whitepower Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2006 Ayrılığa ve aşka dair bir kaç şarkı sözü yazasım geldi sahiplerinden araklayıp...Ama adamlar söylemiş yani gel de araklama:)Hatta bi Nurettin Rençber komaya sokmaya yetti beni:)Yaw adam çok sewmiş kesin beee yazık:( -Ayrılık Vakti-(Nurettin Rençber) Vakti geldi ayrılığın Ne yapsak boş Kurtulamaz bu sevda Bu amansız rüzgardan Anla beni Geçmişteki günlerimiz Birer birer hayal oldu Birer birer yalan Gözlerindeki yaşı sil canım Beni burda bırak git Gereksiz artık anlamı yok sözlerin Bu aşk gömülmeli Oysa senle Çok zamanlar paylaşırdık Acıları umutları Hiç usanmadan Yüreğimde saklı kalan anılarla Gidiyorum bu şehirden Sevgilim hoşça kal -Ağlama Yar-(Nurettin Rençber) Sen Leyla'ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgar Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram zaman içinde Ağlama yar Bir gün gelir bu hasret biter Döneceğim ağlama Bekle beni ağlama Her selamın her kelamın Yanadır bende Son bir kere görse idim Son nefesimde Sende git yar sende bırak Sende unut beni Kanasın yaram Sararsın bahçem zaman içinde -Ay Düşünce-(Nurettin Rençber) ay düşünce denize seni hatırlarım ince ince yağan yağmur,iskeleye yanaşan vapur haydarpaşa garı seni hatırlarım ay düşünce denize kalbim çarpar,telaşlı bir kuş olur siyahlar içinde bir kadın ve yakasında ipiri kırmızı bir gül seni hatırlarım ay düşünce denize söylenmemiş sessiz bir şarkıydım,tozup giden bir ilk kar solgun begonya kalkmak üzere bir tren seni hatırlarım -Ezo-(Nurettin Rençber) Sordum seni yıldızlara ay ışığına Dediler : " Tam bin yıldır görmedik onu" Sordum kadim kitaplara tozlu raflara Dediler : " O bizden önce buralardaydı" Mağrur bir uçurum oldu kalbim Sen gittin gideli buralardan Ayrılık ne yaman bir ateşmiş Ne olur dön gel Ezo Oy Ezo ! Yalnızlık ezım Ezo Oy Ezo ! Görmüyor gözüm Ezo Oy Ezo ! Tutmuyor dizim Ezo Tükendim dön gel Ezo Ceylanları emziren bir peri gibi Kollarında uyut beni İblis'e inat Hey ! Rüzgarın sevgilisi , orman çiçeği Hasretim sensin , gurbetim sen , günışığım sen Mağrur bir uçurum oldu kalbim Sesin döner içimde kurşun gibi Ayrılık ne yaman bir ateşmiş Ne olur dön gel Ezo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Karagül Seslendiren: Nurettin Rençber İkimizde acemi birer aşıktık o zamanlar Sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun Bense kendimi usta sanıyordum bu işlerde Ve yağmur gibi akıp giden yıllardan Geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana kadar Ama farkındaydım yinede Ne zaman seninle olsam Tanıdık bir kuş cıvıltısıyla uyanırdım her sabah Şimdiyse kırılgan mektuplar yazıyorum Hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden Malumun olsun ben sende ülkemi sevdim Hüzün dolu yağmurlarla taşan boynu bükük nehirleri Ben sende yolları sevdim Dallarına hiçbir kuşun konmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla Kaplı yolları İkimizde acemi birer aşıktık aslında Ne yapacağımızı bilmeden serseri dolaşırdık yollarda Ben sende ülkemi sevdim Hüzün dolu yağmurları Mor kanatlı turnaları yar... Ben sende rüzgarı sevdim Alıp götüren yılları Saklı kalan umutları yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül Ben sende yolları sevdim Yüreğinden gelip geçen Sevda yüklü katarları yar... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Takviye kuvvet için saol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 sadece nuretttin rençberin var ama;) saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Ben Nurettinden soora dağaldığım için başka bişiler bakasım gelmedi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 en sevdiğim snacılardandır nurettin rençber emeğinize sağlık cok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 güzel hatta çok güzel... NE GÜZ NE GÜLLER İSTER BU KALP BİR SENDE TİTRER YAK HADİ DURMA SENİN BU KÜLLER... