Rimmon Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2008 Yeşil reçeteye terfi edişimi kutluyorum bu gün,uykularıma tecavüz eden fkirler,sözler ve anlam yitimine uğramış işlevsiz duyguları öldürmek için daha ne kadar ileri gitmem gerekecek? Gitme,gitme kal,biraz daha hiç olmazsa... Hayır ona değil bu yazdıklarım,onunla kaybettiğim,aslında o olmayan "O"na yazdım sadece,yazılması ve talaffuz edilmesi ve hatta düşünülmesi bile yersiz,zamansız bir hasattı. Yasaklı tanrılara zikirlerle geçen yıllarımın diyeti mi bu?Bir psikiyatrı şaşırtmak bu kadar kolay mı?Bütün ruhunla yalana ve hileye gömülüp yapış yapış ininde gün ışığını görmemişlikten kaçmaya dair senaryolar yazmak,kolay mı hakikaten?Ben adımı bilmiyorum baba,bana bir isim koymadınız mı?Ben onun adını bilmiyorum baba,onun bir ismi yok mu? Elimde kırık bir asa ile inkar ve tekrile anılmayı tercih ettiğimde,biliyordum başıma bunların geleceğini.Sadece onurlu bir şekilde yenilebilmek için saldırdığım gerçekliğinizin g.tüne pamuk tıkayıp gömebilirsiniz artık. İnsan bazen sadece bağıra bağıra o şarkıya eşlik etmek ister.Hiç bir ehemniyeti yoktur şarkının çirkinliğinin,sesinizi bastıracağını bilmeniz yeterlidir ona meydan okumanız için. Kimsenin gidemeyeceği kadar uzağa giden yalnız kalmaya mecbur bırakılmıştır.Çünkü yalnız kalmasa bir fenalık yapacaktır,alt üst edecektir birşeyleri,birşeyleri yapıştırılamayacak hale gelene kadar kıracaktır. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Kesinlikle çok etkileyici...Sana mı ait_?? Teşekkürler paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 İnsan bazen sadece bağıra bağıra o şarkıya eşlik etmek ister.Hiç bir ehemniyeti yoktur şarkının çirkinliğinin,sesinizi bastıracağını bilmeniz yeterlidir ona meydan okumanız için. Kimsenin gidemeyeceği kadar uzağa giden yalnız kalmaya mecbur bırakılmıştır.Çünkü yalnız kalmasa bir fenalık yapacaktır,alt üst edecektir birşeyleri,birşeyleri yapıştırılamayacak hale gelene kadar kıracaktır. harıka olmus son tşk ler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Yorumlarınız için asıl ben teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.