boogee Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2008 -adnan abi bizim kasap vitrine mor ışık taktırmış - uzak dur o ışıktan - yok be abi çok güzel duruyo tam triplik gel yakından bakalım - cızzzzt - yenge süleyman abi nerde - havuza götürdü cocukları - ne havuzu ya - çorbacı açılmış köşeye oraya gittiler - höss... - hanginiz kara sinek - benim - hayır benim - hayır benim - hayır benim - .... - ..... - tamam saçma bi soruydu - ulan veysi dün bi b.. yedim varya üffzz - noldu lan naptın yine - b.. yedim işte olm - nası ya - olm tarlaya s..mış biri arkadaşlarla rakı muhabbeti yaptık - insan bizide çağırır - insanmı -birini buldum var yaa adam çok sağlam +ne? -diyorum ki adam hormonlu mudur nedir +ne -ne kıtsın yaaw adamı ısır ısır bitmiyo aylık kan ihtiyacımı ordan karşıladım diyorum +heee sensin kıt -sameeet..! koş oğlum bak çorban pıhtılaşıyo .. * yok anne ben yolda soktum bi kaç kişiyi tokum .. - b.. ye! * bak o olur - olm cevat akşam bi yere söz verme sakın - niye lan - apaçi serkanın kick box maçı var olm kan gövdeyi götürcek - oo yine ringmi yalıcaz be olm - filiz seni emmek istiyorum - olmaz annem göster ama emdirme dedi - ama sineğiz biz:blink: - bundan sonra bu kahvede iskambil oynanmıcak hulen - abi niye ya - sinek kızlısı yengen olur ...Alıntı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Harikaymıs ya bunlar:rofl: 3. cok hosuma gitti:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Harikaymıs ya bunlar:rofl: 3. cok hosuma gitti:D bende ona kopmustum ash Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 he he he... alın size bi tane de benden ama alıntıdır valla... - aşkım gel kan güzelmiş - gelmem ben!.. - niye aşkım tazeee..... - erkek adam kan içmez.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 :rofl:ehueuuh filiz seni emmek istiyorum - olmaz annem göster ama emdirme dedi - ama sineğiz biz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 - ulan veysi dün bi b.. yedim varya üffzz - noldu lan naptın yine - b.. yedim işte olm - nası ya - olm tarlaya s..mış biri arkadaşlarla rakı muhabbeti yaptık - insan bizide çağırır - insanmı :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 hehe her zamanki gibi gzLdi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 acayip yaw:rofl::rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2008 - ulan veysi dün bi b.. yedim varya üffzz - noldu lan naptın yine - b.. yedim işte olm - nası ya - olm tarlaya s..mış biri arkadaşlarla rakı muhabbeti yaptık - insan bizide çağırır - insanmı harikasın ya muhteşem bunlar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.