Typhon Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2008 Kadınların erkekleri reddederken söyledikleri bahaneler.. Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman) Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın) Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin) Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak) Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim) Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam) Sorun senden değil,benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor) Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç) Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim) Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun) Erkeklerin kadınları reddederken söyledikleri bahaneler.. Seni kızkardeşim gibi severim(çirkinsin) Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin) Seni düşünemiyorum (çirkinsin) Hayatım şuanda karmakarışık (çirkinsin) Bir başaksını seviyorum (çirkinsin) Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin) Sorun senden değil benden (çirkinsin) Şu sıralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin) Sözlüm var (çirkinsin) Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 "sorun sende değil, bende." tek olay bu başka bir dalga yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heramael Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim) ne çokta uyuo:D:Dd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 en kıl olduğum bahane tipim değilsindir başıma gelmedi hiç ama duysam heralde cinnet getirebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fanatik_girl Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 kendimi şuan yeni bi ilişkiye hazır hissetmiyorum.. -bunu çok kullanırım en kibar reddetme şekli bence - Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 bende direk sudur : böylede iyiydik aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 ask falan yalan takılalım keyfimiz bozmıalım:P 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Bahaneye hic gerek yok ya iki saat birlikte fizik calısın kendiliginden vazgecer zaten:p:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 güzel olmuşlar tebrikler çoğu kızda var örneğin benim arkilerde hep böyle şeyler mevcut ama ben yok yaa kimseyi kıramam ama öle olsa bile uzun süre ilişki istemiyorum arkadaş kalalım derim heralde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin) Bu cümleyi daha önce kurmuştum ama bunu düşünerek değil:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin) bana soledıler ama soleyen cırkın XP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Seni kızkardeşim gibi severim(fakat çirkinsin değil) (zeki değilsin) bu her zaman 1. sırada olmuştur benim için ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sonsuzlukveben Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Arkadaş kalalım 1. tercihim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 ben seni arkadaş gibi gördüm demiştim en son. kendimden nefret ediyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kardelen1992 Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç) ilginç miş...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.