Şaman Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2006 AĞAÇLA SARMAŞIK Burada,bu eski Darüşşifa'da Birbirine aşık iki genç varmış. Kızın bulunduğu yer loş bir oda, Oğlanın kaldığı yer daha darmış. Her sabah avluda buluşurlarmış, Doluncaya kadar bir kum saati, Kızın etrafını periler sarmış, Oğlanın altında bir sihir atı. Nihayet bir zaman gelmiş ,sıhhati Düzelmiş bu iki sevdalı gencin Bir anda kaybolmuş hayatın tadı, Meğer saadetmiş bu onlar için. Son defa yan yana gelmiş ikisi, And içmiş bir daha ayrılmamaya; Kandırıp bu iki aşık herkesi, Yeniden girmişler Darüşşifa'ya En sonda acımış onlara Hızır, Yaptığı bir iksir varmış kendinin, Uyuduğu zaman Başhekim,Nazır İlacına katmış her ikisinin. İçince iksirden bu iki aşık, Dünyası değişmiş her iki canın, Kız bir ağaç olmuş,oğlan sarmaşık, Issız bahçesinde Darüşşifa'nın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 vay be nerde buluyon bunları yaf severim güsel şiirleri okumayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 ben bu şiiri sene sonunda okulun şiir dinletisinde okuyacam.Aşk şiirleri bana ait okulda:thumbsup: :thumbsup: .Yakında -eğer başarırsam -kendi sesimle şiir dinleticem:D .Bana o gün şans dileyin çünkü bu şiiri slaytlarla müziklerle beraber okuyacam:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Ben bu şiiri daha önce hiç okumadım kim yazmış bu şiiri? Hakkaten güzelmiş. Nerden buldun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 bana edebiyat hocamız yılsonu şenliklerinde oku die verdi bende beendim yazdım buraya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Yanılmıyorsam Ahmet Kuts'nin şiiridir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 googleda arama yaptım edirne 2. beyazıt külliyesiyle ilgili şeyler çıktı. Burda bahsedilen darüşşifa o zamanın deliler hastanesi miydi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 ünlü halk edebiyatcımız ahmet kutsi tecer.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.