boogee Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2008 Dün akşam eve çok geç geldim. O kadar geçti ki, tüm tecavüzcüler ve katiller uyuyordu.Bileklerimi merdivenlerde keserek girdim odama... Her şeyden soyutladığım beyaz, steril, kelimelerin havada uçuştuğu bağımsız bir oda. Kayıp aşkların aynalara hapsedildiği ve mutsuzluğun kılavuz olduğu özgür bir oda... Küçük, ürkek bedenler duruyor yerde, her yerde, her zamanda, her yürekte. Annem de var aralarında, kız kardeşim, ağabeyim, babam, sevgilim de. Hepsi de parkelerin altına gizlendi... Hepsini de parkelerin altına gizledim. Her gece konuşuyorum hepsiyle. "Merhaba, nasılsın bugün? Herhangi bir yerin acıyor mu?" Sessizlik... "Hey, orada mısın?" Sessizlik, sessizlik! Sessizliğin kulaklarımı patlatırken çıkardığı tınıların yerdeki kanı titretmesi... Yatağımda sevgilim kollarını açmış, soğuk bedeninin yanına gidip ona güzel sözler fısıldamamı bekliyor ya da ben beklediğini düşünüyorum. En büyük hatandı beni terk etmeye, beni somutlaştırmaya çalışmak, aklında seninle saklambaç oynamaya zorlamak... Dün akşam eve çok ge. gelmiştim. O kadar geçti ki, tüm tecavüzcüler ve katiller uyuyordu. Bileklerimi merdivenlerde parçalayarak girmiştim odama... Son nefesimi kanımda hapsetmeden önce! Özlem Güner 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Gerçekten çok etkileyici...Aslında söyleyecek pek bir şey yok, alkışlamaktan başka... Teşekkürler Boogee, harika bir paylaşım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 mükemmelmiş abi yahhh resim de çok hoş tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 ne resmi be konuya resim eklemedimki ayrıca ben tesekkur ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Oldukça ilginç ve bir o kadar da hoş bir paylaşım boogee! Eline sağlık babacım! Teşekkürler! Saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 oooo boogee ellerine saglık guzel bi paylasım...tskler... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 oooo boogee ellerine saglık guzel bi paylasım...tskler... bende seni özledim :blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 çok güzel abi emeğine sağlık ağlamak istiyorum ama ağlayan smile bulamıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.