Kalpsiz Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2008 Sevgili günlük, Herkes, herşey altüst oldu, güvenebileceğim dostlarımdan sadece Brutus kaldı. Julius Sezar, iO 40 Sevgili gunluk, icimden bir ses Ay'a gidilecek, Roma bolunecek falan diyor. Hatta ikiz Kuleler yIkIlacak da diyor da, ben bu "ikiz Kuleler" nedir onu çıkaramadım, haydi hayırlısı... Nostradamus, 1550 Sevgili gunluk, senden baska derdimi anlatabilecegim kimse yok! Alt tarafı bir elma ya! Bir elma kadar degerim yokmus iyi mi... Adem, 0000 Sevgili gunluk, Kralice'nin sponsorlugunda aylarca okyanuslarda dolandIm, bula bula Hindistan'ı buldum. Sansımı... Ben simdi Kralice'ye ne dicem ya? Dalga gecmez mi benimle, "Kristof Efendi Hindistan'i mı buldun, tebrik ederim!" diye? Kristof Kolomb, 1492 Sevgili gunluk, bir yemin ettim ki donemem. Hippokrat iO 400 Sevgili gunluk, aramızda kalsın ama, bizim stajer Monica var ya, tas gibi serefsizim! Seytan diyor ki, at sunu Oval Ofis'e, kim nereden duyacak ki! Bill Gates, 2000 Sevgili takvim, yarın beni basbakan yaptılar. Ben de Ankara'ya liman yaparak millete olan borcumu odetecegim. Ama cok yoruluyorum. Hatta yorgunluktan surekli hasulusas, hasulunıs, hasulas, hasunilas, hasss... Tansu Ciller, 2001 Sevgili gunluk, bu Rus hatun var ya, beni yiyip bitirdi. Ulan bir gece takılsam diyorum suna, duyan olur mu acep? Baltacı Mehmet Paşa, 1711 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 hepsi birbirinden güzel tamam da bunlar gerçek mi??:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 O GüzeLim SiirLerden Sonra ßu iyi GeLDi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 evet D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Adem'i ele alırsak gerçek olmadığı kesin Ama tam oturduğu da kesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 ademe koptum ya sevgılı günlük öyle bır tefecınbın elıne düştük ki,hala ademın borcunu sılemedık... kata,2008 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 bende ekliyim: Sevgili Günlük, B.C RİCH Bronze Warlock almak istiyorum, Fekat alçak kader buna mani oluyor.... İçimden "N'ayır" diye çığlıklar atıyorum.. Öyle bir melankoli içindeyim ki sevgili günlük Kendimi intihar ediciğim sanırsam... Ölürsem mezarıma gelme , tamam mı günlük ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.