detay Oluşturma zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 17, 2008 İlk katı cisim oynatma: Buz İle Telekinezi: Bu aralar “Psişik sosyetede” (Hollandalilar özellikle video saldırısına geçti) aşırı derecede modaya dönüşen buz oynatmanın püf noktalarını anlatalım. Buz oynatmanın avantajları; 1) Normalde elleriniz ısınmışken telekineziyi daha rahat yaparsiniz. Buzla uğraşma sonucu zamanla ısı değişimlerinden etkilenmeyip kesintisiz işinize devam edebilirsiniz. 2) Kağıt, pipet gibi ilk seviyelerden sonra , düz bir yüzeyde elle doğru düzgün hissedilir birseyi hareket ettirmek bu işin size daha kolay gelmesini sağlar ve ağır cisimlere etki etmeniz daha kolay olur. Nasıl yapmalıyım ? İlk denemenizse “buzu” düz yüzeye koyun ve suyunu iyice etrafa yayın, buz suyun içerisinde durmalı. Ellerinizi buza dokundurmayın ve onu itmeye çalışın. önce açık parmaklarla deneyin, olmazsa tüm parmakları birleştirip elinizle rüzgar yarattiğinizi hayal ederek onu itmeye çalışın. Ellerinizi sabit bir yere koyun (buza yakın olsun) ve buzla aranızda bir ip bağlı olduğunu düsünüp, buzu o iple kendinize çektiğinizi düsünün. Bunlardan herhangi biri olmazsa yukarıdada yazdığım gibi daha sonra deneyin yada başka bir yerde deneyin. Normal buz hareketlendirmesini yapabilmeye başladıysanız devamında onu döndürmeye çalışın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 bugün buz yarın ..kim bilir ne yaparlar artık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berdush Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 bende yeni merak saldım bu işlere deniycem bana uygun olanları korkuyorum kötü bişey olur die.dine göre yanlış işler değilse deavamını da getirmeye çalışıcam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SNBTES Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 arkadaslar buz azda olsa suyun içinde oldugundan hareket edıcektır bunu yetenekle ilgisi yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.