EmilioDeCarro Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2008 İşallah bu link yoktur sitede http://www.photoshoproadmap.com/Photoshop-blog/2008/04/01/100-wonderful-photo-effects-photoshop-tutorials/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Obaa! Benim işime fazlasıyla yaracak bir link! Sağolasın emilio! Saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 yeahh diorum benimde cok işime yarıcak emilio süper paylasım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Sitede shopla uğraşanları görmek güzel bende yaptığım fotoları paylaşırdım ama daha çok dokulama ve bizim grubun fotoğraflarına shop yapıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 e paylas abi bekleriz :D durdugun kabahat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
toxty Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 iiimiş ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.