mezzaluna Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2008 Arkadaşlar merak ettim ,inceledim ama net bir şey bulamadım daha önce forumumuzda da belirtildiği üzere biokinezi ile göz rengi değiştirilebildiği konusuna değinilmişti benim sorumda şu olacak peki gene aynı ya da farklı başka bir teknikle saç rengine de etki etmek mümkün mü bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşımlarını bekliyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Gerçekten güzel bi soru , bende merak ettim şimdi... Bana kalırsa yapılabilir , çünkü vücut bizim vücudumuz ve onu kontrol etmek bizim elimizde diye düşünüyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 bana da mantıklı geliyor bu gibi çalışmalarla bence fiziksel yaşlanma engellenebilir hepsi vücutla ilgili ama teknik bilgi gerek umarım bu konu hakkında bilgisi deneyimi olan arakdaşlar vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 bence goz rengindeki teknigin aynisini saçta uygulanmali Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 goz rengi değişiyorsa saç rengi neden değişmesin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 evet göz rengi değişiyorsa saç rengi hayli hayli deiğişir ama göz rengi gibi hmn belli olmaz saç çıktıkça belli olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ricco Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Saçlarda dökülme yapmasın sonra Şaka bi yana eğer oluyorsa ki benim görüşüm oluyordur ozaman kıvırcık saçlar düzleştirilebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Yapmayın yaa kuaförlerin ve berberlerin ekmek parasıyla oynamayalım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Saçlarda dökülme yapmasın sonra Şaka bi yana eğer oluyorsa ki benim görüşüm oluyordur ozaman kıvırcık saçlar düzleştirilebilir Kıvırcık saçı geçici düzleştirmeler dışında düzleştirebilecek bir teknoloji dünyada yok sanmıyorum düzleşeceğini.. keşke düzleşse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enisulcelis Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 kızıl olmak isterdim:) yapılabilinir mi acaba ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 eeee bildim kadarıyla saçınızın renginide deniştire bilirsiniz ama dna larla oynamak sakıncalıdır.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ricco Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Kıvırcık saçı geçici düzleştirmeler dışında düzleştirebilecek bir teknoloji dünyada yok sanmıyorum düzleşeceğini.. keşke düzleşse Evet üç kere yaptırdım ama saça çok zarar veriyor Biz zaten teknolojiden istifade etmeyeceğiz Göz rengi değişiyor ise saçta düzelir diye düşünüyorum deneyeceğim ztn saçımın düz olmasını okadar çok istiyorum kiiiiiiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enisulcelis Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 bence kıvırcık saç güzel bi olay be:)seviyom saçlarımı.elimde değiştirme şansım olsaydı değiştirmezdim şahsen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 bence allahın bize verdiği güzellikleri değiştirmeyelim ama bir özrünüzü düzelticek iseniz bu bir nimet olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 İmkansız diye bişey yoktur ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ricco Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 bence kıvırcık saç güzel bi olay be:)seviyom saçlarımı.elimde değiştirme şansım olsaydı değiştirmezdim şahsen. Bu kahrolası saça şekil verememek beni delirtiyor Jimi Hendrix gibi olmak istemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Bu odaklanmaktan çok düşünce ve inanç meselesidir arkadaşlar... Örnek vereyim Son 1 yıla kadar saçlarım koyu sarı-kahve arasıydı ne derece acık oldugunu tahmin edebiliyorsunuzdur? ve gözlerim ela çevresi kahve çizgiyle çevriliydi... Biokineziye başladıgımda sadece gözlerimle oynamıstım şimdi koyu bir yeşil tonunda (: Fakat ben bunlardan önce rüyalarımda olsun hayal kurarken olsun kendimi farklı düşünürdüm istem dışı, örneğin saçlarımın daha koyu olduğunu daha koyu tenli olduğumu vs. Ve ilginçtir ki saçlarım şu an koyu kızıl ve siyah karışımı Ten rengim de koyulaşmıştı yanmadan önce... şimdi yine açıldı Saçlarım düzdü uzun zamandır dalgalı vs. vs. vs. ... Bu işlere girmeden doğru düzgün düşünmeyi ele almalısınız (: söylediklerimin yararlı olacağını düşünüyorum, saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 imkansız yoktur bence ama çok denemek lazımdır heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Evet üç kere yaptırdım ama saça çok zarar veriyor Biz zaten teknolojiden istifade etmeyeceğiz Göz rengi değişiyor ise saçta düzelir diye düşünüyorum deneyeceğim ztn saçımın düz olmasını okadar çok istiyorum kiiiiiiii Sen düzleştirebilirsen haber ver bende başliim çalışmalara ... Dnalarla oynamak ii diil diolar ama fönden dolayı yetrince yıpranıyo zaten .. -------------------- Bu odaklanmaktan çok düşünce ve inanç meselesidir arkadaşlar... Örnek vereyim Son 1 yıla kadar saçlarım koyu sarı-kahve arasıydı ne derece acık oldugunu tahmin edebiliyorsunuzdur? ve gözlerim ela çevresi kahve çizgiyle çevriliydi... Biokineziye başladıgımda sadece gözlerimle oynamıstım şimdi koyu bir yeşil tonunda (: Fakat ben bunlardan önce rüyalarımda olsun hayal kurarken olsun kendimi farklı düşünürdüm istem dışı, örneğin saçlarımın daha koyu olduğunu daha koyu tenli olduğumu vs. Ve ilginçtir ki saçlarım şu an koyu kızıl ve siyah karışımı Ten rengim de koyulaşmıştı yanmadan önce... şimdi yine açıldı Saçlarım düzdü uzun zamandır dalgalı vs. vs. vs. ... Bu işlere girmeden doğru düzgün düşünmeyi ele almalısınız (: söylediklerimin yararlı olacağını düşünüyorum, saygılar Biyokineziyi bilmediğim için sanırım bana çok imkansız geliyor göz rengini gerçekten değiştirebildin mi :blink: Ve bunu herkes yapabilir mi ¿ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 güzeldir değişiklik ya bu bir başlangıçtır bu teknikgelişirse sanıyorum ki genetik rahatsızlıklarda aynı yolla tedav iolabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak35 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 göz rengi nasıll değişio ya:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 ooo arkadaşım sen baya geriden geliyorsun:) bak forumda bunula ilgili paylaşımlar var oku mutlaka ilgini çekecektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 ya kimse üzerine alınmasın ama forumda bu ti konularda hep bi açıklama bulma umuduyla giriorum ama nedese hep kocaman soru işaretleri çıkıo konuyu açanda devam ettirende bi ilerletme kaydettiremio eğer yaptım oldu diyen arkadaşlar olursa bi fotoyla veya tekniğiyle açıklarsa ii olur saolun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
h1orus Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Peki arkadaşlar biokinezi ile saçta çıkartabiliyormuyuz şöyle dökülmüş kısımlardan? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 bnm saclarım kızıl ondan memnunumda tekniğini söylicek veya daha önceden yapmıs biri varsa anlatsın arkadaslarımdan bunu istiyen cok kisi var cünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.