astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2008 Kendine iyi bak. - nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben... ya da - kendine iyi bak. - sagol aslanım, görüşürüz. sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak. - kendine iyi bak. - olur, soylerim. - kendine iyi bak. - evde ayna yok. - kendine iyi bak. - dusuk ihtimal ama bakarim. -kendine iyi bak -bakarım koçum senin gözün kalmasın yeter. - kendin' e iyi bak. - kendin kim? - kendine iyi bak - bakmak önemli değil önemli olan görmektir, dışarıda yaşadığın her tecrübe aslında kendini keşfetmen için hede hödö - ulan marjinal olacam diye maymuna döndün iyi niyetle bir şey söyledim sağol dersin geçersin sözlüğe girdin diye maymun mu olman gerekiyor? - pardon abi hayır, kendime kötü bakmayı tercih ediyorum bu sefer. -kendine iyi bak -anan baksin - kendine iyi bak.. - sana ne? elalemin derdi seni mi gerdi? - kendine iyi bak. - bakarsam bağ bakmazsam dağ mı olacak? -kendine iyi bak -sen kendine bak be! -kendine iyi bak. -ben su icmem! -kendine iyi bak. -hangi açıdan ? -kendine iyi bak -görebilseydim bakardım -kendine iyi bak -ben baktım yanlış bişey göremedim. ne vardı? - kendine iy bak - ....... - kendine iyi bak biladerim - ....... - şşş sana söylüyorum cevap versene lan - ....... - tamam bakıma gidiyorum -kendine iyi bak baak baak baak!gider ayak emir de verirmiş!... AlInTıDıR... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 güzel cevaplar....:D - kendine iyi bak. - bakarsam bağ bakmazsam dağ mı olacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 -Kendine iyi bak(sözüne) -Denerim(şeklinde cevap veriyorum genelde) Bir de K.İ.B. yerine kendine iyi davran derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 -kendine iyi bak -ben baktım yanlış bişey göremedim. ne vardı? iimiiiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 - kendine iyi bak. - olur, soylerim :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 vallah hepside süper çok güzeller ve çok komikler mükemmeller ya süpersinn böyle devam ett :rofl::rofl:ellerine sağğlıkkk:Dhepsi süper yaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 sağolun :D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 sen bizi böyle eğlendir bak biz daha sana neler yorumlar yazarızz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 ehehhe:D sağolun:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 eyvallahh:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 astralim çok güzel olmuş eline klaveyene sağlık (blinkcan biriey çağrıştırdımı sana ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 eline sağlık.biyerden gözüm ısırıyor bunları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fanatik_girl Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 ben genelde cevap vermem verirsem de denerim derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 asrtral süpersin yaa:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Süpermiş yaaa:Dpaylaşım için sağol astral:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 hepiniz yorumlar için sağolun:) ------------- hatırlatmaz mı laa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 mükemmel süper manyak harika ve ötesiii bu daha iyi oldu sanırımm:Dverilen cevaplar çok komik yaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 - kendine iyi bak - bakmak önemli değil önemli olan görmektir, dışarıda yaşadığın her tecrübe aslında kendini keşfetmen için hede hödö - ulan marjinal olacam diye maymuna döndün iyi niyetle bir şey söyledim sağol dersin geçersin sözlüğe girdin diye maymun mu olman gerekiyor? - pardon abi hayır, kendime kötü bakmayı tercih ediyorum bu sefer. -kendine iyi bak -sen kendine bak be! -kendine iyi bak. -ben su icmem ya ne cins seyler ya kopardı beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 hahahahahayyy güzelmis bunlardan bendemi kullansam ne ben baktım bi sorun göremedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 -kendine iyi bak. -hangi açıdan ? -kendine iyi bak -ben baktım yanlış bişey göremedim. ne vardı? imiş bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gondorsoldiers Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 - kendin' e iyi bak. - kendin kim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 çok güzel ya sonun cu süper... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.