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Madem böyle bir başlık var bütün ayrılık şarkılarını buraya koyalım.Ben de bir kaç tane ekleyeyim ; Ayrılığın Sonrası Ayrılmak ne garip Çok üşüyorum, Evsizler gibi. Gökyüzüne haykırsam, Döner denize… Yağmurlar gibi. Ağlarsam olur mu? Belki bir umut, Bebekler gibi. Kimbilir kaç aşık, Bense bir kişi, Tende tüy gibi. Yaanası bir şey değil… ayrılığın sonrası. Bu Sabah Güneş Doğmuyor Bir mektupla başladı sevdamız Kaç fasıl sürdü de bitti Rüzgarına bırakıp yandığımız Satırlar uçup da gitti Ne sözlerin tadı kaldı Ne şarkılar seni andı Bin teselli kar etmez Aşk yolcusu yalnız kaldı Bu sabah güneş doğmuyor Gün geceden kurtulmuyor Aşkın esir almış bu gönlümü Dudaklarımdan o şarkı hiç düşmüyor Kimse bana üzülmüyor Sabret, o gelir demiyor Aşkın esir almış bu gönlümü Dudaklarımdan o şarkı düşmüyor Haberin Var Mı? Haberin haberin var mi? Terk etmedi sevdan beni Aç kaldim susuz kaldim Geceler gecelerce Yastigimda düsümde içimdesin Bir hain biçak gibi kalbimdesin Dermani yoktur bilirim Tütünsüz, uykusuz kaldim Terk etmedi sevdan beni Geceler gecelerce Yastigimda düsümde içimdesin Bir hain biçak gibi kalbimdesin Dermani yoktur bilirim Camdan Kalp Yar senin hediyen Bir gönül ağrısı Ah ölüm olmalı Yok aşk değil bunun adı Aşk bizi terketti Ah ne gelir elden Dertli bağrımda camdan bir kalp var Artık dönsen de geçmez ki bu kırıklar Sen gittin Yastığımda kokun misafir kaldı Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı Ayrılık mı sen mi yoksa sevda mı Hangisi sebebim olur Beni Benle Böyle Görmeden uyku tutmaz gözlerim bu gece Ah bilsen canım nasıl, nasıl çeker seni Duymaya sanki hazır ayak seslerini Kandilim söndü, bak! Özlerim ben her gece Türlü oyunlar oynar beynim sanki bana Öyle bir rüya ki bu, sen burdasın hala Olsan da benle şimdi, ninniler söylesen Mazi oldu şimdi, iflah olmaz bu sevda Beni benle böyle, geceler boyu sensiz Uykusuz kabuslarım anladım ki çaresiz Kadehimle dostum! Artık ben bir ümitsiz Bana bunu yapma, dön gel artık sevgilim Erkin Koray Senden Ayrı Bahtsız gelmişim dünyaya Her günüm ayrı bir rüya Bahtsız gelmişim dünyaya Her günüm ayrı bir rüya Sensiz Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ağlıyorum ben durmadan Gülmedim ki hiçbir zaman Ağlıyorum ben durmadan Gülmedim ki hiçbir zaman Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Sensiz her gün divaneyim Bambaşka bir alemdeyim Sensiz her gün divaneyim Bambaşka bir alemdeyim Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Kaderde varmış ayrılık Ölüm bana bir aydınlık Kaderde varmış ayrılık Ölüm bana bir aydınlık Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Sensiz her gün divaneyim Bambaşka bir alemdeyim Sensiz her gün divaneyim Bambaşka bir alemdeyim Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım HERŞEYİ YAK beni yak kendini yak her şeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak ister öp okşa istersen öldür aşk için ölmeli aşk o zaman aşk aşk için ölmeli aşk o zaman aşk seni içime çektim bir nefeste yüreğim tutuklu göğsüm kafeste yanacağız ikimizde ateşte bir kıvılcım yeter hazırım bak aşk için ölmeli aşk o zaman aşk allahım allahım ateşlere yürüyorum allahım acı ile aşk ile büyüyorum beni yor hasretinle sevginle yokr sevgisizlik ayrılıktan daha zor dilediğin kadar acıt