mysteriouslady Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2008 Bütün kargaşaların ve uğultuların ardından,bir şehir uykuya daldı… Sis çöktü kaldırımlara,aydınlık öksüz kaldı… Yağmur sevincinde,toprağının kokusuna vurulduğum güzel şehir, Bir bahar yeşilinde,ıhlamur çiçeğinde huzur bulduğum cennetim.. Mavisine vurulduğum gökyüzü, Ey buram buram hasret kokan sevda yanığı Çehrende bir güneştir baharın aydınlığı Yaşanmış ya da yaşanmaya değer bütün aşklar için Bütün kadehler kırılmalı,saatler tutulmalı bu gece… Bir sabah güneş,ellerime doğmalı, Ellerim köz olmalı,bedenim yangın yeri… Ve sevda ateşiyle kavrulan o yürek Benim olmalı… Bir türkü dolanmalı dilime, İçinde hüzne yer olmayan Sevda,gölgesinde soluklandığım bir ağaç olmalı… İçimi ürperten yalnızlık,sesinin sevinçleriyle son bulmalı... Sevinçlerin,hüzünlerin,kargaşanın ardından uykuya dalan şehir….. Adın, sukunet olmalı… Ve tüm dertlere kederlere inat, Sevgiye yer ayırmalı.... mylady... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Fevkalade olmuş lady. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Teşekkür ederim çok mutlu oldum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 çooook güzel.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 muhteşem diyebilirmiyim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Mahçup oldum hakkaten teşekkür ederim cold inan senin yazıların da muhteşem:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 senin şiirlerini okudukca gercekten keyif alıyorum:) ve giderek şaşırıyorum çok güzel yazmıssın yine.yüreğine saglık çok güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 mahçup olmaya devam ediyorum:) teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 vayy be bunları senmi yazdın yaa gerçekten şaheser olmuşlar muhteşemm olmuş gerçekten yüreğine sağlık ve bizimle paylaştığın içinde çok teşekkür ederizz valla süper diyecek kelime bulamıyorumm kelimeler çok anlamlı ve çok güzel cümleleride bir dizayn ve uyum içinde kurmuşsun mükemmelsin vallah harcanma sen mutlaka keşfedilmelisinn diyecek söz kalmadı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Teşekkür ederim alev..Beğenmene çok sevindim...İnan daha alacak çok yolum var ama seviyorum ilgilenmeyi...İçinde birşeyler bulabildiyseniz kendinizden bir parça,işte bu benim için en büyük mutluluk olur...Saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Teşekkür ederim alev..Beğenmene çok sevindim...İnan daha alacak çok yolum var ama seviyorum ilgilenmeyi...İçinde birşeyler bulabildiyseniz kendinizden bir parça,işte bu benim için en büyük mutluluk olur...Saygılar... nedemek canım bu iltifatlar aslında gerçekler desek daha iyi olacak senin hakkın ama sen bunları yüreğinle kalbinle yazıyorsun bunları sevmen ilgi duyman çok güzel şeyler sen hep böyle devam et eminim en zirveye çıkacaksın ne diyebilirimki muhteşemler yani tabi asıl işte yazanda o sözleri yaşatanda... aslında bende senin gibi yazıyorum ama seninki kadar iyi depğil hem benim eksiğimde yazılarımın hepsi karamsarr yanii buda benim içimin karanlığı sanırım:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 gerckten cok güzel bir yazı olmuş.insan okuyunca rahat kavrayabılıyor.kavram karmasası yok..basit gibi görünüyor ama aynı zamanda cok da özenli..okuyan herkes mutlaka içinde birşeyler bulabileceği bir şiir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 İçimi ürperten yalnızlık,sesinin sevinçleriyle son bulmalı... fewkuladenin fewkinde olmuş çok içten bi şiir çok beyendim yüreğine sağlık mysteriouslady 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 diğerlerinden daha iyi olduğu kesin. giderek kendini geliştiriyorsun gizemli.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 çok güzel olmuş emeğine sağlık myst:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Yorumlarınız ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.