raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2008 şimdi okuyacağınız konuşma biraz önce gerçekleşti ama ben öyle birini tanıyorum.. garip la.... murat: selam boncuk raskolnikov - hayalgah....: selam da raskolnikov - hayalgah....: sen kimsin raskolnikov - hayalgah....: boncuk kim murat: pardon bunchuk muş raskolnikov - hayalgah....: iyi de sen kimsin laaa raskolnikov - hayalgah....: :ŞŞŞ murat: bende murat laa raskolnikov - hayalgah....: murat kim murat: senin ismin ne raskolnikov - hayalgah....: sen bi kim olduğunu söyle murat: istanbul raskolnikov - hayalgah....: güzel raskolnikov - hayalgah....: bende ankara. murat: çok daha güzel raskolnikov - hayalgah....: bi isim be raskolnikov - hayalgah....: nerden tanıyorum beni murat: ? raskolnikov - hayalgah....: nerden verdim msn yi murat: denizde raskolnikov - hayalgah....: deniz derken murat: denizde işte raskolnikov - hayalgah....: ben denize gitmedim ki murat: yazın murat: hiçmi raskolnikov - hayalgah....: gitmediğim yerde niye verim msn yi murat: o zaman gölde vermişindir murat: unuttum raskolnikov - hayalgah....: göle de gitmedim murat: resimdeki kim raskolnikov - hayalgah....: kardeş ben seni eklemedim raskolnikov - hayalgah....: tanımıyorum raskolnikov - hayalgah....: murat diye biri kim bilmiyorum raskolnikov - hayalgah....: konuşma bitti raskolnikov - hayalgah....: engelleyiroum murat: eklemesen şimdi konuşurmuyduk raskolnikov - hayalgah....: sen talep etmişsin raskolnikov - hayalgah....: hadi iyi günler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 O da güzel :D:D Teşekkürler rasko abicim :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 :Draskolnikov dada peygamber sabrı varmış bee ben hemen engel atardım vallah uğraşamazdım yaa manyakmı ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 allam yaa ölürüm :D konuşmanın yarısında çemkirip engellemiştim :D sabırda biyere kadar yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 hayırlı işler raskol :rofl: yani ne desem bilmem ki:rofl: hep mi seni bulur yahu:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 aha bi de bu!.... arkadaş muratla uğraşmak yetmiyo bi de sitenin gizemlisi gülüyo... gizemli, gizemli.... elimde belgeler var bak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 öhöm:devil: raskol yaşamayı seviyorsun dimi:devil: daha genç olduğunu düşünüyorum:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 yav rasko iyi düşünseydin keşke:) hani deniz değil,göl değil,ırmak kenarı olabilirmi? oda olmadı çeşme başı bari olsun:) ayıp etmişsin:) su takıntılı biri:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 gizemliye.... bunu sen istedin gizemli.... işte ilk belge........ Gizemli Bir.... Bir.... Bir.... Bayan.... ahanda ilkini açıkladım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 :D:Dgüzelmiş yaa sizin kapışmanız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 gizemliye.... bunu sen istedin gizemli.... işte ilk belge........ Gizemli Bir.... Bir.... Bir.... Bayan.... ahanda ilkini açıkladım... susmak için tam 3 saniyen var bence iyi değerlendir:devil: bu arada murat haa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 aman raskolnikov bence sus sen ya yoksa sonun hiç iyi olacağa benzemiyor bence ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 susmak için tam 3 saniyen var bence iyi değerlendir:devil: bu arada murat haa işte ikinci belge.... flash flash... flash.... gizemli nete evinde bağlanıyor..... şok haber... milletin dedikodu alma özgürlüğüne karışamazsın la... :punish2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 eee başka yok mu bu kadar mı yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 ha ha ha... işte gördünüz.... kararlı olunca hemen susuyolar.... var... olma mı!..... ama sıkışınca anca.... he he he... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 hayırlara diyelim bari napalım raskol:D murat&ras..:D:D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 hahahaaha raskol sus bence sen konuştukça batıyorsun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 ensi.... bitirdin beni ensi.... gizemli bi sus be!.... murat çık git hayatımdan arkadaş....istemiyorum lan seni.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 eee deşifre usulü haber anlayışınız bu kadar mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 az kaldı efenim....birazdan görceniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 yaa merak ettim ha şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 http://www.gnoxis.com/forum/gnoxis-cafe/23985-mysteriouslady-nin-cok-ozel-fotograflari.html işte size link... açın bakın okuyun okutun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 raskolnikov - hayalgah....: sen bi kim olduğunu söyle murat: istanbul raskolnikov - hayalgah....: güzel raskolnikov - hayalgah....: bende ankara. murat: çok daha güzel raskolnikov - hayalgah....: bi isim be güzel kapışmışsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 murat bak sana buradan da sesleniyorum.. belki siteden birisindir.... peşimi bırak arkadaş..bens enin bildiğin erkeklerden değilim... yapma böyle.... bugünde facebook'un varsa profilime gir arakdaş olalım diye mail atmışın... olmuyo.... yapma murat... daha hayatının baharındasın... git güzel, eli yüzü düzgün iyi huylu bir kız bul, evlen.. çoluk çocuğa karış.. yapma böyle..psikolojim bozuldu arkadaş...işten eve geliyorum, bir msn ye bakim diyorum.. pat senden mail..olmuyo ama... murat... eğer beni duyuyorsan.. yapma... gel dön bu yoldan...bu gittiğin yol yol değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 vay utanmaz bide mail mi atıo sana rasko abi:D yakmış sana abayı sanki:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.