Kalpsiz Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2008 Karnıma ağrımaktan gülmek girdiii.. Yollarımız gözlerde kaldıı... Sakız çıkarken merdiven çiğneyebiliyorum... Sarışın gözlü mavi çocuk... Saba çarfetmiyorum... Çat taşalsın... Mustafa Çandal salıyorr.. Çocugun saçlarını kaplama yaptıracağızz.. Çayıf keyi içinn... Uzun gözlü kara boyluu.. Dört köşeden zevk oldumm.. Kafam acıktı ya karnım çalışmıyor Gazla kaş arası nereye gittin?... Bütün ellerinde parmakları varr Ben havlu yemem.. Dışardan cama bakmak çok güzell... Sayfaları yiyelim,çekirdek yaparız.. Dalmanın üstüne posta yiyoruz.. Camı çeker misin?.. Kitapta otobüs okumayı çok seviyorum.. Dersim yatsın,ben biticemm.. Seni bir yerden ısırıyorum ama nerden?... Hani metroyla Truva'ya gidecektikk?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Dört köşeden zevk oldumm Seni bir yerden ısırıyorum ama nerden?... :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 hepsi manyak olmuş yaa ellerine ve emeğine sağlık arkadaş mükemmelmiş:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 bi kere teyzemin kızı dili sürştü gelin ata binmis ya nasip demis yerine at geline binmis ya nasip demis dedi sonra ona güldüm kendimde yagmur bulutları bunlar diyecegime bulut yagmurları bunlar demisim gülme komsuna gelir basına diye bosuna dememisler habirde haberlerde sagırmıydı neydi bi özrü olan vatandasın haberini yapıyolar alt yazıya söyle yazmıslar ; iste su özrü olan sarkıcının bi gözü mavi digeri mavi:wacko: ya ne olacaktı bi gözü mavi digeri turuncumu olacaktı kontrast olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Anneannem de bikeresinde "Çofrayı kurup, sayı demle" demişti:D Güzel olmuş:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Ben havlu yemem.. :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 eHuHehe :D:DSüPer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Sarışın gözlü mavi çocuk... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 zuhahah süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roseee Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 bizde kucukken körun göz olsun derdik hep heheh:))) ellerıne saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 ahaha süper ben bunlardan bazılarını yaptım bizdede *ıslak su *yoluma kol buldum *kuluk borun boğaz *sarısın esmer bi cocuktu *curbaya toz attım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.