izuchiring Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2008 tesadüfen buldum ama mükemmel bir çekim tekniğiyle 360 derece olarak ayarlamış ve anıtkabiri gezmissiniz gibi hava veriyor.. tavsiyemdir... http://www.360tr.com/anitkabir/ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 çok sağol paylaşım için izu .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aziret Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 çok saol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 gerci ben anıt kabiri gezmistim bi iki ay önce ama olsun yine yeniden bir kere ve binkere daha bakarımmm söz konusu vatansa gerisi teferruattır demisler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 teşekkürler izu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Link neden bende açılmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.