Carpediembaby Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2008 http://www.maranki.com/component/option,com_seyret/Itemid,335/task,videodirectlink/id,28/ Bu linkteki videoda görünmezlik maddesi ve elbisesini gösteriyor inanılmaz birşey ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 ilginç ilk başlarda dikkatimi çekti fakat videonun sonlarında bu söyleşinin müslüman inananları yönlendirme çabası olarak algıladım:) adam ilginç konularla bizi bir labirente soktu.oda oda dolaştırdı.yol gösterdi.bakalım labirentin sonunda ne çıkacak dedim:) çıktıda sitesini gezince tak sepeti koluna:)world karta 4 taksit:) şifalı bitkisel ilaçlar......... hiç bir faydası yokmu var tabiki.bende bir reçete var isteyene vereyim..vücut direncini artırıcı,bağışıklık sistemini güçlendiren.. ama bu tür konular gözünü para hırsı bürümüş insanların elinede çok tehlikeli olabilir.. işin özü güzel reklam yapan bir aktar..inandırdığı insanlara oranla karıda artıyor..başarısız olursada problem yok..""takdiri ilahi kaçılmaz"":)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carpediembaby Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 ilginç ilk başlarda dikkatimi çekti fakat videonun sonlarında bu söyleşinin müslüman inananları yönlendirme çabası olarak algıladım:) adam ilginç konularla bizi bir labirente soktu.oda oda dolaştırdı.yol gösterdi.bakalım labirentin sonunda ne çıkacak dedim:) çıktıda sitesini gezince tak sepeti koluna:)world karta 4 taksit:) şifalı bitkisel ilaçlar......... hiç bir faydası yokmu var tabiki.bende bir reçete var isteyene vereyim..vücut direncini artırıcı,bağışıklık sistemini güçlendiren.. ama bu tür konular gözünü para hırsı bürümüş insanların elinede çok tehlikeli olabilir.. işin özü güzel reklam yapan bir aktar..inandırdığı insanlara oranla karıda artıyor..başarısız olursada problem yok..""takdiri ilahi kaçılmaz"":)) Ön yargıyla izlersen öyle tabi. O zaman öğretmende çıkar amacı güden bir insandır. Para karşılığı bu işi yapmaktadır. Sonuçta amme hizmetide yapsa bir vakıf bile olsa üyelerden bağış toplamazsa ne olur batar değil mi? O hizmeti yapamaz hale gelir. Ancak Rahman olan Allah verir karşılıksız rızkı yada birşeyleri sana. Her hizmetin bir bedeli olması doğal. Bence faydalanılacak birşeyler anlatıyor adam çok yönlü bir profesör. Doktora üstü doktora yapmış adamı aktar yapıverdin hemen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 ben nice proflar tanıdım:( bu profosyönelce hazırlanmış bir teknik..ön yargılı izlemedim sonuna kadar izledim.zaten sona doğru kıllanmaya başladım...bakalım ne çıkacak diye.. haklısın karşılıksız vermek allaha mahsustur..benim kızdığım din adı altında bu tür işlerin yapılması.. bu tip insanlar çaresiz hastalar ve yakınlarını hedef alır..ne kadar günahkarda olsak,illa o durumda ki insanlar allaha daha çok yaklaşır,medet ister..dolayısıyla bu sıkıntılı insanların kandırılması çok kolaydır..çapada tamamlayıcı tıp bölüm başkanı erkan topuz..bu adam bir prof.ve bu işin başkanı.. videodakide prof ama pazarlamacı ellerine düşen bir arkadaşı uyardım,ama yinede geride durmak istedim ya olursa diye..dünyanın parasını döktüler..bi umut.babasına verdiler dopingi adam üç gün turp gibi..ama sonrasında narkoz bile acısını dindirmeye yetmedi...bunu yapan adamlarda prof idi.. bi ara bende bir şey danışayım dedim danışma 100 ytl o zaman:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carpediembaby Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 O zaman anlattığı bilgileri alalım. İçinden cımbızla ayıklayalım. Verdiği bazı bilgiler kişisel aydınlanma için güzel. Fakat dediğin gibi mesela kaplıcalarda arınma falan tesisi diyor. Onlar gerçekten belliki ticari yapılmış. Farzedelim bu adam ticari amaç güderek böyle konferans ve programlar yapıyor. Yapsın içindeki bilgiler çok önemli izlediğin videodan kazanacağın şeyler var. Benim babam inançlı değil fazla. Ama izledi ve etkilendi. İlahi varlığa inanması benim için çok önemli ebedi hayatının kurtulup kurtulmaması ile ilgili. Ben inançsız öte aleme geçmesini istemem açıkçası. Bu yüzden önemsedim ben bunu dikkate aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 adamın avuçiçlerine dikkatli baktım zaten adamda bio enerji var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carpediembaby Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 adamın avuçiçlerine dikkatli baktım zaten adamda bio enerji var Hepimizde yok mu yoğun olarak varı kastediyorsun heralde ben görmedim ama doğrudur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 cıbbızla ayıtlayalım bu doğru fakat böyle bir bilgide yok:) adam diyor suyun moloküler fotoları nasıl teyit alırız?besmelede şu şekle giriyo,mozartta şu şekle giriyo..tamam renkler konusunda haklı ama bunu herkes biliyor.ışın teknolojisi bu günkü ışın tedavisi,radyoterapi zaten var.. siteye girince bu konular hakkında bilgiler umarak girdim ama yok:) profosyönel pazarlama derken zaten babanın etkilenmesi bunun kanıtı..videoyu sonuna kadar izleyince geçiş yerleri belli.giriş gelişme sonuç sonlarda hep bocalıyor..abd,abd diyerek en sonunda onuda batırdık..iki hedef abd ve israil:) öyleki abd bize özgü kola yapıyor,bize özgü malboro yapıyor... ellerimizden çıkan enerjiyi fotolamış...bu cinlerinde fotolanması demek varmı öyle bir şey:) dünyada bütün bilimsel buluşları müslüman alimler yapmıştır:) bu cümleyi duymaktan inan bıktım artık.. bu cümle hemen hemen bütün vaaz kasetlerinde mevcut..bir geçerliliği olmamakla beraber hitap edilen toplumu vaavvv biz ne imişiz dedirtmek ve ait olduğu toplum ile gurur duymak,güven telkin etmek için söylenir.. bu konularda söylenecek çok şey var.ama bayağı uzun olur.. kişisel düşüncem dini duyguları ön plana çıkararak hazırlanmış profosyönel bir pazarlama tekniği..içinden alabileceğim hiç bir bilgi yok.paylaşımın için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.