phobosORbia Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2008 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, görevi sona erince Konut'u boşaltmış. Bir sabah yaşlı bir adam konutun kapısına gelip sormuş: - Recep Bey ile görüşmek istiyorum. Kapıdaki koruma polis memuru: - Recep Bey artık başbakan değil ve burada oturmuyor. Yaşlı adam polise teşekkür eder ve ayrılır. Ertesi gün sabah yine aynı yaşlı adam : - Affedersiniz, acaba Recep Bey ile görüşmem mümkün mü? Kapıdaki aynı polis : - Bakın efendim Recep Bey başbakan değil. Konutu boşalttılar. Yaşlı adam sesini çıkarmadan arkasını dönerek uzaklaşır. Üçüncü gün, yine aynı yaşlı adam aynı taleple polis memuruna başvurunca... Tepesi atan memur, adama çıkışarak "Bakın efendim, bu üçüncü günkü gelişiniz" demiş: - Size konutun boş olduğunu ve Recep Bey'in artık başbakan olmadığını her seferinde söylüyorum. Bunu anlamaktan aciz misiniz yoksa? Yaşlı adam "Ne münasebet evladım? Bunamış gibi bir halim mi var yoksa?" deyip eklemiş: - Sadece söylediklerinizi tekrar tekrar duymaktan çok büyük zevk alıyorum. Polis esas duruşa geçip selâm durarak: - Yarın görüşmek üzere efendim!.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Harikaymıs. tskler phobos:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 :rofl: super :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 ulan ağlayan palyanço....he he he..:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 :D Beğenmenize sevindim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 gerçekten güzelmiş hoş bir paylaşım teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Hehe ah keşke gerçekten boşaltsa da gitselerşu memleketten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Harika :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 :rofl:süpermiiişşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 eheh ay çok güldüm süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 :D çok iyi ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 gerçektede duysak bu sözleri bende hergün gider sorarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 uzun zamandır böylesine güzelini okumadım...Var ol sağol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Hehe ah keşke gerçekten boşaltsa da gitselerşu memleketten hay yaşa be axhi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 tşkler güzeldi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 evt yaa çook güzelldi emeğine sağlıkk:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.