Benjamin Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2008 mrb arkadaşlar konuyu uzatmyacagım size bi sorum var ben astral calışmalarımı yaparken bazı geceler ruhum degilde bedenen kalkıyorum nasıl yani şöyle; derin gevşeme sırasında tam o ayrılma anında kolumda veya bacaklarımda ani irkilme oluyor kolum yanımdayken üstüme geliyor bacaklarım acılıyor ve ben artık korkmaya başladım bunun sebebi nedir yardımcı olursanız cok sevinirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 bende astral seyahati çok denedim ve 2 kez çıktım bundan sonrada rahat çıkarım gibi geliyor çıkış anını yaşarken bir takım kasılmalar uyuşmalar olur ama bu kadar hareketlenme sonucu düşme meydana gelir benim kanaatimce ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 devamlı calışıyorum bunun üzerinde ama böle şeyler arada luyor herzman degil ama korkuyorum cok korkunc oluyor tam cıkarken olunca birde offffff:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 hayatta hiç birşey insanların verdiği zararı veremez ne kendin ne başka varlıklar. içini rahat tut sadece bedenin yaşanan olaya ayak uydurmaya çalışıyor kalp hastalığın falan yoksa zarar görmezsin .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 bende astral seyahati çok denedim ve 2 kez çıktım bundan sonrada rahat çıkarım gibi geliyor çıkış anını yaşarken bir takım kasılmalar uyuşmalar olur ama bu kadar hareketlenme sonucu düşme meydana gelir benim kanaatimce ... arkadasima katiliyorum benim kaanitimce de o an kasilmalar meydana gelebiliyor kac kere denesende olabiliyo bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 kardeşim öncelikle geçmiş olsun ani kasılmalar ruhunuzun hareketi sırasında olan kasılmalardır bunları önlemek ise sakin olmak ve ruhunuzun vucudunuzdan dogru geçiş ile çıkmasını hayal etmektir saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.