astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2008 Olay tamamiyle gerçekmiş.Dalga amaçlı değildir... Artık klasik kandil mesajlarından sıkılan imam bu kısır döngüyü kırmış tüm herkese kadir gecesi şoyle bir mesaj atmış: Buraları yıkılıyor,nurdan yıkılıyor,hergün peşime şeytan takılıyor,Ben İslam’ı şeçtim tercihm doğru indir başını hadi secdeye doğru. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Yok artık! :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 :rofl: koptum la Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 hheheh oflu imam mı yoksa bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 eh he he.....:wallbash: postmodern imam..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 imam kafa birine benzio Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 len ne adamlar var Allah sizi ne yapmasın emi:D:D:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Zuahaha :rofl::rofl: süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 E insanın kendisini geliştirmesi güsel bişi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 hadi be olurmu öyle sey delümü bu herüf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 deli degil imam......:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 :rofl: çağa ayak uyduruyor adam:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 ben niye bişi anlamadım herkez gülmüş ben nie gülmedim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roseee Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 yok artuk yaww bu kadarda olmaz herhalde:p:p:p:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 olur olur bal gibi olur:D:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 adam denişiklik yapmış işte.... böyle bir şey olamaz... :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 herkese bişeyler olmuş imam bile coşmuş bee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 herkese bişeyler olmuş imam bile coşmuş bee aynen yaa arkadaş ama genelde zaten ne pislik varsa imamlarda var diolardıda inanmazdım ama sadece imam değil çoğu insanlar coşmuş etrafımızda yaşadığımız yerlerde hep şahit oluyoruz zatenn:(çok kötü bir durum sonumuz nereye gitçek merak ediyorum valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Süpermiş la:Dbayıldım ben valla:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.