Jump to content

Yalnızlık,Parça Parça ....

Rimmon

Önerilen Mesajlar

Yeşil reçeteye terfi edişimi kutluyorum bu gün,uykularıma tecavüz eden fkirler,sözler ve anlam yitimine uğramış işlevsiz duyguları öldürmek için daha ne kadar ileri gitmem gerekecek?

Gitme,gitme kal,biraz daha hiç olmazsa...

Hayır ona değil bu yazdıklarım,onunla kaybettiğim,aslında o olmayan "O"na yazdım sadece,yazılması ve talaffuz edilmesi ve hatta düşünülmesi bile yersiz,zamansız bir hasattı.

Yasaklı tanrılara zikirlerle geçen yıllarımın diyeti mi bu?Bir psikiyatrı şaşırtmak bu kadar kolay mı?Bütün ruhunla yalana ve hileye gömülüp yapış yapış ininde gün ışığını görmemişlikten kaçmaya dair senaryolar yazmak,kolay mı hakikaten?Ben adımı bilmiyorum baba,bana bir isim koymadınız mı?Ben onun adını bilmiyorum baba,onun bir ismi yok mu?

Elimde kırık bir asa ile inkar ve tekrile anılmayı tercih ettiğimde,biliyordum başıma bunların geleceğini.Sadece onurlu bir şekilde yenilebilmek için saldırdığım gerçekliğinizin g.tüne pamuk tıkayıp gömebilirsiniz artık.

İnsan bazen sadece bağıra bağıra o şarkıya eşlik etmek ister.Hiç bir ehemniyeti yoktur şarkının çirkinliğinin,sesinizi bastıracağını bilmeniz yeterlidir ona meydan okumanız için.

Kimsenin gidemeyeceği kadar uzağa giden yalnız kalmaya mecbur bırakılmıştır.Çünkü yalnız kalmasa bir fenalık yapacaktır,alt üst edecektir birşeyleri,birşeyleri yapıştırılamayacak hale gelene kadar kıracaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsan bazen sadece bağıra bağıra o şarkıya eşlik etmek ister.Hiç bir ehemniyeti yoktur şarkının çirkinliğinin,sesinizi bastıracağını bilmeniz yeterlidir ona meydan okumanız için.

Kimsenin gidemeyeceği kadar uzağa giden yalnız kalmaya mecbur bırakılmıştır.Çünkü yalnız kalmasa bir fenalık yapacaktır,alt üst edecektir birşeyleri,birşeyleri yapıştırılamayacak hale gelene kadar kıracaktır.

harıka olmus son

tşk ler:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...