Taki Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2008 Arkadaşlar bende astralle ilgilenen fakat hala cıkmayı becerememiş ve yılmadan uğraşan biriyim. Size bir sorum olacak.astraldeyken normalde bedenimiz olmadıgı için fiziksel hiç bir etkide bulunamıyoz fakat biliyorsunuzki telekinezi mesafe tanımayan birşey.Astraldeyken telekinezi ile cisimleri oynatabilirmiyiz acaba. yanıtlarsanız memnun olurum. Gecenin bu vaktinde kafama takıldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 böyle bir denemeye giren birini tanımadım ancak bedensizken çok iyi yoğunlaşmadan bunun başarılabileceğini sanmıyorum... astrale çıkamamanı da kafana takma, bir çok kişi kolay dese de hiç de kolay değildir o konsantrasyon seviyesine gelmek eğer bu konuda çok istekliysen düzenli çalışmayı bırakma... başarı kolay elde edilen birşey değildir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Açıkçası telekineziyi hiç denmedim astralde ama telepati yapmak son derece kolay oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Arkadaşlar bende astralle ilgilenen fakat hala cıkmayı becerememiş ve yılmadan uğraşan biriyim. Size bir sorum olacak.astraldeyken normalde bedenimiz olmadıgı için fiziksel hiç bir etkide bulunamıyoz fakat biliyorsunuzki telekinezi mesafe tanımayan birşey.Astraldeyken telekinezi ile cisimleri oynatabilirmiyiz acaba. yanıtlarsanız memnun olurum. Gecenin bu vaktinde kafama takıldı Bence istersen bunu başarabilirsin yani astraldeyken cisimlere çok kısa süreliğine dokunabilirsin fakat bu sana daha çok yorgunluk olarak geri döner yani benim için böyle oldu,kendine geldiğin anda bütün vücudun ağrıyo sanki 3-4 gündür kahveyle uyumadan duruyomuşun gibi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Maddelere etki edilebiliyor. Hatta Richard Websterın kitabını okuduktan sonra bu konu üzerinde deneyler yapmıştık. Benim bulunmadığım ama arkadaşlarımın yaptığı bir deneyde sayfayı çevirebilmişlerdi. Telekinezi konusunda birşey diyemiycem denemedim. Telepati konusuna katılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taki Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Çok teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
detay Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 ben bazı kaynaktaklardan duymuştum, yattığınız odada çekmecelerden birine tuzlu su koyup yatıyorsunuz, yüzüstü durumdayken sanki tavanda asılı bir ip varmış gibi kendinizi yukarı çektiğinizi düşünüyorsunuz ve ayağa kalktığınızda tuzlu suyu içmek için çekmeceye gidiyorsunuz.bunu 15 20 gün yapanlar olmuş, başaranlar çok az, ama astral seyahatte telekinezi yapabilmenin mümkün olduğunu sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 ne oluyo tuzlu suyu içince ben orayı anlamdım.. eğer maksat cisimlere etki ise nie düz su değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 ben bazı kaynaktaklardan duymuştum, yattığınız odada çekmecelerden birine tuzlu su koyup yatıyorsunuz, yüzüstü durumdayken sanki tavanda asılı bir ip varmış gibi kendinizi yukarı çektiğinizi düşünüyorsunuz ve ayağa kalktığınızda tuzlu suyu içmek için çekmeceye gidiyorsunuz.bunu 15 20 gün yapanlar olmuş, başaranlar çok az, ama astral seyahatte telekinezi yapabilmenin mümkün olduğunu sanmıyorum. hiç bişey anlamadım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 imkansiz hiçbirseydir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 bnce imkansız değil ama zordur çünkü sonuçta düşünme gücünle yapıosn orda da düşünme gücünü nie kullanmak imkansız olsn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekta Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Bence telekinezi yapabilmek için ilerlemek gerekir iki şuur arasında biryerde olmamız gerekir ki bu sırada kontrol zordur biryandan astral bedeni yönetip biryandan yarı uyanık şekilde telekinezi yaparsınız . bu benim düşüncem farklı olabilir ama bunu astrala çıkanlar denesin bikerede odanıza psi wheel koyup yapın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 telekinezi yapıp ne yapacaksınki bence çok gerekli değil, sen önce bir astrale çık sonra da telepati dene derim, rüyalara girmeyi dene, bu tarz şeyler dene, düşünce okuma falan, geçmişine gitmeyi dene sonra (ki bence güzeldir çocukluğunu görmek) ama imkansız değildir, seni yorabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hazal Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Ya düşünsene arstralde telekinezi süper 1 nisan şakası olur.Astrale çıkarsın gidersin astral okula tabi kimse seni göremez telekinezi yaparsın perdeleri filan açığ kaparsın eşyaları havada uçursun millet hayalet var sanar.Süper şaka malzemesi "OKULDA Kİ HAYALET" uuuuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.