astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2008 Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2008 b-->bizanslı eleman t --> türk b - kara murat hanginiz ? t - o ! t - hayır o ! t - hayır o ! t - bana bakmayın aha şu! t - hayır şu arkadaki uzun saçlı ! t - şu gözlüklü olan ! t - hayır hayır bakın şurdaki şey...eee..o ne lan yeşil meşil.. t - meraba dünyalılar ben dostum. b & t - .... kaçın ! b - kara murat hanginiz ? t - ben t - sen t - o t - biz t - siz t - onlar b - ben gidiyom siz yemişsiniz kafayı.. b - karamurat hanginiz ? t - turist lan bu galiba. come come b - ??? t - olm aç ordan bi tekirdağ ! b - hanginiz karamurat ? t - turkish delight var abi verim mi bi paket? delight diom delight..turkish.. b - allaım nie ben ?! b - karamurat hanginiz ? t - oo babuş biz de okeye dördüncü arıyoduk gel abi.. b - hanginiz karamurat ?! t - oolum ordan çay getir abiye. abi sen yenisin galiba ? b - la havle.. b - kara murat hanginiz ? t - (desteklenecegi umuduyla) benim!!! t - o! t - o! t - o! t - o! b - götürün. b- hanginiz kara murat? t- benim nolecek? b- hic abi, sana yeni bi posta geldi de, onu getirdiydim AlInTıDıR... 1 Alıntı
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 b- hanginiz kara murat? t- benim nolecek? b- hic abi, sana yeni bi posta geldi de, onu getirdiydim :D nolecek ? Alıntı
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 b - karamurat hanginiz ? t - oo babuş biz de okeye dördüncü arıyoduk gel abi.. b - hanginiz karamurat ?! t - oolum ordan çay getir abiye. abi sen yenisin galiba ? b - la havle... lan bu biz Türkler hep böyleyiz be:) Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.