmeleri konusmazdi Gidilen her yerde ask yasanirdi cunku Sana asik oldugum gunlerde hic siir de yazmazdim Varligindan bozulan bu dunya yolculugunda gulum Ben yoklugunun sairiyim sadece Ah bitse gunler Seni yasamaya dogsam yeniden Yeniden otursak bir kuyruklu yildizin kenarina Sallasak ayaklarimizi evrenin okyanusuna Seyretsek dunyayi o isikli goklerden Özlüyorum Seni Ozleme kelime yetmiyor Uzakliklar kara bulut Yagar yagmur hasrete dair Her damlada ozlemi anlatir Yurek unutmus sevismeleri Bir sicakligin kalmis aklimda Bir de gulumsemeye durmus yanaklarin Dilimde anlatacaklarim var Yetmiyor beraberliklerimiz Uzakliginda dokuyorum cumleleri Seni konusmak hosuma gidiypor Tanimadigim birine anlatiyorum seni Komsuma anlatiyorum Denizin yarenligine siginiyorum Seni anlatiyorum durmadan Biraz serinliyor yuregim Diniyor ozlem az da olsa Yine de tutmuyor hicbirsey senin sicakligini Ne bu siir Ne de senli hayaller Ozluyorum seni Elimde degil ayriligina dayanmak Seni sevmeye alismisim Ozlemine alismak zor Yine de bekliyorum seni Seni beklerken sevmek de guzel Seviyorum seni Kimse Duymasın Özlemimi Ozledim seni Daha otesinde bir duygu yok icimde Ozlem almis icine varligimi Sesini anmaktan baska Yaptigim bir sey yok Ozledim diyorum sana Baska bir soz bekleme Daha ne diyeyim sana Deniz kenarinda bir cafedeyim Yanibasimda dostlar var Siiri konusuyorlar Edebiyati Yasamin zorlugunu Dostluktan dem vuruyorlar Bense seni ozluyorum Biri sorsa ozlemek nedir diye Seni anlatacagim Yoklugunu serecegim kelimlerin ustune Keske sen olsan yanimda Keske konussak sabaha kadar Belki konusmadan yanyana otursak Belki ellerimi tutsan Belki ismimi soylesen Sana dair bir soz isitiyorum Yokken senli sohbet olusuyor Bitmesin istiyorum Ozleminde seni konusmak bile guzel Ben senden konusmaya korkak Sana dair bir sey soylesem Sesimin titresimi ele verecek beni Sevdam dokulecek cafenin orta yerine Gizliyorum sana ozlemimi Ozledim dedim ya Yine de gizli bir ozlemle yaniyorum Her soz sana varsin istiyorum Her soz senin varligini versin Ama kimse duymasin ozlemimi Kimse duymasin sevdami -------------------- Maske Ve Ayna Yuzunde bir maske Aynaya bakiyorsun Ayna yalan soyler mi hic Gorecegin yine maskeli bir yuz Baska insanlara bakiyorsun Baska insanlarin aynalarina Gormek istedigini goruyorsun yine Baska insanlarin yuzunde ayni maske Gordugun yine kendi yuzundeki maske Sen kaciyorsun kendinden Insanlar kaciyor kendilerinden Kacisini gormek istiyorsun Ayna soyluyor sana Yetmiyor korkunu dindirmeye Baska insanlara bakiyorsun Insanlarin kacisinda goruyorsun kendini Korkun diniyor Sen de herkes gibisin Kacis mi yasanan Varsin kacis olsun Korku mu var Varsin olsun Sen de herkes gibisin ne de olsa Yabanciligini korkan, Ve kacan insanlarin benzerligine gomuyorsun Korkun daha da diniyor Herkes senin gibi ne de olsa Cevrende kendini gordugun insanlar Yuzunde maske gulumsuyorsun Aynaya gerek yok artik Her insan bir ayna Ve sen Sen herkes gibisin ….. Kokun Yesil Mavi bunca uzakligin icinde oyle yakinimki sana anliyorum sevdaya uzaklik engel degil anliyorum