akrep Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2006 Arkadaşlar önce sakin olun,rüyamda numaralar gördüm,ama bana numaraları ak sakallı dede yerine pala bıyıklı bi dayı söyledi Neyse ben prensip olarak şans oyunlaru oynamam; Ama çıkınca banada üç beş sakal atarsınız artık neyse sadede geliyorum; 11 - 7 - 3 - 13 - 27 - ? Hadi bakalım şeytanınız bol olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 5-12-8-21-32-1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 sayısalı tutturursam aklıma bile gelmazsin walla:) kimse oynamasın ortak iştemem ona göre... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 aaaa olurmu ortagız ona gore:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 walla düşündümde bütün gnosis aynı rakamlara oynuo kazanıo ...sitede herkes ayrı bi konu acıo sayısal kazandım die allahım ne hayagücü bendekide:D uyusammı artık:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ausar Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Oynandımı bu sayılarla oynandıysa tuttumu ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 1-2-3-4-5-6 dayanamam ne zaman oynasam bi kolona bunu yazarım. matematiksel olarak her çıkan sayı ile aynı şansa sahip aslında... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 üç tane rakamı verebilirim bu hafta çıkacak olan 18.9.37 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest pinkfloyd Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 bence bu loto sonucun da 4 çift 2 si tek sayı olacak biri kulagıma fısıldadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
josebrio Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 1-2-3-4-5-6 dayanamam ne zaman oynasam bi kolona bunu yazarım. matematiksel olarak her çıkan sayı ile aynı şansa sahip aslında... Matematiksel olarak aynı değildir. Matematik bilmiyorsanız yorum da yapmayın lütfen. 1-2-3-4-5-6 gibi 6 sayının da ardışık gelme olasılığı = % 0,11 dir. Bu da 15308 kombinasyon yapar. (13.983.816 top. kom.) Yani binde 11 'dir. Ancak hiç ardışık gelmeme olasılığı mesela; 4-17-28-36-43-48 gelme olasılığı = % 50,48'dir. Bu da 7.059.030 kombinasyon yapar. ( 13.983.816 top. kom.) Sonuç olarak; yaklaşık 462 kat gelme olasılığı fazladır. Aynı değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 josebrio güzel bi açıklama olmuş ama sen grup olark ele almışsın arkadaş tek tek ele almış sanırsam... yani 1 ve 48'in gelme olasılıkları aynıdır. 1/49 gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
josebrio Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 dostum yanıldığınız bir nokta var ki en önemli nokta sayılar grup olarak geliyor her hafta yani tek sayı çekilmiyor Zaten Dünyada bile araştırsan görürsün ki hiç 1-2-3-4-5-6 gelmemiştir Ancak kıyamette gelebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wojewoda Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 josebrio öncelikle tebrikler... Yarısı asal sayı gelir. 2 çift 1 tek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
josebrio Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 dostum alttaki image super ya bunun cep telefonuna uygun bi versiyonu varsa lütfen söyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 dostum yanıldığınız bir nokta var ki en önemli nokta sayılar grup olarak geliyor her hafta yani tek sayı çekilmiyor Zaten Dünyada bile araştırsan görürsün ki hiç 1-2-3-4-5-6 gelmemiştir Ancak kıyamette gelebilir. sayıların grup olarak geldiğinin farkındayım yanılan zaten ben değilim sadece empati kurdum. bu arada yalnızca kıyamette gelir çok kesin bi yargı olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
josebrio Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Kıyamet işin esprisiydi. Sen olayı anladın ama bravo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wojewoda Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Ya benim bi sorum olcak Criss Angel vb. insanlar bilemezlermi çıkacak sonucları (benim telefon bu versiyonuyla gosteriyo pek anlamadım) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
josebrio Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Ya benim bi sorum olcak Criss Angel vb. insanlar bilemezlermi çıkacak sonucları (benim telefon bu versiyonuyla gosteriyo pek anlamadım) Cris Angel illüzyonist medyum değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 josebrio sen hala matematik falan dalgaları karıştırcağına dalgaları çalıştırda sayısalı ver cuma oldu artık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2009 ya kardeşim bak güldürdün beni sen şimdi mantıklıca düşünelim rüyanda biri sana bu sayıları söylüyo çıkıcak diye sende benim ilgim alakam olmaz diye gelip burada paylaşıyosun ? :D hadi ama dostum hoşgeldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.