raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2008 yaşam uzun soluklu bir serüvendir, her zaman mutlu, her zaman pembe görünmez insana... sorun ne bilmiyorum, bir yazı verdim sana, yanlış zamanda yanlış sözleri kullandım galiba.. kızmış olabilirsin ama söyle bunu bana... neden bu konuşmamazlık, üzüntüden kahr olmamı mı istiyorsunyoksa?.... beni ne olarak gördüğün önemli bu noktada?... anlat, nedir seni bu kadar üzen?!... hangi hatayı yaptım ben?... neden bu şekilde cezalandırman?!... yazı da yazılanlar sadece bir dostun düşünceleriydi snin hakkında... Sen bana yeniden yaşama sevinci verdin, saygım ondandır sana.. bu yazı bir minnat, bir teşekkür ifadesidir bir bakıma.. konuş benimle, anlat sorununu!... tekrar olacak biliyorum, son kez söylüyorum; ben ne yaptım sana?...eger bir ceza veriyorsan bana, suçumu söyle bari, onu bileyim sadece.... sözcükler biter bu andan sonra, kelimeler anlamsızlaşır artık...Uykusuz bırakma artık gözlerimi, eziyet ettirme artık yüreğime... temennim yanlış düşünenin benim olmamdır, bir hayal, bir kabus olmasını istiyorum bu yaşananların... seni üzdüysem kusura bakma, cahilliğimdendir bu yaptığım... al yüreğimi, affet beni, çünkü ben söksemde affetmezsin sen, yeniden gömülür yaşamım acılar diyarına... cahiliğimi bağışla, "yeter al başımı/akıt kanımı/kaldır aramızdan bu dargınlığı.." boynum kıldan önce senin önünde, ister affet, ister kopart at bir kenara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.