schizophrana Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2008 (düzenlendi) Okumakta olduğumuz kitapları burada paylaşalım Çalışkan yazar Enis Batur'un Nil, İblise Göre İncil,Kandil, Sarnıç isimli kitabını okuyorum. Eylül 24, 2008 schizophrana tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 "Oxford Cinayetleri" Guıllermo Martınez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 siyasi içerikli kitap okumaktan romanlara zaman ayıramadım uzun zamandır son başladığım ise el kitabı niteliğinde Ian Hargreaves'in Gazetecilik kitabı. aslında herkese tavsiye edebilriim medyanın aslında ne tehditler altında olduğunu içinde neler barındırdığını yazar derinlemesine ve nitelikli sorgulayıp açıklıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 J.R.R Tolkien: Silmarillion,Hurinin çocukları Güç yüzüklerine dair, Hobbit Nail gaiman'dan Amerikan tanrıları bu aylarda bu kitapları hiç aralıksız okudum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Mehmet Rauf'un Eylül isimli kitabını okuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lucifer_9 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 E.A.POE Bütün Hikayeleri “Bana tepeden bakarsaniz, bir aptal görürsünüz. Bana asagidan bakarsaniz, tanrinizi görürsünüz. Bana tam karsimdan bakarsaniz, kendinizi görürsünüz”(Charles Manson) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Dostoyevski - İnsancıklar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 düşünce gücüyle tedavi...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phaon Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 gorki - ana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 melekler ve şeytanlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Dostoyevski___Delikanlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 102 dakika_Jım Dwyer&Kevin Flynn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Evameline Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 sırıtkan kırmızı ay_sibel atasoy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kithy Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 mandel-marxist ekonomiye giriş bide marlo morgan-bir çift yürek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Diriliş Lev Nikolayeviç Tolstoy çok etkileyici bir kitap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Sen ve Ben-Aret Vartanyan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
medievalvampire Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Sadece Aptallar 8 Saat Uyur -Erdal Demirkıran- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 bir geyşanın anıları güzel kitap ama baydı biraz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Seker Portakalı José Mauro de Vasconcelos Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest emo-beterpan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Adam Faver-Olasılıksız mükemmel tavsiye edrim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 TANRI'NIN KIZI..Lewis Perdue Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest emo-beterpan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 http://img370.imageshack.us/img370/6125/angel20sparkling5il1rg0de5.gif My Love Murder -Tyke Leonas Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 şu sıralar okumam gereken bir suru kitap var...mesela.. Kral Oidipus - sofokles Eşek Arıları - Aristofanes medea - Euripides...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 İnsan olmanın psikolojisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 İletişim Çatışmaları ve Empati (Üstün Dökmen). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.