hasrette de buyuyor sevda odamda mum isigi var sadece tipki senin sevdigin gibi senin sevdigin sarkilari dinliyorum notalarin buyusune sariliyorum tipki sana sarilir gibi bak yine sirtim agiriyor ne zaman uzakligin basa bela olsa once sirtima iner yoklugun dokunuslarinin merhemine uzanir anislarim soframda dokunmadigim yemegim var hasretinde hic bir sey istemiyor canim seni dusunmelerin cennetinde gezininiyorum seni ne ozlemekten yoruldum ne de beklemekten ah odamda bir senin sesin olsa bir senin sicakligin olsa bir senin gulusun olsa gozumde yok ne gun dogumu ne baharin cocuk sesleri kokun yesil mavi kadin seni her anista baska bir bahar iner yuregime gokyuzu yagmur tanelerine sarinir iner sabah ciyinde tenime… Kokun yesil mavi sevgili Tadin ask mujdesinde kadin teninde gezintilerim urpertileri dogumun.. sesinin titresimlerinde yolculuklarim bilinmedik cennetlere.. ah kadin sondurme atesini teninin.. tenin cennetin cehenneme goz kirptigi an.. tenin donulmeyen yolculuklarin son barinagi.. tenin O anin en guzel hikayesi kokun yesil mavi kadin odama biraktigin her izde bir orman yeserir gun atar lacivert bir mavilikte ah kadin tadin ask sevincinde dudak izlerinin emanetinde tenimde nehirler akar apak pinarlar dogar kokun yesil mavi tadin askin en guzel tadi sevdan hissedislerin en varliklisi ben senin sevdana kaderli dogmusum sukur ediyorum durmadan dualar dusuyor yastigima her gece seviyorum seni guzel kadin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Ash Zehra serisini yazdırma bana simdi :) ama o seriden en sevdigimi yazayım bari Zehra'sız Gassan olmaz:) Zehra 8 bilmedigim sokaklarda, bilmedigim bakislarin yoldasliginda seni dusunuyorum. elleriyle beni gosteriyorlar; `iste zehrali deli` diyorlar. belki kiskaniyorlar yasadigimiz sevdayi belki ozlem buyutuyorlar bizim yasadiklarimiza `sahi zehra var mi abi` diyor gencten biri, `ben de bulabilir miyim` diye soruyor `delirmene zaman var,daha erken zehra icin` diyorum.. `oyle bir atestir ki Zehra, yanmaya basladiginda her alev solugun gibi olur`, `her sulesinde yangininin, nefeslenirsin` `dindi mi tenindeki, ruhundaki bu ates, soluksuz kalirsin, olursun` dedim `hazir misin bu olumune sevdaya` dedim. `olmeden olmaz mi abi` dedi `olmeden dogamazsin` dedim `yeniden dogmazsan, her dogan gune yepyeni bir ruhla, yeniden can alarak gelemezsen, yenileyemezsen kendini, kaldirmaz dusuncelerin Zehra`yi` dedim. sustu, bakislarinda bu adam deli diyen pariltilarla. deliyim ya, asigim, bu yuzden delirdim, deliyim ya, bu kadar asik olabilmek icin delirdim. asigim ya, delirebilmek icin asik oldum. kim anlar beni. seni kime anlatayim Zehra`m sabahin dogumunu bekliyorum sevdamiza isiklar yagacak kollarimin arasinda gul yuzun gunesler dogacak odama, ruhuma `Zehra`yi goster` dedi ihtiyardan biri, isikli gulumsemesiyle. `bir eski zaman aski gibi bu`, `bizim o yasadigimiz, simdilerde ozlem buyuttugumuz sevdalardan` dedi.. `gormedin mi daha Zehra`yi bakislarimda` dedim. `daha sesimin titresimlerinde bulamadin mi tenini Zehra`min`. `o zaman hic sorma`, `eskilerden daha