Rimmon Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2008 Şizofrenimi faili meçhul ve kimsesiz bırakmak için kafiyesiz şiirler yazıyorum.Nevrotik bir yalnızlığı bölüştüğüm bir,ben ve aynadaki yansımam kapışmasından daha sağ salim çıkıp,günaha ve deliliğe batmışlığımı onurlandırıyorum.Adınız ruhumda bir parazit şimdi,yüzünüze bakamıyorum,yüzleriniz yasak,yüzünüzden kötücül bir melankoli yayılıyor artık. Yüzünüz Yüzleriniz Yüzlerin-yüzlercesi- Yüzün.... Yüzün yüzünden yüzümdeki hüznü yüzüp arta kalan hatıralarla beraber yüzük parmağıma takamıyorum.Adın satırları yakıyor,şehirleri bombalatan-sarı üzerine kırmızıyla yazılan-bir slogan adın,usulsüz bir peşrev.Düşünülmemişliğe olan düşkünlüğümü yıpratan yavanlığına inat seni,senin oldurarak,beni kendinin kıldırmanı sağlamayı bunca istememin sebebini bilmiyorum. Hala neden martıların çığlıkları var gözbebeklerimde seni görünce?Söz bitti!Benden artakalan tahtakurusu yeniği bir akılla,hiçliği arayan-aramaya çalışan-bir sana ulaşma arzusu.Hakkıyla yaşanamamış acıların kefaretini ödemek nafile.... Maverick 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 derinden yakalayabilen çok hoş bir yazı sana mı ait? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Evet bana ait beğenmene sevindim fırsatım olursa bu başlık altında devam ettirmeye çalışıcam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Devam... (Şarkılarla...) İşte Gidiyorum, Bir şey demeden, arkamı Dönmeden, Şikayet etmeden, hiçbir şey almadan, Bir şey vermeden, Yol ayrılmış görmeden, Gidiyorum... Hayat mutsuzlukla harcanacak kadar uzun değil sevgilim. Dışarıda bir yaşam var,heyecanlarıyla, mutluluklarıyla, cıvıl cıvıl akan bir yaşam. Biz burada "biz"olabilmenin kavgasını verirken, ve tüm mutsuzluğumuza rağmen bunu başaramazken,dışarıda bir yaşam geçiyor. Doğan her güneş için ömürden gidiyor derler.Ömrümüzden gidiyor sevgilim. Hayat ellerimizden akıp gidiyor... Madem ki istiyorsun öyleyse durma git Beni düşünme rahat ol yalnız kalabilirim Sende bilirsin hiç bir acı sonsuza dek sürmez Hatta her an yeniden sevebilirim Mutlu olmak istedim ben sadece. Seninle ve mutlu olmak istedim. Sensiz mutluolmamın imkanı yoktu sanki. Öyle çok sevdim ki seni, sen olmazsan gülemem, senolmazsan yaşamayı sevemem gibi gelmişti. Oysa çok sevmek yetmiyormuş mutlu olmakiçin. Tek istediğim mutlu olmaktı. Seninle mutsuz olmaktansa, sensiz mutsuzolmayı kabulleniyorum şimdi. Belki sadece birimiz mutlu olabiliriz böylece...Senin mutluluğun benim sevincimdir sevgilim... Ne küslük var ne pişmanlık var kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır her bir adımda Ayak izim kalmadan Gidiyorum... Seninle olmak her şeye değer demek isterdim sana. Seninle olmak için mutsuzluğugöze alabilirim demek isterdim. Ama olmadı. "biz" olmayı başarabilseydik,sınırsız, çıkarsız sevebilseydik, belki. Sana karşı hiçbir kızgınlık yok içimde.Sen her zaman seveceğim ve “mutluluk” denildiğinde içinde anımsadığım hoş bir anı olacaksın. İkimiz içinde doğru olan böylesi git İnan bana sandığın kadar üzgün değilim İçimde yepyeni bir hayata başlamanın Sevinci ve heyecanı var artık git... Belki böylesi doğruydu. Hiç doğru insan olamadık birbirimiz için. Doğru yaşamdeğildi. Doğru zaman değildi. Oysa çok sevdim seni. Sen her zaman çok sevdiğimve asla unutmak istemeyeceğim acı bir anı olarak kalacaksın sevgilim. Git...Git...me dur ne olursun Gitme kal yalan söyledim Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim Aramızda yaşanacak yarım kalan bir şeyler var Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Onlarca aynayla dolu bir odada, milyonlarca yansımanın içinde seni arıyorum. Gizi kazınmış eski aynalar, aynaların içinde sen. Sana doğru eksilen ben... Sonsuzluğa uzanan sen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 ...Hiçbir acı sonsuza dek sürmez... Çok güzel ikisi de. Devamını, eğer varsa, merakla bekliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Devamı yok, ama korkarım ki olacak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 bunu daha yeni keşfettim çok güzel olmuş gene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 güzel yazıyorsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Başlık için biraz fazla didinmişsin gibi görünüyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.