umuayy Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2006 arkadaşlar buraya izleğiniz favori filmlerinizi yazabilirmisiniz sizi etkileyen hem film izlemek isteyen arkadaşlara yardımcı olmuş olauruz..... -------------------- ben favori filmlerimi yazıorum 1)omen serisi(1-2-3)ve 1.ci filmin tekrarı çıktı o 2)9.kapı 3)çiçek abbas 4)paramparça aşklar ve köpekler 5)gizli pencere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 9.kapı arkadaş v for vandeta spartacus the game yüzüklerın efendısı cesur yürek. geleceğe dönüş(bunu unutmusum:)) Pi Şehrin Azizleri Özgürlük Rüzgarı Sev Beni the last temptation of christ Baba(1 2 3) Vampirle görüşme Natural Born Killers (katil doğanlar) Rezervuar Köpekleri Michael Collins(Özgürlüğün Bedeli) Dune(2000) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 1) cemberimde gül oya 2)tesadüf3)ucurtmayı vurmasınlar4)al yazmalım5)babam ve oğlum valla bunlar benim unutamıcam filimler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Natural Born Killers (katil doğanlar) The Matrix Donnie Darko Microcosmos Genesis Le peuple Immigrateur (dilimize "Kuşlar Kanatlı Uygarlık" olarak çevrilmiş) Holy Smoke Queen of the Damned Gegen Die Wand (Duvara Karşı) İstanbul Hatırası Im Juli (Temmuzda) Even Cowgirls Get the Blues Last Day Amores Perros ("paramparça aşklar ve köpekler" olarak çevrilmiş) Requiem for A Dream Memento Pi What the Bleep Do We Know (=Ne halt biliyoruz ki..içeriği ve kuantum fiziğini yorumlayışı her ne kadar tartışmalı olsa da görsel ve zihinsel açıdan iyi kurgulanmış) Artificial Intelligence (yapay zeka) Beach A Clockwork Orange (Otomatik Portakal) 2001:A Space Oddysse What Dreams May Come Eternal Sunshine of A Spotless Mind Contact (mesaj olarak çevrilmiş) Million Dollars Hotel Shine Platoon The Big Lebowski Maymunlar Cehennemi Reservoir Dogs Amadeus Forrest Gump Mulholland Drive Lost Highway bu böyle uzar gider... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 mistik film arşivin baya genişmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 bunlar en beğendiklerim, tekrar seyretmekten hoşlandıklarım arasındakiler, ayırım yapması zor olduğundan yazmak zorunda kaldım...belki bir başka başlıkta izlediklerimiz üzerine konuşuruz:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Eternal Sunshine of A Spotless Mind, Maymunlar Cehennemi, Platoon, Forrest Gump gibi filmlerin üstüne konussak şöle kazına kazına...oh ne güzel olur,üstümüzdeki pası atarız...benim naçizane görüşüm iyi bir bilimkurgu filminin yerini hiç bir şey tutamaz..her bilimkurgu iyi değildir,örneğin; Burton'ın Maymunlar Cehennemi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 "Olağan Şüpheliler..." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Eternal Sunshine of A Spotless Mind'dan başlayabiliriz, ama başlangıcı ben yapmayayım şimdi, bir de izlemek isteyenler var ise biz burda yoruma başlarsak onların tadını kaçırmaz mıyız? Karar veremedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 arkadaşlar izledğiniz filmlerin tartışmasını yapmak için konu açabilirim isterseniz cevabınızı bekliorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 çemberimde gül oya (dizi olarak) uçurtmayı vurmasınlar cesur yürek babam ve oğlum beni en çok etkileyen 3 film + 1 dizi bunlar.. -------------------- not : babam ve oğlumda ağlamadım ama cesur yürekte ağlamıştım -------------------- ya bide bu umay nicki nerden gelio avaba merak ettim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 umay değilde umuayy adımın ve soyadımın kısaltılmışı anlaştık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 açıkçası biri bir başlık açar ve yorumlarsa ve izlemişsem mutlaka ben de yorumlarım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 bence de açılsa ii olur:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2006 Matrix,iskelet anahtar,yaşayan ölülerin dönüşü,evil dead,kurtadam pariste,büyü,şeytan serisi.... şimdilik beğendiklerimden bunlar var... saygılar saphire Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2007 bide Constantine var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2007 Küp 0 ((nasip olursa 1 2 3 üde izlicem cok merak ediorm:D)) saw 1-2-3- scary movie 1-2((3 le 4 ü begenmedım )) pearl harbor Oceans eleven-Oceans twelve Troy Lord of the rings serisi.. The Dukes of Hazard American pie serisi... Esaretin bedeli (tavsiye ederim) yeşil yol Piyanist Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 ButterFly Effect[Kelebek Etkisi] 1-2 Güzeldi Gercekten . .. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARATEKE Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 saw 1 saw 2bu adamın zekasına hasta oluyorumm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 ateşten kalbe akıldan dumana requiem for dream ölüm yolu elm sokğı serisi dolls 21 gram Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 yeşil yol pearlharbor hokkabaz hababam sınıfı(nostalji) sünnet düğünüm:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Natural Born Killers!!! The Crow(Ama yalnızca ilk film) American History X Butterfly Effect 1-2 Pi Küp(Alayı) Akıl Oyunları Bram Stoker's Dracula Daha da bi dolu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Stalker ve Gandhi geldi aklıma saymakla bitmez ama... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 yabancı; x-men (1-2-3) küp(1-2-0) keşke 30 olsam yüzüklerin efendisi(1-2-3) matrix(1-2-3) ölü gelin kelebek etkisi kötü kızlar charlie nin melekleri(1-2) türkiş; hacivat ve karagöz niçün geberdü beyza'nın kadınları arabesk:D sınav Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
famousghost Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 David Lynch Ve tarkovskynin bütün filmleri... Mizansel olarak Dark city ve blade runner favorimdir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.