sensizim Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2006 üstün dökmen küçük şeyler kitabını mutlaka okumanızı isterim arkadaşlar gercekten cok güzel buda ordan bir alıntı... 11. Eylül İkiz Kulelere saldırı sonrası binadaki firmalardan birinin hayatta kalanlarla yapılan sabah toplantısında güvenlik görevlilerinin başı orada hayatta kalabilenlerle ilgili şunları anlatmış; O sabah; - Firma müdürü o gün oğlu ana okuluna başladığı için işe geçkalmış, - Birinin o gün ofis kahvaltısına getirilecek Donut'alma sırasıymış, - Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı çalmamış, - Biri kaza yüzünden trafiğe takılmış - Biri otobüsünü kaçırmış - Biri kıyafetini lekelemiş, üstünü değiştirmek vakit almış - Birinin arabası çalışmamış - Biri telefonu cevaplamak için geri dönmüş - Biri çocuğunu hazırlamakta zorlanmış,geç kalmış - Biri taksi bulamamış -Ama en etkileyicisi biri, o gün ofise yeni aldığı ayakkabıları giymiş, ayakkabı ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bandı almak için !!! Bu gün hayatta olma sebebi olan bandı almak için... Şu anda trafikte sıkıştığımda, asansörü kaçırdığımda, bir telefona cevap vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden küçük şeyler olduğunda, Tanrının benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini düşünüyorum. Bir daha ki sefere, sabahınız tersliklerle başladığında, çocuklarınız giyinmek istemediğinde, arabanın anahtarını bulamadığınızda, bütün trafik ışıklarına takıldığınızda huzursuz olmayın, sinirlenmeyin. Tanrının o an sizi gözetlediğini ve koruduğunu düşünün...Küçücük tersliklerle belki de Tanrının sizi o anda koruduğu için yaşanıyordur ve biz umarım küçük sıkıntılı anlarda bunun olası nedenlerini hatırlarız . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Üstün Dökmen trtde yayınlanan küçük şeyler programını seyrediyodum bir ara çok güzeldi.Kitabını okuma fırsatım olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 evet o programda cok güzeldi tiyatro şeklinle anlatıyordu ve akıllardan cıkmıyordu kitabıda cok güzel ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Küçük Şeyler kitabının ilkini okudum beğendim, ikisi çıktı okudum ama ilki kadar etkili değildi. Bunun üstüne bir üç çıktı okumadım. Okumayı da düşünmüyorum nedense herşeye iyi yönden bakabilen birisi. Bu nedenle ben ona ayak uyduramıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 insanın düşününce kavrayamayacağı şeyler değil yazdıkları. programda da mükemmel insan profili çiziyor. orjinal bulmadım ne yazık ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.