raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2008 anlatacağım olay, yaşanmış bir olay. hatta benim akrabamın başına geldi... valla be:punish2: şimdi efendim, biz adamın biri diycez:blink:, adamın biri istanbul'da ramazan ayında, sokakta yemek yiyemeden akşama kadar beklemiş. oruçlu değilmiş. akşam olmuş, iftar saati yaklaşmış ve bu adamın biri ilk gördüğü lokantaya girip yemek söylemiş, söylemişte, iftarı beklemek zorundaymış. yemekler masada, lokanta dolu, ezanı bekliyorlarmış. tabi televizyon açık, ezanı dinlemek için!... o sırada televizyonda ezan okunmaya başlamış, bizim adamın biri de yemek yemeye başlamış...Lokanta da herkes şaşkın şaşkın adama bakarken lokantacı adamın yanına gelmiş ; - kardeş hayırdır? - iftarı açıyorum!... ezan okundu ya:ermm: - o okunan antep için iftar vaktiydi!.. -.....E bende antepliyim:blink: :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 oda iyimiş :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 ahahaha çok güzelll :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 dövcekler sandım ben de iyi bari kötü bişi olmamış teşekkürler rasko Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 :rofl::rofl: Bu güzeldi işte... Teşekkürler Raskom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Cok iyi ya:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 haaa iimiiiş tuttum adamı walla:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.