yyyy03 Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2008 önce konsantre oluyoruz.sonra telepati kuracağımız kişinin alnına bakıyoruuz veee 3. bir göz düşünüyoruz.bu gözde düşünceleri geçiyo.görün , anlatın düşünceleri!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 bende aynısını yaparım iletişim kuracağım kişinin alnına bakarım iki kaşının ortasına en etkili olan bu bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yyyy03 Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 aynı fikirdeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azarmghyl Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 önce konsantre oluyoruz.sonra telepati kuracağımız kişinin alnına bakıyoruuz veee 3. bir göz düşünüyoruz.bu gözde düşünceleri geçiyo.görün , anlatın düşünceleri!!! Ha bu kadar basit ha:rofl: Bu ülkede parapsikoloji niye gelişmiyor aslında hiç istemese de anlayabiliyor insan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JULIET Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Bu yöntem telepati'nin en basit ve etkili tekniklerinden biridir.Yanında imgeleme ve konsantrasyon sağlanırsa.Başarılı olunabilir.YANİ potonsiyelin ve yeteneğin varsa evet bu kadar basit . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rexene Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Telepati konusunda birşey yapamıyorum ama şöyle bir durumum var. Hani bir kişiye bağırsanız bile kalabalık esnasında sizi duymaz ya. Öyle durumlarda karşıdaki kişinin kulağına odaklanıyorum. Sesin kulaktan geçişini düşünüyorum. Ve normal bir ses tonuyla ona sesleniyorum. %80 lik bir ihtimalle dönüp bana bakıyor. Bir başka yaptığım şey ise; Ankaradayken çok yapardım. Tabi artık yapamıyorum (sebebini bilmiyorum). Yüzünü görmek istediğim insanın beynine "bana bak", "dön ve bana bak" komutları gönderiyordum. Tabi aynı zamanda da ben de ona bakıyordum. Arkasını dönük olsa bile gereksiz ve istemsiz bir şekilde dönüp bana bakıyordu. (Bunu neden yapıyordum? güzel kızlara bakmak hoşuma gidiyor yanlış anlamayın vücuduna bakmak değil simasına bakmak) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imrenler Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 bende herseferinde deniyorum.ama malesef başamıyorum ama bir gün başaracağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oxser Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 bence zaten bizim insanımızın yüzünden herşey belli oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Bu zaten klasik yol ama ben bununla başarıya ulaşamadım:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
supermen Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 istedigimi yaptırmam için bir yönteminiz varmı peki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minerval_ Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Ha bu kadar basit ha:rofl: Bu ülkede parapsikoloji niye gelişmiyor aslında hiç istemese de anlayabiliyor insan... size kesinlikle katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 ßi deneyeyim sonucları yazıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heroali Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2009 Telepati konusunda birşey yapamıyorum ama şöyle bir durumum var. Hani bir kişiye bağırsanız bile kalabalık esnasında sizi duymaz ya. Öyle durumlarda karşıdaki kişinin kulağına odaklanıyorum. Sesin kulaktan geçişini düşünüyorum. Ve normal bir ses tonuyla ona sesleniyorum. %80 lik bir ihtimalle dönüp bana bakıyor. Bir başka yaptığım şey ise; Ankaradayken çok yapardım. Tabi artık yapamıyorum (sebebini bilmiyorum). Yüzünü görmek istediğim insanın beynine "bana bak", "dön ve bana bak" komutları gönderiyordum. Tabi aynı zamanda da ben de ona bakıyordum. Arkasını dönük olsa bile gereksiz ve istemsiz bir şekilde dönüp bana bakıyordu. (Bunu neden yapıyordum? güzel kızlara bakmak hoşuma gidiyor yanlış anlamayın vücuduna bakmak değil simasına bakmak) taM Benlik adamya:: aynı ben.bnikere kıza asıktı içimden ona asık olduğumu bildiğini düşünyordum kızda dönüp: -bana karsı sen bişey hissediyorsun dedi bu ikimiz arasında bir telepati sanırım oda beni anladı daaa neler sölerdim kıza yaptırırdım varya:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiko123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 valla bilmiorm ya ben bu telepatiyi yapamıorm bi türlü. Ama başarıcam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
supermen Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 hayvan kontrol etmek iştiyorsanız sadece gözlerine bakın yeter insanı kontrol etmek içinse insanın beynin içindemişiniz gibi hissetin mesela ben yaptım bana bak dedim oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Herkes kendi tekniğini yazabilir mi arkadaşlar? Ayrıntılı olsun lütfen.. Ve lütfen alıntı yapmadan kendi deneyimlerinizi paylaşınız... Saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Herhangi bir tekniğim yok ama işe yarayanları yazayım sana; Çokça maç tahmini yapmaya çalışıyorum. (Bunun yüzünden babamla tartıştık ) Varmısın yokmusun gibi programlar izliyorum. ( saklı şeyleri bulmaya çalışıyorum yani ) En önemliside Zener kartları ( her yerde nasıl olduğu gösteriliyor ama belki bilmiyorsundur diye söylüyorum.Yanlış anlaşılma olmasın ) Zener kartları ; 1 karton alınır. 8 parçaya ayrılır. Herbiri kare şeklinde kesilmeli ve fazla büyük olmamalı. Her bir kare parçasına şekiller çizilir; -Kare -Üçgen -Daire -Yanyana dalgalı 3 çizgi -Hilal -Yıldız -Bir tane harf -Bir tane rakam sonra bunlar oyun kağıtları gibi karılır. Kağıtların birbirlerine çok benzemeleri lazım ve arkasının görünmemesi lazım. Daha sonra arkası kapalı şekilde tahmin edilir. Bana gelince 1-) Maç tahminlerinde çok şükür iyiyim 2-) Varmısın yokmusun programında büyük kutuları çokça bilmişimdir. 3-) Zener kartlarındaki rekorum 8'de 5 Kolay gelsin... Umarım yardımcı olmuşumdur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Öncelikle şunları söylemeliyim: -Maç tahmini telepati değil durugörüdür arkadaşım.. -Varmısın yokmusun da yine aynı şekilde durugörüdür.. Ancak varmısın yokmusun'da noterin düşüncelerini okumaya çalışarak buluyorsan kutuyu.. O zaman telepati yapmış olursun.. Saygılar.. Yöntemler için teşekkürler.. Bu arada ben kendim için istemiyorum.. Çok şükür yapabildiğim şeyler bunlar xP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yyyy035 Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 ee........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEAD Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Düşünülenin aksine gözlerin arasında ya da iki kaşın tam arasında üçüncü gözü imgelemek zor bir tekniktir. Kimisi başaramaz bunu. Fakat insanın sol gözüne odaklanır ve burdan beynine komut gönderirseniz sizi anlama olasılığı çok daha yüksektir. Nedenini bilmiyorum ama yaptığım şey bu ve imgelemekten çok daha kolay geliyor bu. Bir yerde okumuştum. Kendinizi anlatırkende güven ve dikkati sağlamak için sol göze bakarak/odaklanarak yapılan konuşmalar daha etkili ve iz bırakıcı oluyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freeshadow Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2010 sol göz tekniği doğrudur. kişilerin zihninde dağılma meydana getireceği için giriş yapmakta kolaylaşır. sol negatif alan olması nedeniyle sizin giriş yapabilmeniz kolaylaşır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2010 az cok beceriyorum bende ama iletişim değil telepatide enerjiyi yönlendirmede iyi sayılırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.