raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2008 Kahvede okeye dönerken gördüm onu. kahvenin önünden geçiyordu aslan desem aslan değil leopar desem leopar değil. Simsiyah bi entari giymiş. Devirdim ıstakayı beyler dedim bütün kızlar aha bu sahte okey gibi sahte, birtek bu karakız gerçek dedim düştüm peşine. Kafası önde surat 5 karış yürüyo, dedim bi sıkıntısı var herhalde. Yaklaştım merhaba hanfendi dedim. Çekgit lanet herif sarkıntı olma varoşun prensi, kıllı böğrünü, iskarpinini skrm sktr git hadee dedi. Dedim hoooop... bayan dedim sizi üzgün gördüm merak ettim neyse sıkıntınız hapı şurubu olayım dedim. Neyse bişi demedi biraz yürüdük. bişi diycek gibi oluyom poff diye sözümü kesiyo. Bi vakit sonra merak ettiğimden sordum bizim buralarda pek sizin gibi bayanlar dolaşmaz dedim birine mi geldiniz. Evet dedi akşam anathema nın konseri var arkadaşımdan bilet için para almaya geldim sanane dedi. Tanımıyom o şarkıcıyı kral tv de çıkıyomu dedim. ooof hastamısın kardeşim dedi. Hastayım bil bakalım kime dedim. yine ooof dedi. İşe yaramadı halbuki söylerken bi kaşımı da kaldırmıştım. Facebookta varmısın, request göndereyim dedim. Gerçekten belasın dedi ama derken gülümsedi. Aha baktım pişti ver sosu dedim kendi kendime. Gülüşün gülden güzel, gel bana hem ebed ol hem ezel dedim. Garantisi olan bi laf olduğu için kendimden emin cevabı beklerken, napsa beğenirsiniz? bana hödük dedi!! evet bana hödük dedi ve taksiye binip gitti. Ah ulan kahpe felek dedim hepmi bize ters gidersin. Sonra bizim mahallede bi oğlan var fakültede okuyo avukat çıkcak, ona anlattım mevzuyu. Abi o kız gotiktir büyük ihtimalle onlar öyle olur boşver dedi. Sineye çektim, kalbime gömdüm. Sen benim gözlerimde saf bir gerçek, Yüreğime bahar getiren bir çiçeksin. Sen bedenimdeki yumuşak kudret, Gönül bahçemde uçuşan bir kelebeksin.. BELASEVDAM... alıntı... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Facebookta varmısın, request göndereyim dedim. Gerçekten belasın dedi ama derken gülümsedi. Aha baktım pişti ver sosu dedim kendi kendime. Gülüşün gülden güzel, gel bana hem ebed ol hem ezel dedim. Garantisi olan bi laf olduğu için kendimden emin cevabı beklerken, napsa beğenirsiniz? bana hödük dedi!! evet bana hödük dedi ve taksiye binip gitti. Ah ulan kahpe felek dedim hepmi bize ters gidersin. :rofl: koptum:rofl: supermis ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Götik (L) Hödük Blackçi kız versiyonu nasıl olur acaba,kendime uyarlayayım bakayım.. Geyik bir yana,komikmiş yazı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Facebookta varmısın, request göndereyim dedim. Gerçekten belasın dedi ama derken gülümsedi. Aha baktım pişti ver sosu dedim kendi kendime. Gülüşün gülden güzel, gel bana hem ebed ol hem ezel dedim. Garantisi olan bi laf olduğu için kendimden emin cevabı beklerken, napsa beğenirsiniz? bana hödük dedi!! evet bana hödük dedi ve taksiye binip gitti. Ah ulan kahpe felek dedim hepmi bize ters gidersin.:D:D güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Facebookta varmısın, request göndereyim dedim. Gerçekten belasın dedi ama derken gülümsedi. Aha baktım pişti ver sosu dedim kendi kendime. Gülüşün gülden güzel, gel bana hem ebed ol hem ezel dedim. Garantisi olan bi laf olduğu için kendimden emin cevabı beklerken, napsa beğenirsiniz? bana hödük dedi!! evet bana hödük dedi ve taksiye binip gitti. Ah ulan kahpe felek dedim hepmi bize ters gidersin:D:D harbi hödükmüş be :rofl: süper ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Facebookta varmısın, request göndereyim dedim. Gerçekten belasın dedi ama derken gülümsedi. Aha baktım pişti ver sosu dedim kendi kendime. Gülüşün gülden güzel, gel bana hem ebed ol hem ezel dedim. Garantisi olan bi laf olduğu için kendimden emin cevabı beklerken, napsa beğenirsiniz? bana hödük dedi!! evet bana hödük dedi ve taksiye binip gitti. Ah ulan kahpe felek dedim hepmi bize ters gidersin. insanı kopartıyo yaa.... :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Çok güzel bi yazı olmuş:Dsağol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 x+y=z gotik+hödük=hödik :rofl: Süpermiş yazı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 "Çekgit lanet herif sarkıntı olma varoşun prensi, kıllı böğrünü, iskarpinini skrm sktr git hadee dedi."ağzı laf yapıyormuş hem adamdakide kafa hiç görmediğin tip ayak üstü tavlamaya gidilirmi abazaların anlamadığı nokta çok aceleciler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 poff diye sözümü kesiyo harbı supermıs koptum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 süper olmuş..çok teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 :rofl:evet ya manyak olmuşlar yaa çok komik çok güzel ellerine sağlıkk:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Süper yaa teşekkürler rasko abim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 efenim sağolun varolun... artıkb ende gotik kızlara aşık olmuycam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 dimi gothic muratlar varken :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 dimi gothic muratlar varken :rofl: anam anam.... sataşmayı buraya kdar getirdin ha.... dur ben senin resimlerini yayınlayımda gör bakalım... murat, sana sesleniyorum.. çık artık hayatımdan.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 anam anam.... sataşmayı buraya kdar getirdin ha.... dur ben senin resimlerini yayınlayımda gör bakalım... murat, sana sesleniyorum.. çık artık hayatımdan.... olmayan resimleri vay haberde son nokta haa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 olmayan hemi.... görcen kızım sen gizemli... görcen.... murat git abi hayatımdan bu arada... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 abi bu muratada durmadan laf atıyon şu murat siteden birimi yaa? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 bilsem... yakalarsam itiraf ettiricem aramıza bişey olmadığını... ben gotik sevmiyom abi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 işte şiir.... Sen benim gözlerimde saf bir gerçek, Yüreğime bahar getiren bir çiçeksin. Sen bedenimdeki yumuşak kudret, Gönül bahçemde uçuşan bir kelebeksin.. BELASEVDAM... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 bayan dedim sizi üzgün gördüm merak ettim neyse sıkıntınız hapı şurubu olayım dedim. ee kaşınmışın sanki biraz:D bana biri dese elimdekini kafasına indirirdim:D:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Gerçektende çok sağlam olmuş paylaşım için teşekkürler =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Belasevdam:d:dd: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Sonra bizim mahallede bi oğlan var fakültede okuyo avukat çıkcak, ona anlattım mevzuyu. Abi o kız gotiktir büyük ihtimalle onlar öyle olur boşver dedi. Sineye çektim, kalbime gömdüm. iyimiş ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.