Jump to content

Kadında kaş, erkekte koku

Typhon

Önerilen Mesajlar

Kadınların erkeklerde kokudan, erkeklerinde kadında kaşlardan etkilendiği açıklandı...

http://cdnimages.yonja.com/pics/news/iliskiask.jpg

ABD Psikoloji Derneği’nin raporuna göre, erkekler, kendilerine partner seçerken kaş ve gözlere; kadınlar ise kokuya dikkat ediyor.

Erkekler özellikle kalkık kaşları seks mesajı olarak algılarken; kadınlar ten kokusundan etkileniyor. New York’taki Brown Üniversitesi’nden Prof. Rachel Herz’in 231 genç üzerinde yaptığı araştırmada kadınlar, temiz ve doğal kokulu erkeklerin arzu uyandırdığını söyledi. Profesör Adam Brown’un yaptığı bir diğer araştırma da, erkeklerin düşük kaşlı kadınları çekici bulmadığını ortaya koydu. Flört sinyali "Kadınların hoşlandıkları bir erkekle buluştuğunda kaşlarını kaldırdığı" teorisinden yola çıkan Brown, denek erkeklere üç farklı kadının fotoğraflarını vererek, hangisini çekici bulduklarını söylemelerini istedi. Erkek deneklerin tümü kaşları kalkık olan kadını en çekici kadın olan değerlendirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

erkek parfümleri kadın parfümlerinden daha çok tutuyor bana kalırsa:D

Çünkü kadınlarda erkeklerde , erkek parfümünü daha hoş kokulu buluyor..

Kendi doğal kokusu güzel olan erkek çok nadir olsa gerek...

Kadınlarda kaş tabi önemli bir etken. Saç dibine kadar kalkık olanlar tiksindiriyor ama:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

erkek parfümleri kadın parfümlerinden daha çok tutuyor bana kalırsa:D

Çünkü kadınlarda erkeklerde , erkek parfümünü daha hoş kokulu buluyor..

Kendi doğal kokusu güzel olan erkek çok nadir olsa gerek...

Kadınlarda kaş tabi önemli bir etken. Saç dibine kadar kalkık olanlar tiksindiriyor ama:D

Katılıyorum. Daha çok abimin parfümünü kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet bu haberi bir kaç yıl önce okumuştum yine...Yalnız,şu noktaya değinmek isterim ki,yüzünde tebessüm ifadesi göremediğim asık suratlı biri isterse arap sabunuyla yıkansın :D mümkün değil ilgimi çekemez:D:D Şaka bir yana kokudan kastımız hijyen olmalı:) Teşekkürler Typhon bu aralar pek bir araştırmacı gördüm seni:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...