canımı varlığında yokluğunda yetmiyor varlığında yokluğunda yetmiyor sen yoksun diye yine bulutlar seyrini unutmus semaya baksana matem mi tutmus gokte ne ay var ne de bir yildiz her taraf karanlik ve issiz... sen yoksun diye, sen yoksun diye... her gun agliyorum sen yoksun diye esen ruzgarin kesilmis nefesi coskun dalgalarin cikmiyor sesi bu ne sessizlik bu ne durgunluk dogan gunese bak rengi soluk... sen yoksun diye sen yoksun diye her gun agliyorum sen yoksun diye Cem yıldız - Koyu kara kapkara inan dilim söyledi gönül sesi değildi. Canım öyle yandıki kırdım senin kalbini Koyu kara kapkara Aşkımdan bu hatıra Çalsam bütün kapıları Kapanırmı bu yara Koyu kara kapkara Aşkımdan bu hatıra Çalsam bütün kapıları Kapanırmı bu yara Unut kendini bende Söz geçermi kalbime Bir ümit varsa hala al benide Rüyana Koyu kara kapkara Aşkımdan bu hatıra Çalsam bütün kapıları Kapanırmı bu yara Koyu kara kapkara Aşkımdan bu hatıra Çalsam bütün kapıları Kapanırmı bu yara anladım Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Gönül Bunca yıl herkesten kaçtın En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki serin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gül güzeli Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim Sen ağlama Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Güzel yüzün yanakların ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme gülüm. Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce, Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme gülüm Gamzende güllerin biter. Yollarıma, Taş koysalar da döneceğim Gözlerinden, Yaşlarını sileceğim Nerelere gideyim Bedenimden daha büyük bir yalan Söylemedim sana inan Bütün hepsi yalan olsa bile Ne farkeder bunca sevgiyle Başlarken herşey bir rüya gibiydi İnan sendin tek sevgili “Git” söylenecek kelime Bensizliğe hazır değilsen bile Ben sana söylemeden Sen beni hissetmeden Biz denedik ikimiz Yoksa bitiyor mu başlarken Son bir defa dön bak ve söyle Nerelere gideyim Sen yanımda olamayınca Gecelerim uzun oluyor Sabahlarımda sen olmayınca Ah olaydın, yar olaydın Öpüp de sarsaydın Kadife kelepçe hatam belki kalbi oyuncak sanmam aşkta salıncak gibi sallanmam o kadar cahilimki hayalini bile kurmam imkansız inanki sevgilim.. bugün bana aşk nedir diye sorsan tek anlamı geceler boyu aglamam üstüm başım sevda içinde yakalandım bitap biçimde ellerimde kadife kelepçe veda degilmi bu yolun sonu uçurumlar kolay degilki bu dolunca gözlere yaşlar zaman gelince nafile dersin bir küçük elveda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Ayrılığın sonrası güzelmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Evet ilk kez dinlediğim zaman bir daha br daha dinlemiştim.Çok sevmiştim.Hani bazı şarkılar insanın yüreğine dokunur acırsın ya o tarz bir şarkı bu da. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Aa şarkımı bu ben bilmiyordum hemen bulucam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 evet gece yolcularının Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 nureetin rençber in ay düşünce parçası gerçekten güsell.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Yaw bu da acaaaip bence... -Kıyamam Sana-(Leman Sam) bir gün anlayacaksın neden sessizce gittiğimi senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsın her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor ömrümden gönlümün yıkıntılarında can çekişiyor umutlarım ellerimde acılar ellerini tutamam kıyamam kıyamam sana yollarımda ayaz var yaklaşma yollarıma kıyamam kıyamam sana karanlık gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak, dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım. Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.. Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.. Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım.. Fakat,hakkedermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım.. Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım.. ''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım.. Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım.. Sana sevgim şımarık bir çocukmuş, her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.. Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım.. Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.. Ölürcesine isteyen, beklemez, sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım.. Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş... CAN YUCEL Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 burda bi edebiyat patlaması olmuş ellerinize ve yüreğinize sağlık white:thumbsup::clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Yüreğimizi görüp cewap yazanların yüreğine sağlık esas:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 bu kadar mütevazı olma white Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Efenim biz gönül insanıyıs mevkiler ışıklar alkışlar isteyenin olsun...Bize birçift yürek yeter daaa ne olsun:)Yaw ne iş bu akşam ne desem şiirsel oluo kıyıdan köşeden:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 arkadaşlar nurettin rencber den bahsediyodunuz bahsetmediniz sanatcı kalmamış şarkı hepsi birbirinden güzel sağolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2006 Olmasa mektubun Yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur Kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak Yaşanır sanma Neydi bir arada Tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi Sevmek bir çok şeyi göze almaktı Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Baksana geçmişe Ne çok anıyla yüklü Nerde o taverna nerde sinema Harcanmış zamanlar Yeniden yaşanmazki Geç kaldıktan sonra Arama boşa Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma İmkansız sevgimizi Sevmek birçok şeyi Göze almaktı Olmasa mektubun Yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza son hıçkırık ilk mektup tadinda yazilmali bir askin son satirlari sana ilk mektubum saydim belki seni cok özleyeceğim ama bil ki seni hep cok sevdim ve herzaman sevecegim seni çok seviyorum herzaman sevecegim bin kalbim olsa sana hepsini verecegim bir gun kaparsak gozlerimizi son hiçkirik göklerde bulusturacak bizi sana bu kez okeyden çaldigimiz taslari degil yüzünün kiblesine okuyamadigim dualari yazdim ne ezberleyip unuttuğumuz hicaz sarkilari nede zulada söndürdügümüz sigaralari beyaz yalanlarimizin ince hesaplarinida degil yillardir içimden sayikladiklarimi yazdim sana idamimi son dilegine tasiyamadigim itiraflarimi çaldigin yillarimi yazdim bu kez sana içimin en iç yanigi sakin aglama sen yoklugumuda at pencereden simdi ve okudugun her satirda yirt beni duvarlara astigin her asi sitemini tak pesimede gönder hadi içimin aciyan yüzü sakin aglama sen agzimdan her kaçani ezberle sadece ve soyleyemedigim diyer yalanlari bu mektup allahin emriyle bu mektup sana tüm hasretimi seni çok seviyorum herzaman sevecegim bir kalbim olsa sana hepsini verecegim bir gün kaparsak gözlerimizi son hiçkirik göklerde bulusturacak bizi tipki gözlerinin renginde mürekebim satirlarin bahtimin karaliginda kaybedilmis bütün savaslarim adina yenilmisligimin mahçup cesaretine siginipta sensizlige ve hep sezsizlige biriktirdiklerimi