Jump to content

İçimden Seni Sevmek Gelmiyor....

raskolnikov

Önerilen Mesajlar

biliyorum, bu yazdıklarımı çoğunuz okumayacak, okuyanların çoğu saçma, aptalca bulacak ama yazmam gerek... yazıp, içimde birikmesini, beni esir almasını engellemem gerek...

şimdi okuyacaklarınızın bir anlamı olması gerekmiyor.... ki bende olmasını istemiyorum zaten....sadece öylesine bir yazı olacak burada yazılanlar....öylesine ve birisine...

çocukluğumuzda olur ya, hani birisini çok seversiniz, bir şeye çok bağlanırsınız da.. bir gün gelir gider o.. yok olur bağlandığınız şey...sevdiğiniz insan... ilk başta öleceğinizi sanırsınızda, herşeyden elinizi ayağınızı çekersiniz... ama sonra, dönüp bakarsınız camdan sokağa... hayat devam ediyordur ve sizin acınız o koskoca hayatta bir iğne deliği kadar bile yer tutmuyordur...

şimdi sen, beni bırakıp gittiğinden beri hayatımda bir çok şey değişecekmiş gibi geldi bana... dengeler bozulacak, bütün hassas noktalar yerinden sarsılacak gibi geldi... ama olmadı...olmasını sağlayacak birşey de olmadı...

sen gittin, benim hayatımda değişen ufak bir kare bile olmadı...ama böyle olmaması gerekiyordu.. böyle olmamalıydı...

ben seni sevdiğimi sanıyordum, sensiz olamayacağını sanıyordum...

sensiz bu hayatı kaldıramayacağımı, sen olmadan yaşamın sıradan olacağını...

böyle şeyler işte....hayatımın temeline seni koymuştum...

ama öyle değilmiş...sen benim hayatımda sıradan bir figüran bile değilmişsin...nasıl oldu bilmiyorum... neden böyle düşündüm bir anda...sensizlik beni senden soğuttu mu ya da ben zaten sensizdim de onu hatırlattımı bilmiyorum...düşünmek istemiyorum...

bilmiyorum, böyle yapmam doğru mu, yoksa böyle yapmamam mı gerekiyor.... bilmiyorum....

içimden sana yazı yazmak da gelmiyor artık... lafı kısa keselim o vakit...geçelim bu yazının kıssadan hissesine;

seni sevdiğim yalan...

sensiz olamayacağım yalan...

hayatımdan çıkmanın büyük bir eksiklik olduğu yalan....

sen bir yalan....

dedim ya, sen hayatımda bir fiğüran bile değilmişsin diye...hani vardır ya filmlerde, yoldan geçen adam..işte sende benim hayatımdan geçip gitmişsin...o yoldan geçen adamı hatırlar gibi hatırlıyorum şu anda seni...

ne bileyim... hoşçakal bile demek gelmiyor içimden ya... yine de hoşçakal...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...