eski zamanlardan tasidim bu sevdayi`, `senin zamanin toy oldugu donemlerden buyuttum bu aski` dedim guldu, deliligimi anlamadan anlayislarina.. guldu, Zehra`yi gormeden goruslerine.. guldu, bendeki pariltida, bir zamanlar delice yasadigi sevdaya dokunusuna.. `adi neydi sahi senin sevdiginin` dedim gulerek `belki adi Zehra`ydi` dedi sevdali bakarak. `belki aynisiydi benim Zehra`min` dedim `belki ayni isiktan sulelenmislerdi` dedi `belki ayni agacin, ayri dallarinda yeseren ayni meyvelerdi` dedim `kimbilir` dedi sarilarak Zehra`li sevdama bir agactir sevdam atesinle besle yapraklarimi arzunla yanginlari yak koklerime kul olayim sevdanla toprak olayim yangininla gel dokun yeniden dogayim avuclarinda her dalda bir baska meyve versin sevdamiz binbir tadinda baharin yasayalim duslerimizi `nereye kadar tasirsin` dedi `bu sevdayi `bir yasli teyze. beyaz saclariyla zamani yaziyordu ruzgarin degdigi her noktaya. `nereye kadar tasirsa beni, oraya kadar` dedim guldu, `sonu yok yani` dedi `sonu yok` dedim gulerek. `Zehra miydi adi` dedi `bilmiyorum` dedim. `belki de zehraydi, belki ben koydum ismini` dedim. `ismini kendin secer gibi, sen mi yazarsin bu sevdanin akisini` dedi. `sevda beni yaziyor` dedim, `ne kadar yazarsa, o kadar benim`, `ne kadar yazarsa, o kadar sevdaliyim`, `ne kadar Zehra`larsa sevdanin kalemi, o kadar sevdaliyim Zehra`ya` dedim. `anladim` dedi gumus sacli yasli teyze. `senden dogup, senden ayri olan`, `senden ayri oldugun her noktada, seni, sen edip, senlesen bir sevda bu`dedi `sen de mi delisin` dedim gulerek `hic akillanmadim ki` dedi `nerde simdi O` dedim `bekliyor `dedi, `bak yukariya, sen gorebilirsin onu` dedi. baktim mavi isiltili bir kus, kanatlarini acmis bulutlara yoldaslik ediyordu, baktim, inceden bir gokkusagi gulumsuyordu, baktim, gunes parliyordu usulca aydinlik ustune `gordun mu` dedi `gordum, el salliyor bize` dedim. sarildi gumus sacli yasli teyze.. `Zehra`m da boyle sarilirdi` dedim `Sahi senin adin gencken Zehra miydi` dedim gulumsedi, `icimde bir yerde yasar durur` dedi `gidiyor musun` dedi `Zehra`m bekler `dedim `nerde` dedi `simdi O` `bak ufuklara, sen gorebilirsin` dedim `gordum, o da bana el salliyor `dedi, yine gumusi gulumsemesini yayarak sozlerine. heryerde senin hayalin var bir tatli sohbetin icine siziyorsun usulca huzunlu bir bulutun yuruyusundesin sevincli bir yagmurun avuclarinda bir cocuk aglamasinda bir sevdalinin ozlemli kavusmasinda nereye gitsem adim izlerimdesin sevdalim ilerliyorum durmadan usumuyorum, yorulmuyorum ne zaman biter demeden isminle soluyup yasami isminle can buluyorum kadinim.. Gassan Satar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Harika bea 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 ahanda bu da Varoluş serisinden Varolus-27 (Yasamin Iki Yuzlusu) Iki yuzlusuyum yasamin Bir yanimla gulerim hayata Yuregimde binlerce huznu yasarken Dost yuzleri cevremde Yalnizliktir yuregimin kanayan yarasi Bir yuzum baharda Bir yuzum hazanda Iki yuzlusuyum yasamin Nese dolar bir yanim Hasret ceker ote yanim Savurdum kendimi yasamin ruzgarina