içimde daglari deviren izleri yazdim sana bir gün bu hikayeninde bitecegi aslinda hep aklimda sana veremedigim bütün sözler artik son satirlarimda içimin en iç yanigi bendeki bir enkaz yigini senin terk etmenin bile baskaydi tadi sana hasretlenmek zaten bana bir baht baksana bu ayrilik ikimizede çok yakisti içimin aciyan yüzü sakin aglama sen bende ki bir ayriligin hüznü sende kaybetmisligin aci telasi inan seninki cabuk gecer ama benim ayriligim kim bilir kim bilir kac ömür sürer bir gün kaparsak gozlerimizi son hickirik göklerde bulusturacak bizi sen bu kalbin birtanesisin Hesapsızca kitapsızca, Bir çocuğun masum Sevinçleri gibi günahsızca Yalansızca, dolansızca, Seni sevdim ben delikanlıca Ağır oldu içimde ödettiğin bu hasret Nasıl dersin �unut�, hiç tanışmamış farzet Unutmaya gücüm yok, sevgilim sen affet Gittiğin gün beni ölmüş farzet Ayrılamam can gibisin Ayrılamam herşeyimsin Terkediyorsan bilmelisin Sen bu kalbin, bir tanesisin! herşeyde biraz sen varsın Sorma sorma Nasıl geçti Sensiz yıllar Yıllar Bir aşk rüzgarıydı Esip geçti Ardında boynu bükük Hatıralar Nöbet tutar yokluğun Vurur geçer gecenin bir ortasında Kıydılar bize gençliğimize Hesabım yalancı yıllarla Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin Kavuşursak Biteriz Biz Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz deliyiz, Ama kavuşursak biteriz biz. Pervane böceğinin mum alevine sevdası Ateş böceğinin susuzluğuyuz biz Yanar ama su içmeyiz Etrafında döner, alevle dansederiz. Bize kimseden zarar gelmez, Biz zararı ancak kendi kendimize veririz. Severiz, özleriz, aşktan ölsek kimseye söylemeyiz. Biz artık biz değiliz. Ruhlar kavuşur ve konuşur gökyüzünde bir yerde Ama bedenen kavuşursak biteriz biz. Melekler bize ağlar, biz halimize güleriz. Onu bilir, onu söyleriz, Kavuşursak biteriz biz. İki sınır ülkenin dikenli telleriyiz, Dokunursak kanar ellerimiz. Kimselere söylemez gizli gizli severiz Ama kavuşursak biteriz biz. Bir kor var içimizde yanan, Onu küllendiremeyiz. Görüşemeyiz, konuşamayız ve sevişemeyiz. Bir aşk var bizi biz yapan, Kavuşursak biteriz biz. Biz herkes gibi değiliz. İstadeğimiz zaman gelip, İstediğimizde gidemeyiz. Kahve içip, gülüp, konuşup, başbaşa yemek yiyemeyiz. Ne bir filmdeki mutlu son, Ne de göz yumulacak bir kaçamak değiliz biz. Sadece özlemle severiz, Ve kavuşursak biteriz biz. Sevda iki kişinin birbirine aşkı değil artık. Artık her aşk her ağızda sakız. Biz birbirimize aslında her aşıktan daha yakınız. Belki ayrı şehirlerdeyiz, Ama her gece aynı mehtapta buluşur, Yağmur yağarsa, çıkar, Aynı yağmurun altında ıslanırız. Bu aşkı ancak biz biliriz. Şiirleri güvercinlerin kulağına fısıldar, Mektupları suya yazarız. Biz belki ayrıyız, Ama her gün aynı geceyi sabahlarız. Melekler bize ağlar, biz halimize güleriz. Onu bilir onu söyleriz. Kavuşursak biteriz biz. ben de bu şiire hastayım işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 Bir baktım nurettin rençberin benim en sevdiğim şarkısının sözleri yok onuda koymalıyım dedim. eski yara Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 Göklerde yağmur misali akarken yeryüzüne dallarını acmış ağaçlara sarılıyorum.Gözlerim taş yüreğim toprak nefesim rüzgar.Bakışım okyonus olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 eski yara benimde çooook sevdiğim bir azeri türküdür... hepinizin ellerine sağlık eski yardan eski yardan ne kaldı eski yardan dal kırıldı, vuruldu aşka veda eski yardan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Ayrılık ayrılık yaman ayrılık off Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.