Kalpsiz Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2008 -Ben salak mıyım? -Değilsin. -Ciddi mi? -Hayır. -Nasıl ya? Kafam karıştı benim. ************ -Ben salak mıyım??? -Evet, nihayet anladın, kursa filan mı gidiyorsun sen zekanı geliştirmek için? -... ************ -Ben salak değilim, değil mi? -Sen salak değilsin, sen salak kelimesine yeni bir anlam katan ultra salaksın. -Nasıl ya? Ben ne oluyorum yani? -Hiç... çok seviyorum seni canım. ************ -Ben salak mıyım? -Tanrım, bu ne biçim bir salaklıktır, daha bunu anlayamıyorsun ya! ************ -Ben salak mıyım kocacım? -Niye sordun ki şimdi bunu? -Ne bileyim, şimdi sana şöyle bir bakınca... -?! ************ -Ben salak mıyım? -Hayır değilsin. -Gerçekten mi? Oleeeeey! -Ne salaksın ya, hemen de inandın. -Hö? ************ -Ben salak mıyım? -... -Şşşş! Aynadakiii, yanıt versene ben salak mıyım? -... -Ne salak şeysin ya. Aynadakilere de güven kalmadı artık. ************ -Ben salak mıyım? -Sen salak mısın? -E ben de onu soruyorum. -Ya azıcık aklı olan birisi bile bunu anlayabildiğine göre, sen anlayamadıysan sende o bile yok demektir ki bu durumda da salak oluyorsun. -Haaa, sağol, ben de duruma bir açıklık getirmeye çalışıyordum. ************ -Ben salak mıyım Harry? -Sersemlet! -N'oldu ya? -Anaaa, sersemlemiyor bu, ama tabii, sersemlemek için bile azıcık bir akıl gerek, bunda o da yok. -Ben ne oluyorum bu durumda Harry abi? -Ben seni Hermione'ye yolluyorum salaklarla işim olmaz. ************ -Ben salak mıyım? -Kaç yıldır soruyorsun bunu? -Çok uzun zaman oldu, hatırlamıyorum. -Bu kadar yıldır hala bir yanıt bulamadıysan?... ne oluyorsun sen? -Bilmem... ben de bunun cevabını arıyorum dedim ya... -Evet evladım, sen bir salaksın. Bunu sen büyüyünce söylemeyi düşünüyorduk, ama kısmet bugüneymiş. -Ya ama...ama... ************ -Salak filan değilim, ben seni zekamla döverim tamam mı! -Ha iyi o zaman hiç acımayacak. -... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 -Ben salak mıyım kocacım? -Niye sordun ki şimdi bunu? -Ne bileyim, şimdi sana şöyle bir bakınca... -?! -Salak filan değilim, ben seni zekamla döverim tamam mı! -Ha iyi o zaman hiç acımayacak. -... güzelmiş bu diyolog:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 -Ben salak mıyım? -Kaç yıldır soruyorsun bunu? -Çok uzun zaman oldu, hatırlamıyorum. -Bu kadar yıldır hala bir yanıt bulamadıysan?... ne oluyorsun sen? -Bilmem... ben de bunun cevabını arıyorum dedim ya... -Evet evladım, sen bir salaksın. Bunu sen büyüyünce söylemeyi düşünüyorduk, ama kısmet bugüneymiş. -Ya ama...ama... ************ -Salak filan değilim, ben seni zekamla döverim tamam mı! -Ha iyi o zaman hiç acımayacak. -... __________________ koptum :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AEGIS Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 çk hoş ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 :D:Dhehehe bunlar ne yaa mükemmellermiş abimle benim evdeki diyaloğumuza benziyor :Dmükemmeller ya süperler çok hoşş emeğine ellerine sağlık çok manyak bi paylaşım olmuşş KALPSIZ:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roseee Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 koca ıle aynaya sorulan superdı yaww heheh:))) ellerıne saglıkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 -Ben salak mıyım Harry? -Sersemlet! -N'oldu ya? -Anaaa, sersemlemiyor bu, ama tabii, sersemlemek için bile azıcık bir akıl gerek, bunda o da yok. -Ben ne oluyorum bu durumda Harry abi? -Ben seni Hermione'ye yolluyorum salaklarla işim olmaz. ben salakmıyım harry - sersemlet ya bu kısma acaip yarıldım yaaa :D tam krizlik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.