naughty Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2008 New Scientist dergisinde yayımlanan araştırmaya göre feci ölümlerde asıl darbeyi indiren, beynin oksijensiz kalması. Son hissedilen şey ise genellikle sükûnet hissi ve bilinç kaybı. İşte o araştırma: BOĞULMA: Kişi ilk anda büyük panik yaşıyor. Nefesini tutuyor. Ardından su ciğerlerine doldukça bir yanma ve yırtılma hissi duymaya başlıyor. Son olarak hissettiği şey ise sakinlik ve dinginlik oluyor. Oksijen alamadığı için bilinci kapanıyor, ardından ölüyor. YANMA: Yanıklar, çok şiddetli acıya yol açıyor. Sinir uçlarının yanması ise bu acı hissini bir süre sonra ortadan kaldırıyor. Ardından kişi biraz his kaybına uğruyor. Yanarak ölen kişilerdeki asıl ölüm nedeni çoğunlukla zehirli gazların solunması ve nefessizlik oluyor. KAFANIN KOPMASI: Uzmanlara göre beyin, kafa koptuktan sonra saniyelerce fonksiyonlarını sürdürüyor. Fransa'daki raporlara göre 18'inci yüzyılda giyotinli idamlarda kopan kafada 30 saniye kadar yüz mimikleri görülüyordu. YÜKSEKTEN DÜŞME: ABD'deki Golden Gate Köprüsü'nden atlayan 100 kurban, akciğerin iflas etmesi, kalbin patlaması ve kırık kaburgaların iç organlara zarar vermesi sonucu öldü. ELEKTRİĞE KAPILMA: Evde bir şekilde elektrik akımına kapılma kalbi durdurabiliyor. 10 saniye sonra da bilinç kapanıyor. Ancak elektrikli sandalyede idam edilen mahkûmların ölüm nedeni beynin aşırı ısınması ya da boğulma oluyor. KAN KAYBI: 1.5 litre kan kaybeden kişi kendini halsiz, susamış ve korkmuş hissediyor. İki litre kan kaybedildiğinde baş dönmesi ve bilinç kaybı başlıyor. DEKOMPRESYON (BASINÇ KAYBI): Ani basınç kayıplarından kurtulanlar göğsüne vurulmuş gibi ani bir acı yaşadıklarını anlatıyor. 15 saniyeden az süre içinde de bilinç kaybı yaşanıyor. KALP KRİZİ: En çok rastlanan olay, kaslar oksijen alamayıp çırpınmaya başladığında hissedilen göğüs ağrısıdır. Kalbin normal ritminin bozulması, kalp atışlarını durdurur. Bilinç kapanır, ölüm gerçekleşir. ASILMA: Yağlı urganla asılarak boğulma 10 saniye içinde bilinç kaybına yol açıyor. Fırlatma tarzı asılmalarda amaç, boynun kırılmasını sağlamak. Ancak bu yöntemle asılan mahkûmlarda ölümlerin yine boğulmadan kaynaklandığı belirlendi. ZEHİRLİ İĞNE: ABD'de idamlarda kullanılan yöntem doğrudan kalbi durduruyor. Araştırmalar, mahkûmların yanma ve büyük acı hissettiğini gösteriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 KAFANIN KOPMASI: Uzmanlara göre beyin, kafa koptuktan sonra saniyelerce fonksiyonlarını sürdürüyor. Fransa'daki raporlara göre 18'inci yüzyılda giyotinli idamlarda kopan kafada 30 saniye kadar yüz mimikleri görülüyordu. Ürkünçç.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Hz.Muhammet (SAV) demiş qi allah (CC) kimseye boğularak ölümü nasip etmesin din hocamı dinlemiştim tesadüf ordan biliorm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khadzel Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 en kötüsüde yanarak ölmek en şiddetli ölüm şekli gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derin_ Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 off hepsi çok kötü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ashleyy Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 kafa koptuktan sora 30 saniye yüzü kıpırdıyorya çok ürkütücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
peRrRi Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 güzel paylaşımmış xD.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CehenNem_GeceLeRi Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 En çok korktuğum ölüm yanarak ve boğularak..Öleceksem yanarak ya da boğularak ölmek istemezdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rootcr4ck Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 bide uykuda ölmek var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Bence en güzeli trafik kazasında ölmek çünkü kaza sırasında arabada çarpışma filan varsa bayılıyosun filan. Hissetmiyosun görmüyosun e dolayısıyla korkmuyosunda. Ama seni o arabadan canlı çıkarırlarda gözlerini açarsan Accaayip bi acı hissediyosun. işte buda kötü :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Kan kaybından gitmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
begonvil Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 ilaç alarak ölmek daha iyi.uyuyorsun ve finişşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 aman allahım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 da ölen biri geri gelmiştemi bukadar iyi biliolar O.o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Kesinlikle yanarak veya boğularak ölmek felaket birşey olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 ben zaten yüzme bilmiyorum benimki garanti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
non_serviam Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Bir kaza sonrasında kafamın bedenimle ayrılmasını ve ucan bedenımı kafam dusene kadar gormeyi isterdim kendi adima,yaşamımız fiyakalı olmadı,bari ölümümüz olsun be aga 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 En güzeli Zehirlenerek Tık o ka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 ELEKTRİĞE KAPILMA: Evde bir şekilde elektrik akımına kapılma kalbi durdurabiliyor. 10 saniye sonra da bilinç kapanıyor. Ancak elektrikli sandalyede idam edilen mahkûmların ölüm nedeni beynin aşırı ısınması ya da boğulma oluyor. elektiriğe kapılma gerçekten çok fena bişey ama boğularak ve yanarak ölmek daha kötü olsa gerek.. elektrikte sanki kimse sizi kurtaramayacakmışsınız gibi bir his oluyor.. ölmedim ama yaşadım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz38 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 guzel bır paylaısm olmus bence buna alkol komasına gırnelerın nasıl öldüğünüde eklemek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
scapula59 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Gerçekten hepsi çok kötüymüş ama acaba kafa ve vücut tamamen ezilse yani silindir altında falan kalsak bunlardan hangisini hissederdik acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 hiç unutamıyorum mumya filminin ilk serisinde imhotep adındaki rahibin firavunun karısıyla ilişkiye girmesinden sonra ceza olarak bir ölüm şekli vardı.. berbat bir tür böcek tabuta dolduruluyor hapsedilerek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Su beni her zaman aşırı korkutmuştur tatile filan gittiğimde asla suya girmem,arkadaşlarla yüzmeye gittiğimizde(genelde gitmem)sadece ayaklarımı sokarım,büyük bi vana bile beni korkutmaya yeter sanki patlayacakmış ve heryer sular altında kalacakmış gibi çocukluktan kalma bişey büyük ihtimal ama anlamlandıramıyorum o yüzden Allah boğularak ölmek nasip etmesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Bilmek güzel de kimseye tercih hakkı tanınmamış ne yazıkki ben nasıl ölücem acaba:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 ALLAH herkes'e hayırlı ölüm nasip etsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.