Bir elim goklerde Bir elim toprakta Bahar kokularini cekerken yuregime Hazani yasar bakislarim huznumun derininde Iki yuzlusuyum yasamin Muttlulugu yasarim bir yuzumle Mutsuzluk girdabinda suruklenirim bir yuzumle Isteksizligim isteklerimin cenderesinde bogulur Herseyi sarmak isterim bir yanimla Yalnizligimin icinde gomulmek isterken delice Bir aynaya ilisir gozum Sorgular okunur bakislarimda Nereye kadar bu iki yuzlu kosu Nedir aradigim Sorular beynimde dolasir delice Bir isik patlar yuregimin en derininde Beynimde goremedigimi gorurum yuregimin sayfasinda Bir ucuncu yuzu ariyorum Bir ucuncu yuz gerek bana Yasamin iki yuzunu birden avuclayacagim bir ucuncu yuzu ararim ben Bir yuzum gecmiste olmali Bir yuzum gelecekte olmali belki Ama simdiki anda herseyi yasayacagim bir ucuncu yuzu ariyorum Gassan Satar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 çok güzel şiirler her biri ayrı ayrı güzel elinize yüreğinize sağlık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Durmaksızın Kactım hosgeldin kucugum hasretinin gul kokan koynuna adlandiramadigim nice zamansizligin gecti kaybolmuslugumda ozlemlerimi atip ruhumun en derinine beni yakan senin hasretin degil diyen cok yalanlar soyledim kendime gizleyip sana sarilmalarin ozlemini kendimden dudaklarinda son bulan cok yolculuklar cok kosularim oldu atesinde eriyip biten dindirmek icin sevdanin haykirisini sustum sustum durmaksizin geceleri aska boyayan hasretine dair oyle cok ah dokuldu ki dilimden kac turku dustu anilarinin ustune kac kere hasretinden vardim sana hayaline her varisimda korkularimin cehennemine sigindim kactim kucugum senden durmaksizin kactim zaman kavrami neydi sahi sensizliginde unuttugum yaradilisim gibi hasretinde nefes olmustu sonrasizlik sana sarilisimda yeniden yaratacakti ya zamani tanri oncesizlige sigindim ben durmaksizin kactim sevdandan sahi sen ne zaman varacaktin koynuma hangi dudak izinde yesertecektik zaman denen gokkusagini hangi sevismenin sonunda yeniden yazacaktik zamani hangi kacislarimin sonunda sevdayi anlatacaktik birbirimizin hasretinin dilinde guzel yuzun dusuyor sabir denen zalimin sirtina yuklenip guzelligini susmak zor bekleyisin dilinden de dokuluyor askin haykirisi sabrin avuclarinda baslayacak ya sevismelerimiz kactim ben yine de durmaksizin kactim dilinden dokulen kelimleri biriktirmistim usumun mahreminde sen gibi konusup kendimle hasretini yatistirdigim cok oldu senden olan kelimelerle cok anlattim kendimi cok korktum sevgili cok korktum sevdana yakistiramadim korkuyu ne zaman aklima sen dussen sustum bu yuzden suskunluga gomuldum kucugum Özgür Bir Bulutum Bugun hergunden fazla iyimserim Hergunden fazla asigim Ozgur bir bulutum ben Yagiyorum durmaksizin Yesili saklamis bir su damlasi Durmadan buyuyor avuclarimda Avuclarimda gokyuzu Durmadan yagiyorum aska Ozgur bir bulutum ben Sevdigimin topraklarina ucuyorum Savaslarin ustunden geciyorum Nice zulmun.. nice umutsuzlugun Bulutum gebe asklara Hergunden daha fazla yagmurum bugun Savaslarin ustune yagiyorum Zulmun ustune Aska boyaniyor her