boogee Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2008 - merhumu nasil bilirdiniz ey cemaat? - musluman degildi - nasil yani? - musluman kimliginde dolaşiyodu ama ateistin onde gideniydi - eea ben de kildirmam bu cenazeyi - sorun diil zaten biz de vasiyeti uzerine imam dovmek icin cağırmiştik seni - b... ben.... imdat!! dinimize imanimiza el kaldiriyo kafirler allahsizlar - merhumu nasıl bilirdiniz? - hiç ölmeyecek sanırdık. -merhumu nasıl bilirdiniz - 1.75 boy 80 kilo kahvrengi göz ve saç, evli iki çocuk babası, işini çok iyi yapan ve mafyanın en iyi adamı olarak bilirdik ! - ?? ee, iyi peki. -merhumu nasil bilirdiniz? -yan toplarda zayifti ama karsi karsiya hic gol yemedi -merhumu nasil bilirdiniz? -biz yandaki cezanenin cemaatiyiz hoca, bunu tanimiyoruz biz. - merhumu nasil bilirdiniz? - bilmezdik, o bizi bilirdi. o herseyi bilirdi. - nasil yani? - kahindi o matrixden merhumu nasil bilirdiniz? - iri bilirdik! - sakın iyi bilirdik olmasın o ey cemaat?! - mezar yerine gidilirken bi omuz da sen ver naaşa, gör ... ...Alıntı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 :D:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Sonuncuya bayıldım. tskler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 alev baydın ama..konuyla ilgili yorum yap benimle ilgili degil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Boşver abisi eğleniyor işte kendince... Konu süper teşekkürler Bugim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 yanlış anladın heralde sen yaaa:confused: peki sustum bidaha bişe demem sana:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 - merhumu nasil bilirdiniz ey cemaat? - musluman degildi - nasil yani? - musluman kimliginde dolaşiyodu ama ateistin onde gideniydi - eea ben de kildirmam bu cenazeyi - sorun diil zaten biz de vasiyeti uzerine imam dovmek icin cağırmiştik seni - b... ben.... imdat!! dinimize imanimiza el kaldiriyo kafirler allahsizlar :rofl: buugii süper yaa iyi fikirmiş bak bende vasiyet bırakim barii:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 merhumu nasil bilirdiniz? - iri bilirdik! - sakın iyi bilirdik olmasın o ey cemaat?! - mezar yerine gidilirken bi omuz da sen ver naaşa, gör ... - merhumu nasil bilirdiniz ey cemaat? - musluman degildi - nasil yani? - musluman kimliginde dolaşiyodu ama ateistin onde gideniydi - eea ben de kildirmam bu cenazeyi - sorun diil zaten biz de vasiyeti uzerine imam dovmek icin cağırmiştik seni - b... ben.... imdat!! dinimize imanimiza el kaldiriyo kafirler allahsizlar bunların ikisi çok iimiş yaa çok güldüm saol boogee:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 yanlış anladın heralde sen yaaa:confused: peki sustum bidaha bişe demem sana:( ama bir teşekkür edebilirdin en azından sonuçta ben kötü bişe söylemedim değilmii mesaj kutuna baksaydın bu yorumu yapmazdın alev;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Hehehe güzelmiş:Dpaylaşım için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.