boogee Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2008 - Oğlum ... Sana artık bir şey itiraf edicem ... - ... Nedir baba? - Ben Süpermen'im ... - Oh beeee - Ne oldu evladım ... şaşırmamış, aksine rahatlamış gözüküyorsun - Ne biliyim baba ya ... öyle kırmızı donlar, sarı kemerler filan ... Ben seni top filan sanıyodum bugüne kadar ... - Ulan bu 5 karışı görüyor musun? Bi kodummu çine sallarım ona göre ... Adam gibi konuş babanla ... - Tamam baba yaa ... ama bişey sorucam, neden kırmızı ? - Gel lan buraya... * way baba en sonunda bisikletimi almışsın ya! süpersinn!! * nerden anladın lan kerata? - oolum ben süpermenim. - geçti o baba olcaxan matrix neyim olaydın bari -O bir şimşek,o bir göktaşı o bir superman... -Hass...Benim babam lan o - baba o gömleğin altındaki 's' harfi ne? - annenin isminin baş harfi. - hımm ama annemin ismi 's' ile başlamıyor. - sus eşşek sıpası! - aaa aa baba havada ne yapıyorsun anneme ? - çık dışarııı, çık... --kriko vurmana gerek yok evlat. sen lastiği değiştirene kadar ben arabanın ucundan tutarım. -- - evladım gel buraya, - efendim baba ? - bugun azıtmışın, evin altını üstüne getirmişin, müziğin sesini açmışın - gencim baba ben, enerjiğim, karışmayın bana be - be mi ? - baba, babaaa, hasss!!! gözünden kırmızı ışık çıkıyor adamın lan, eşhedüüü baba ya, şu arabayı bizim otoparka atar mısın sana zahmet?? -- tabii yavrum! ııııırrghhh [ booooommmmmmhhh!!!] - park et anlamında demiştim baba. -babaaaaaaa....babaaaaaaaaaaghhh......hastr süpo lan bu... -süpo senin babandır eşşşooolusu... nüfus kağıdına bakılan an: -adıı, john; soyadı, kent; baba adı, clark; anne adı, louis, do... ne!! baba adı clark mı?? anaaa!! babaaa süperman'sin di mi seenn -evet olm -peki baba süper çükebilme yeteneğine de sahip misinm -allaha şükür orası da eksik kalmadı -baba sen süpermansin di mi -evet oğlum -ben de süper çocuk oldum o zaman -baba senin için super adamdır diyorlar, doğru mu -bazı artılarımız var tabi -ne gibi baba mesela -saatte 200 km hızla giden treni durdurabilirim, en yüksek binaların tepesindeki paradonere sürtmeden üstünden atlayabilirim, gözümle laze çıkararak duvarların arkasını görür,şeyy son kısmı es geçelim -baba ben nasıl super olucam -onu anana sor. normalde ikimizden olan çocuğun da süper olması lazımdı ama sende bi puşluk var -baba ben bu gözlüğü çıkarınca bizim tüpçü salih abiye çok benziyorum di mi -vay ananı neden düşünemedim lan ben bunu +baba niye o duvara öyle bakıyosun -göz egzersizi yapıyorum +sanki duvarın arkasını görüyomuş gibi yoksa aa.. -sakın anana söyleme! - Oğlum, ben süpermenim. - Yani? - Ya işte güçlerim var bi sürü. Süper güçler anla işte. - Hıı tamam. Mirasa dahil mi peki? ...Alıntı... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 :Dçok güzeller:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Cok iyi ya:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Hepsi süper ya... :rofl::rofl: Teşekkürler Bugim..:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 -baba sen süpermansin di mi -evet oğlum -ben de süper çocuk oldum o zaman eheh en çok bu hoşuma gitti saol boogee süper olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 :rofl:çok güzeller yaaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 - aaa aa baba havada ne yapıyorsun anneme ? - çık dışarııı, çık...:rofl::rofl:sağol boogee:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 süpermiş yaaa:Dpaylaşım için sağol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 - evladım gel buraya, - efendim baba ? - bugun azıtmışın, evin altını üstüne getirmişin, müziğin sesini açmışın - gencim baba ben, enerjiğim, karışmayın bana be - be mi ? - baba, babaaa, hasss!!! gözünden kırmızı ışık çıkıyor adamın lan, eşhedüüü bu işte... gerisi bunun yanında basit kalıyo bence...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 vallaa adamın oğlunun babasına karşı tavrı manyakmış hee:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 -baba senin için super adamdır diyorlar, doğru mu -bazı artılarımız var tabi -ne gibi baba mesela -saatte 200 km hızla giden treni durdurabilirim, en yüksek binaların tepesindeki paradonere sürtmeden üstünden atlayabilirim, gözümle laze çıkararak duvarların arkasını görür,şeyy son kısmı es geçelim -baba ben nasıl super olucam -onu anana sor. normalde ikimizden olan çocuğun da süper olması lazımdı ama sende bi puşluk var -baba ben bu gözlüğü çıkarınca bizim tüpçü salih abiye çok benziyorum di mi -vay ananı neden düşünemedim lan ben bunu favorim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.