yer.. Sevdigimin ismi ile doluyor Ardimda baris..ardimda sevinc Sevdigime kosuyorum durmadan Ozgur bir bulutum ben Yuregimde askin yagmuru Kurak topraklarin ustunden geciyorum Yesil yok.. cicek yok..orman yok Hergunden daha fazla dogurganim bugun Sevdigimin anislarina bulanmis damlalarim Yagiyorum durmaksizin Dudaklari catlamis topraklarin ustune Ardimda orman..ardimda bahar..ardimda ask Sevdigime kosuyorum durmadan Ozgur bir bulutum ben Sevdigimin gulumsemesine degmis damlalarim Mutsuzluklarin ustunden geciyorum Huzunlerine degiyorum ruhlarin Bugun hergunden fazla coskuluyum Yagiyorum durmadan huzunlerin ustune Ardimda sevinc..ardimda kahkahalar Sevdigime kosuyorum durmadan -------------------- Farkındalıga Dair 6 (Yaratılıs) Ucu bucagi olmayan suskunluktaydim Oyle gecmisim ki kendimden Aska uyanan sehvetim calmasa kapimi Gecen zamanin farkina varacagim yok Uyanislarima el verecegim yok Kendime kendimden hikayeler anlatiyorum Benden baska kimsenin olmadigi Eski zamanlar yaratiyorum yaratilisi sigdiracagim Ruhum kocaman bir evren Guluyorum biraz sonra yaratacaklarima Usaniyorum yalnizligimdan Bir avucluk ruzgar istiyorum Bir de ustunde esecegi bir bahce Evreni yaratiyorum Yarattigimin evren oldugunu bilmeden Kuslari yaratiyorum Unutmusum mavi gokyuzunu Yuregimdeki kanat sesinden anliyorum Saskin bir tanriyim Acemi bir cocuk belki Aciyorum ruhumu Nefesimden sonsuzluk ufluyorum Mavi dokuluyor durmadan Kuslar ucuyor sevincle Gozlerimden yas akiyor gulmekten Bir bedene can olmak sehvetli bir sevinc Arzulu bir gulumseyis Okyanuslar akiyor bulutlarin ustunden Baliklar isiltli yuzgecleriyle akiyor durmadan Bir sey eksik ama hissediyorum Icimdeki sevinci bogan Telasli ellerim dokunuyor topraga Ormanlar bitiyor heryerden Vadiler dokuluyor etrafa Arzumun icine bir evreni sigdiriyorum Yine de bir sey eksik hissediyorum Sari sicak isiklar dokuyorum gokkubbeye Oyle cok gunes Oyle cok yildiz oluyor ki Karanligi da ekliyorum yaratimima Yildizlar da ise yarasin diyorum Yine de bir sey eksik hissediyorum Bunca yaratimin olmasina sebep bir sey eksik Belki benim bu eksik olan Dusunuyorum kendimden nasil cikarim Ben kendim kalirken Iki yildiz dusuyor avuclarima Iki gonullu sehvet parcasi Saskin bakiyorum avuclarima Hic olmadigi kadar sehvetliyim yaratima Askin deli eden akisina doluyorum Hissediyorum bir seyler olacak Icimdeki eksiklik sevince dolacak Aski eskiden beri biliyorum Uykularimin uyanisa tetikcisi Ask olusumun solugu Avuclarimdaki iki isik parcasina dokunuyorum Iki goz gibi Isikli bir bakis gibi icime isliyor Iki isik usulca kayiyor topraga Topraga karisiyorum ansizin Topragin koynunda kok tutan iki can goruyorum Nefesimle doluyorum koklerine Hissediyorum kendimi kendimden doguruyorum Icimdeki eksikligi bir sicaklik kapliyor Goruyorum gokyuzune nese dolmus Kanat seslerine ask karismis Maviye arzu bulanmis Anliyorum kendimden zamani yazmaya baslamisim Iki isikli can duruyor karsimda Derin bir tanisiklikla bakiyorum Icimdeki bir yerde bir ses bagiriyor `Senden onlar, sensin onlar` `Ademim ben`` diyor bir can `Havvayim