boogee Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2008 Yakama çürümüş çiçeği taktım da geldim.sesim yokuşlarıydı içimin, indim çıktım debelendim. sen söktükçe benördüm düz ters lastik haroşa çıplak gövdemi şiirle dövdüm 'Sahtiyan' mı diyorlar bezirganbaşı kapat kapıyı, yenildim Baktım da kağıt tanrılarına dünyanın kendime kayalardan bir parça edindim Sesim dünyanın duvarlarına çarpıp bana dönüyor anne beni düşünme içime ektiğin ağaç tersine büyüyor Ben de büyüyeceğim. Kızarmış elmalarımı kimseye vermeyeceğim anne beni düşünme emanetin olan uçurumu kimselere düşürmeyeceğim Çeyiz sandığıma bıraktığın mühür kalbindir. Söz mührü kalbimde gezdireceğim Karanlık bastığında sarı bir ışık gibi parlayan şeyi hiç yitirmeyeceğim say ki deniz feneri, say ki orda bir yalnız bir yalnıza çiçek açmadılar say ki orda bir dalga bir dalgaya kulaç atmadadır Yakama çürümüş çiçeği taktım da geldim. -sakın anneme söylemeyin- kapat kapıyı bezirganbaşı yenildim... Çiğdem Sezer 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nayu Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Karakalem'den hatırlıyorum sanırım gerçekten hoş bir şiir.. Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Doğrudur karakalem 4. sayıdan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.