phobosORbia Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2008 Hayata karşı dokunaklı bir gülümseyiş benimkisi..İnce bir alay anlayana... lerle ve lerle dolmuş bir hayattan kaçtıkça kovalandım taraflarından.. Kullanmak istediğim cümlelerden çok öğretilenler döküldü dudaklarımdan.. Dudaklarım..Isırmaktan kanlı..Ruhları emmek istediğim dudaklarım..Islak... Amacından sapmış bir varlık aynadaki..Görmek istediğimden farklı aslolan... Ve ben yaşamak istediğimden farklı bi kaostayım... Acil kaçış planları yapıp sarıldığım yastığım aynı..Odam aynı... Perdem aynı...Aynadaki o varlık aynı...Her gece yaptığım kaçış planından başka değişken bir şey yok...Bana hitap edilen o sıfat aynı...Gözlerim aynı gözler.. Dudaklarım aynı ...Ve ben..Artık hayal kuramadığını iddia eden ben... Her saniye farklı şekillerde öldürüyorum kendimi... Bazen yalnızca bir çantayla düşüyorum yollara..Kaçak yolcu oluyorum kiminde kocaman bir gemide... Kiminde bir mülteci beş kuruşsuz...Hiç bilmediğim bir yerde tanımadığım ve dillerini bilmediğim insanların arasında saklanıyorum.. oluyorum... Kiminde yitirdiğim birşeylerin peşinden yıllardır ayak basmadığım içine sakladığım o şehre gidiyorum... Bulamayıp aradığımı bir çöp konteynırına kusuyorum... oluyorum... Kiminde küçükken anlatılmış kulağımda izi kalmış masallar yaşıyorum.. Mesela yine kaçışlarımdan birinde nu buluyorum...Susuyorum..Susuyor... Sarılıyorum...Susuyor...Ağlıyorum..Susuyor... Lanet olsun ki kurmak istediğim hayalimin içine yine gerçek karışıyor... AŞK hayallerimde bile bana ...Sonra ben oluyorum... Hayallerimin ortak paydası lik.. Ve hayallerimle gerçeğimi birbirine bağlayan tek kordon... Kaçamadığım kaçmaya çalışmadığım kaçmak istemediğim tek gerçek... ... Phobos.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Dudaklarım aynı ...Ve ben..Artık hayal kuramadığını iddia eden ben... Her saniye farklı şekillerde öldürüyorum kendimi... çok güzel emegine sağlık..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 emeğine sağlık gerçekten okunmaya değer güzel bir paylaşım olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Teşekkür ediyorum arkadaşlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 dokunaklı olmuş.Çok beğendim, eline sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 güzel ama eski yazılarındaki tadı ya da diğer bir deyişle ruhu bulduğumu söyleyemem.. ama yine de iyi olmuş.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 çok güzel olmuş phobos =) çok beğendim. Ellerine, kalemine, yüreğine sağlık :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 cok güzel olmus hele bi kac yeri gercekten cok iyi emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 hiçimm....ya da hiçlikte ki herşeyim... yine muhteşem bir yazı çok saol canım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Ben teşekkür ederim hepinize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.