ben` diyor digeri Oyle guzel ki kendimi gormek Onlar gulunce guluyorum Aglayinca agliyorum Varim ben diye haykiriyorum Kendim olmanin en guzel sevincini yasiyorum ilk kez O iki isikli canda goruyorum Evreni yaratis sehvetimin nedenini `Iyi ki, iyi ki yarattim` diyorum `Iyi ki ben onlardanim` `Iyi ki benden onlar…… -------------------- Günah Karisik bugunlerde ruhumdaki firtinalar Aci da devamli konugum Issiz kalmisligim bir yana Bir de gecmisimdeki O hic bilemedigim gunahlarim Seni kirmisligimin tohumlariydi Kanser hucresi gibi saran Sevince dair ne varsa avuclarimda Ne zaman zora dussem Seni ne kadar sevdigimi ogreniyorum Hayatim karmasik dedim ya Ustune ustluk Ilk kezdir mutsuzum Acinin destani midir bu Yoksa askin efsanesi mi Benden yiten her parcada Sana dair yeni bir kesifle buyuyorum Daha once hissedip goremedigim Ne kadar guzelligin varsa Isyaninin haykirisinda gorunur oluyor Intihari her dusundugumde Sirf seni sevebilmek icin Yasama ne kadar cok sarildigimi anliyorum Gunesi olmayanin Beyhudedir isigi aramasi Sen olmayinca Arayacagim bir sey de yok Guclu degilim o kadar Bakma dimdik ayakta durusuma Sana duydugum askin yuzu suyu hurmetinedir Bunca direnisci olusum Ve kutsal kitapta dile gelmis tanri ` basiniza gelen musibetlere uzulmeyin` ` bilmezsiniz ki sizin icin hayir vardir` Her acida sen varsin Seni yeniden kesfedislerim var Acinin en guzel odulu gibi Hayat comert degil belki bugunlerde bana Ustune ustluk belki de cok acimasiz Tipki benim sana oldugum gibi Cok severken yakan Cok sarmalarken acitan Geceyi sevmeyen isigin Gunduzle sevismesi kof bir dogumdur Seninle bereketli bir ask icin Aciyi sevmeyi ogreniyorum iste Oyle romantik bir ask itirafi degil bu Cok daha guclu bir haykiris Olume direnen ellerin yasama sarilmasi gibi Imkansizligi yenen umudun yesermesi gibi Gecmisi degistirmeye gucum Pismanligimin yukunu tasimaya da zamanim yok Umudum senin varligina emanet Seni sevmekten baska umarim yok Hayat senin sevginde siniyor beni Gunahlarim tutkunda degerleniyor Gerçek İnsan Yok aslinda bir farki Ama once kendini yasar Biraz bencildir belki Bencilliginden paylasim dogar ama Anlamamazlik patikasindan yurur once Isler ilmik ilmik duygulari yuregine Sonra ulasir icindeki gercek insana Sonra ulasir insanlarin icindeki O hep kendisine benzeyen baska insana Huzunleri yasar once Zorluklari tutar Sonra huzunden sevinc damitir Ogrenir her insan sevince yarasir Verir kendindeki sevgiyi Baska donmus sevgileri uyandirmak icin Bilir hep eksiktir bir tarafi Barisir once kendi eksiklikleriyle Bilir herkes eksiktir Guler gormeden kusurlari `Barisin` diye haykirir insanlara `Barisin sizde icindekilerinizle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Kadin Ve Adam kadin sakladi tutkusunu koynunda.. erkegi demir ayriliklarin gerisinde.. gulumsedi dudaklarindaki arzuyu sunarcasina.. erkek uzatti damarli ellerini.. demir parmaklik eridi hasretin kavuran sidetinden.. kadin beline sardi ellerini.. bakti erkegin gozlerine.. en son sevisme gecesini anlatircasina.. ozledim seni dercesine.. erkek egdi bakislarini.. geceyi tutusturan ozlemi saklamak istedi.. kadin dondu etraflica.. sevismelerin terini carsafina sildigi kivirilislari gibi.. erkek guldu.. ilk kezdir guluyordu.. kadininin koynundan ayriligin demir parmakligina duseli.. kadin tutkusunu gizledi yine.. karanlik bakisli demir pencelerden.. kadin masumiyetini gizledi arzulu bakislarin derinine.. erkek bakti karanlik golgeye.. aski sonduren durusa.. demir parmakligin soluyan nefesine.. kadin cekti ellerini belinden.. sevismenin en orta yerinde.. yakalanmis gibi.. bakti erkegine suclu gibi. erkek ozlemini gizledi yeniden.. degmesin diye karanlik durusun golgesi ustune… zaman ucundan kan damlayan hancer misali.. vuruyordu celik pariltisini sevismelerin sirtina.. zaman oyle zalim.. demir parmakligin golgesinin avuclarinda.. hain gulumsemeli.. kadin zamana yenilmeyecek bu tutku dedi.. bakti erkegine.. gozlerindeki piriltida son sevismenin arzulu aksi.. erkegine bakti sonsuz.. her bakisinda zamani kuculten.. asagilayan asil durusuyla.. erkek bakti avuclarina.. ayriliga yuruyen zulme.. bakti kadinina sonsuz.. yenilmez bu sevda dercesine Kadin Ve Adam-2 adam askla bakti kadina dilinde binlerce anlam nerden baslayacagini bilmeksizin dokuluyordu cumleler ruhundan sigaramin dumani tutuyor.. ha bitti ha bitecek.. icimdeki yangindan almis kivilcimini.. yine de sigara kokmuyor odam.. sevismisligimizin teri hala hatira.. sen kokuyor odam.. geceye tatli bir esinti gibi.. ismini fisildiyor.. sonra sustu adam sevismeleri anmisligin heyecanini saklamak ister gibi disardaki isil isil geceye bakti susma dedi kadin adama usuyorum sesinin tinisi olmayinca.. korlesiyor bakislarim hecesi olmayinca dudaklarinin.. bakti adam kadina sevdaya acikmisligin sehvetiyle sevdaya boyanmaya sabirsiz bekleyislerle anladi kadin…gulumsedi seni seviyorum dedi kadin.. sonra sustu… konusmak zordu…sevdayi yasamaktan kelimelerim bu kadar belki.. anla sen dedi adama bundan otesi yok dedi adam.. butun dilleri sigdirdin iki kelimeye.. ben de seni seviyorum dedi adam Kadin-3 Ve allah kadini yaratti Denizi maviye boyasin Yapraga yesili islesin Yagmurun topraga degisinde burcu burcu koksun dedi Gokyuzunde gokkussagi olsun Yasama ve dunyaya guzellikler versin Denizin dilinde huzur sarkisi olsun dedi Allah kadini yaratti Ruhundan sevgi suzulsun Sevgiyi sevince buyutsun dedi Zerafet dussun seslere Seslerden sevdali notalar dogsun Her notada yeniden evren yaratilsin dedi Bahara ozlem bitsin Cicekler yurusun yollarda Kokulara ask karissin diye Kadin yaratildi evrene Yildizlara verildi isigi Ayisigina tasindi rengi Yagmurun serinligine tasindi teni Gunesin yakiciligina verildi nefesi Kadini yaratti allah Ellerine verdi aski Her kiyamet sonrasi yeniden Yine yaratsin nesilleri Yeniden can versin yasama diye Ellerine verdi gun dogumunu Ve gun batimini Hergunle yeniden dogdu battigi yerden Hergun yeniden isitti Yeniden isiga bogdu karanligi getirdigi yerden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Tesekkürler boogee siirleri cok begendim:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.